Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 97821 - 97840 Napsat příspěvek
Aby bylo jasno, ty mrkající smajlíci tam nejsou jen tak do větru :D... Ano, taky by mě "nebavilo" chodit s takovou hláškou na ramenech ;)
510468
Aby bylo jasno, ty mrkající smajlíci tam nejsou jen tak do větru :D... Ano, taky by mě "nebavilo" chodit s takovou hláškou na ramenech ;)
0 0
reagovat
Tak ideálně bych bral link , ale postačí něco z link :)
510467
Tak ideálně bych bral http://www.amazon.com/1-Scale-Excavator-Construction-Truck/dp/B000ICXWX2/ref=sr_1_11?ie=UTF8&s=toys-and-games&qid=1222082245&sr=1-11 , ale postačí něco z http://www.amazon.com/s/ref=nb_ss_gw?url=search-alias%3Dtoys-and-games&field-keywords=excavator&x=20&y=19 :)
0 0
reagovat
Jo, jinak jsem taky pro střídmou tmavě modrou ;)...
A kdyby jsme to chtěli mít úúúplně eňo ňuňo, tak jako poznavací znamení každý na zadní stranu trička svojí ikonku ;)... Je však otázka, jestli je to vůbec technicky/finančně možné ;)
510466
Jo, jinak jsem taky pro střídmou tmavě modrou ;)... A kdyby jsme to chtěli mít úúúplně eňo ňuňo, tak jako poznavací znamení každý na zadní stranu trička svojí ikonku ;)... Je však otázka, jestli je to vůbec technicky/finančně možné ;)
0 0
reagovat

2 KARLOS

Pro šílence bude limitovaná edice Drakova fanklubu.... Jsem radší pro to věčné dítě, to je zjevná a úsměvná hlaška, ta Ravova je jen trapná..
510465
Pro šílence bude limitovaná edice Drakova fanklubu.... Jsem radší pro to věčné dítě, to je zjevná a úsměvná hlaška, ta Ravova je jen trapná..
2 KARLOS
0 0
reagovat

2 Luc44

Jakýkap přemejšlení, po hlavě do toho skoč:D Nechci po nikom, aby se do toho závazně naběhl, ale nápady a připomínky nic nestojej a hlavně postávání v ústraní způsobí akorát to, že to půjde do h*jzlu...
510464
Jakýkap přemejšlení, po hlavě do toho skoč*:D* Nechci po nikom, aby se do toho závazně naběhl, ale nápady a připomínky nic nestojej a hlavně postávání v ústraní způsobí akorát to, že to půjde do h*jzlu...
2 Luc44
0 0
reagovat
Tak a kdo je pto, aby se tam nějak zakomponovala nějaká hláška rava ;)... Mít na zádech "miluju prostě fantasy, sci-fi a historické se skvělými triky a bomba scénami" by myslím plně pokrylo i tu hlášku o věčném dítěti ;)...
510463
Tak a kdo je pto, aby se tam nějak zakomponovala nějaká hláška rava ;)... Mít na zádech "miluju prostě fantasy, sci-fi a historické se skvělými triky a bomba scénami" by myslím plně pokrylo i tu hlášku o věčném dítěti ;)...
0 0
reagovat
aaah ještě chvilku to tu probírejte a taky se připojím :+
510458
aaah ještě chvilku to tu probírejte a taky se připojím *:+*
0 0
reagovat

2 botič

Hmm, to se mi zamlouvá, sám nad sebou přemejšlim, jako o zamrzlém dítěti. Já sem pro dát to na zadní stranu toho trička jako hlavní nadpis...
510452
Hmm, to se mi zamlouvá, sám nad sebou přemejšlim, jako o zamrzlém dítěti. Já sem pro dát to na zadní stranu toho trička jako hlavní nadpis...
2 botič
0 0
reagovat
Mě napadlo použít na zadní stranu imfův popisek z csfd - věčné dítě z moviezone. ;)
510451
Mě napadlo použít na zadní stranu imfův popisek z csfd - věčné dítě z moviezone. *;)*
0 0
reagovat

2 fingolfincz

Osobně vidim cenu tak 300 a níž, když se zadaří s počtem zájemců. Zajíc v pytli to samozřejmě je, ale je na nás VŠECH, abysme si zvolili kompromis, kterej se bude relativně líbit každýmu...
510450
Osobně vidim cenu tak 300 a níž, když se zadaří s počtem zájemců. Zajíc v pytli to samozřejmě je, ale je na nás VŠECH, abysme si zvolili kompromis, kterej se bude relativně líbit každýmu...
2 fingolfincz
0 0
reagovat
Zatim je to zajíc v pytli, ale pokud se povede a nebude supr drahý, tak bych do toho šel taky:)
510448
Zatim je to zajíc v pytli, ale pokud se povede a nebude supr drahý, tak bych do toho šel taky*:)*
0 0
reagovat
Já uvidím podle designu. :+
510447
Já uvidím podle designu. *:+*
0 0
reagovat

Xatrix

Já bych se také přidal :+:+:+.
510446
Já bych se také přidal *:+**:+**:+*.
Xatrix
0 0
reagovat
Xatrix: Hlásím se jako další zájemce... Doprava buď tou poštou, nebo si to vyzvednu u některého eMZáka, jak pojedu cca v říjnu (jestli se to do té doby stihne ;) v Praze... Takže no problemo...
510449
Xatrix: Hlásím se jako další zájemce... Doprava buď tou poštou, nebo si to vyzvednu u některého eMZáka, jak pojedu cca v říjnu (jestli se to do té doby stihne ;) v Praze... Takže no problemo...
0 0
reagovat
Takže momentálně registruju 16 zájemců, zkuste kdyžtak tenhle nápad předložit i dalším MZákům, co třeba tolik nesledují diskuzi, já už sháním nějaké info o těch tričkách a ceně.
510439
Takže momentálně registruju 16 zájemců, zkuste kdyžtak tenhle nápad předložit i dalším MZákům, co třeba tolik nesledují diskuzi, já už sháním nějaké info o těch tričkách a ceně.
0 0
reagovat
Modrá musí být. To by si odporovalo s logem i designem stránek.
510438
Modrá musí být. To by si odporovalo s logem i designem stránek.
0 0
reagovat
Hmm, triko bych taky bral. Jenom doufám, že bude více barevných variant, protože zrovna tu modrou co tu několik lidí chtělo bych nějak nemusel. 8)
510434
Hmm, triko bych taky bral. Jenom doufám, že bude více barevných variant, protože zrovna tu modrou co tu několik lidí chtělo bych nějak nemusel. *8)*
0 0
reagovat
A jako uvědomujete si, že po domluvě nosit je hromadně celý den bysme dělali obrovskou reklamu:))
510433
A jako uvědomujete si, že po domluvě nosit je hromadně celý den bysme dělali obrovskou reklamu*:))*
0 0
reagovat
I ja bych za rozumnou cenu bral :D
510432
I ja bych za rozumnou cenu bral *:D*
0 0
reagovat

rcorp

To už rovnou mikinu:+:D
510431
To už rovnou mikinu*:+**:D*
rcorp
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se