Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 98921 - 98940 Napsat příspěvek
myslis ten co byl na yahoo nekdy pred pul rokem? :))
501975
myslis ten co byl na yahoo nekdy pred pul rokem? *:))*
0 0
reagovat
lol na apple je v HD trailer na Obsluhoval jsem anglického krále
:)
501974
lol na apple je v HD trailer na Obsluhoval jsem anglického krále *:)*
0 0
reagovat
Ne, to je Bernard Werber ;)
501968
Ne, to je Bernard Werber ;)
0 0
reagovat
OK, to jsou zas Muži v černém, ne? ;)
501967
OK, to jsou zas Muži v černém, ne? ;)
0 0
reagovat
Přemýšlel někdy někdo o vesmíru jako o nádobě, která klidně může být součástí nějakého většího systému, který si díky vlastní "malosti" neuvědomujeme? Bylo by docela hustý, kdyby celá naše galaxie byla např. jen shlukem prachu v koutě nějakého ufona ;)
501966
Přemýšlel někdy někdo o vesmíru jako o nádobě, která klidně může být součástí nějakého většího systému, který si díky vlastní "malosti" neuvědomujeme? Bylo by docela hustý, kdyby celá naše galaxie byla např. jen shlukem prachu v koutě nějakého ufona *;)*
0 0
reagovat

Fluke

Eugeniku už zkoušeli jiní, hlavně před sedmdesáti lety začala být děsně populární... neukázalo se to jako dobrá cesta :))
A nakonec to skončí u Kwisatze Haderacha :D

No, ale abych to nějak zakončil - tohle je opravdu hodně špatná cesta jak projevit svou víru a názory :(:-
501964
Eugeniku už zkoušeli jiní, hlavně před sedmdesáti lety začala být děsně populární... neukázalo se to jako dobrá cesta *:))* A nakonec to skončí u Kwisatze Haderacha *:D* No, ale abych to nějak zakončil - [link="http://www.novinky.cz/clanek/142168-ctrnactiletou-polku-znasilnili-aktiviste-ji-ted-brani-v-potratu.html"]tohle[/link] je opravdu hodně špatná cesta jak projevit svou víru a názory *:(**:-*
Fluke
0 0
reagovat

rcorp

Stačí říct, že pak bych mohl pokračovat Total Recallem:D

elisha: vždyť to byla opice:)
501963
Stačí říct, že pak bych mohl pokračovat Total Recallem*:D* elisha: vždyť to byla opice:)
rcorp
0 0
reagovat

Fluke

Jo, Gattacu jsem viděl. :)
501962
Jo, Gattacu jsem viděl. :)
Fluke
0 0
reagovat

rcorp, okkac

No ono to za chvíli začne, až budem mít dostatečnou technologii, tak se určitě neubráníme potřebě se šlechtit, jako sme vyšlechtili psi, tak si budem šlechtit děti. Chcete blonďáčka? není problém:) chcete třetí ručičku? není problém, co očíčko navíc?:D
501961
No ono to za chvíli začne, až budem mít dostatečnou technologii, tak se určitě neubráníme potřebě se šlechtit, jako sme vyšlechtili psi, tak si budem šlechtit děti. Chcete blonďáčka? není problém:) chcete třetí ručičku? není problém, co očíčko navíc?*:D*
rcorp, okkac
0 0
reagovat
rcorp - ale zase to nic nemeni na tom, ze rekneme od prvnich mnohobunecnych organismu to jelo jak draha :) (a fluku, homo habilis je treba 2 miliony strarej, australopithecus asi pet ;))
501960
rcorp - ale zase to nic nemeni na tom, ze rekneme od prvnich mnohobunecnych organismu to jelo jak draha :) (a fluku, homo habilis je treba 2 miliony strarej, australopithecus asi pet ;))
0 0
reagovat
nevím, co řešíte. Pro mě existuje jenom jeden Ježíš. A jeho křesťanství je user-friendly pro každýho. link
501959
nevím, co řešíte. Pro mě existuje jenom jeden Ježíš. A jeho křesťanství je user-friendly pro každýho. http://www.getreligion.org/wp-content/photos/BuddyJesus.jpg
0 0
reagovat

okkac

Jenže to není fyziologický, ale civilizační/kulturní vývoj. To s Darwinovou evolucí nemá nic společného.
501958
Jenže to není fyziologický, ale civilizační/kulturní vývoj. To s Darwinovou evolucí nemá nic společného.
okkac
0 0
reagovat
Tady jde spíš o to, že se člověk vyvyjí stále rychleji. Např. fáze pokroku, kterou dosáhl člověk v pravěku za 20 000 let se v dnešní době rovná fázi, kterou lidstvo projde třeba za 10 let a možná ještě míň.
501956
Tady jde spíš o to, že se člověk vyvyjí stále rychleji. Např. fáze pokroku, kterou dosáhl člověk v pravěku za 20 000 let se v dnešní době rovná fázi, kterou lidstvo projde třeba za 10 let a možná ještě míň.
0 0
reagovat

Fluke

Ne člověku to trvalo přesně tu dobu od vzniku života na Zemi (nebo někde jinde) po jeho vznik, což bude mít blíž k té miliardě než několika tisícům. :)
501955
Ne člověku to trvalo přesně tu dobu od vzniku života na Zemi (nebo někde jinde) po jeho vznik, což bude mít blíž k té miliardě než několika tisícům. :)
Fluke
0 0
reagovat

Fluke

Já nevím, mě se ten oficiální příběh líbí víc, s návštěvníky z budoucnosti/jiné dimenze/druhé strany galaxie by to bylo spíš laciné sci-fi béčko. Myslím, že jsem něco podobného z německé produkce viděl před pár lety na Nově, a bylo to fakt nic moc. :)
501953
Já nevím, mě se ten oficiální příběh líbí víc, s návštěvníky z budoucnosti/jiné dimenze/druhé strany galaxie by to bylo spíš laciné sci-fi béčko. Myslím, že jsem něco podobného z německé produkce viděl před pár lety na Nově, a bylo to fakt nic moc. :)
Fluke
0 0
reagovat
Fluke: Já darwinovu teorii nijak zvlášť neobhajuju, jen jsem upravoval nepřesnosti;)
501952
Fluke: Já darwinovu teorii nijak zvlášť neobhajuju, jen jsem upravoval nepřesnosti*;)*
0 0
reagovat

rcorp

:D, o to mi de, běžná evoluce trvá na naší planetě v miliardách let, člověku záhadně stačllo několik tisíc8)
501951
*:D*, o to mi de, běžná evoluce trvá na naší planetě v miliardách let, člověku záhadně stačllo několik tisíc*8)*
rcorp
0 0
reagovat

okkac

Kruh se uzavřel a jsem zpátky u filmů :D
501950
Kruh se uzavřel a jsem zpátky u filmů *:D*
okkac
0 0
reagovat

Fluke

Byl by to pro tebe bůh. Heh Stargate neí zas tak debilní seriál jak si někteří myslí:D
501949
Byl by to pro tebe bůh. Heh Stargate neí zas tak debilní seriál jak si někteří myslí*:D*
Fluke
0 0
reagovat

rcorp

Jenže vem si, že jsou dvě možnosti jak sepsání těchto vlastností Ježíše mohlo vzniknout, lidská fantazie je první a druhá je omezená vědomost. Každá technologie, která je dostatečné pokročilá se může jevit jako zázrak. Jak by si v té době popsal člověka, kterej mluví do vysílačky, používá baterku, střílí ze samopalu a má na hlavě noktovizor:)
501947
Jenže vem si, že jsou dvě možnosti jak sepsání těchto vlastností Ježíše mohlo vzniknout, lidská fantazie je první a druhá je omezená vědomost. Každá technologie, která je dostatečné pokročilá se může jevit jako zázrak. Jak by si v té době popsal člověka, kterej mluví do vysílačky, používá baterku, střílí ze samopalu a má na hlavě noktovizor*:)*
rcorp
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se