Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 97801 - 97820 Napsat příspěvek
Ja akorat jednu , o ktere urcite vis, ale jen sevprimo nabizi. Pro evo. nejake starsi:D
517757
Ja akorat jednu , o ktere urcite vis, ale jen sevprimo nabizi. Pro evo. nejake starsi:D
0 0
reagovat
Nedoporučil by mi někdo nějakou PC hru s coopem a dobře hratelnou na gamepadu?:)
Lego star wars se už přejídá (nechci slyšte Lego Indy:D)
517756
Nedoporučil by mi někdo nějakou PC hru s coopem a dobře hratelnou na gamepadu?:) Lego star wars se už přejídá (nechci slyšte Lego Indy*:D*)
0 0
reagovat
Ďalšia ide moja sesternica v Septembri :D (ale tá sem nechodí :)). Keď tak rozmýšľam, za posledný čas do zväzku manželského vstúpilo dosť veľa ľudí, ktorých poznám: minulý rok a rok predtým bratranec a sesternica z otcovej strany, toho roku bratranec a sesternica z maminej strany, k tomu ešte Luc a ďuro :)
517741
Ďalšia ide moja sesternica v Septembri *:D* (ale tá sem nechodí *:)*). Keď tak rozmýšľam, za posledný čas do zväzku manželského vstúpilo dosť veľa ľudí, ktorých poznám: minulý rok a rok predtým bratranec a sesternica z otcovej strany, toho roku bratranec a sesternica z maminej strany, k tomu ešte Luc a ďuro *:)*
0 0
reagovat

KarelR

ROFL :D mihhi vymyslí nějakej ultimátní hodnotící algoritmus :D
517739
ROFL *:D* mihhi vymyslí nějakej ultimátní hodnotící algoritmus *:D*
KarelR
0 0
reagovat
Jinak teda samozřejmě gratulace a... šíří se to koukám rychle. Asi uděláme nějakou MZ Wedding tipovačku, kdo bude další 8)
517738
Jinak teda samozřejmě gratulace a... šíří se to koukám rychle. Asi uděláme nějakou MZ Wedding tipovačku, kdo bude další *8)*
0 0
reagovat
Ale, ale, ale to je krásný :D, tak kdo další? :D
Duro - gratulace :+
517737
Ale, ale, ale to je krásný *:D*, tak kdo další? *:D* Duro - gratulace *:+*
0 0
reagovat
Že bychom ten výlet na Temnýho rytíře posunuli a zahráli si na Wedding Crashers? :D
517736
Že bychom ten výlet na Temnýho rytíře posunuli a zahráli si na Wedding Crashers? *:D*
0 0
reagovat

duro

A to sa ani nepochváliš? :

Známý a stále populárnější slovenský spisovatel fantastiky Ďuro Červenák se rozhodl k osudovému kroku, který mu zcela jistě změní celý život. Jenom doufejme, že pro jeho čtenáře to nebude změna fatální. 2. srpna tohoto roku se totiž Ďuro bude v Banské Štiavnici ženit. Můžeme si jen přát, aby město po bouřlivých oslavách, které budou tuto monstrózní akci dozajista doprovázet, neskončilo obdobně jako v románu Dušana Fabiana Pestis Draconum, kde je zdemoloval drak… A protože se ještě před svatbou štěstí přát nemá, Fantasya zatím bude taktně mlčet. (zdroj fantasya )

(ak si to spomínal a ja som niečo prehliadol, úprimne sa ospravedlňujem :))
517740
A to sa ani nepochváliš? : Známý a stále populárnější slovenský spisovatel fantastiky Ďuro Červenák se rozhodl k osudovému kroku, který mu zcela jistě změní celý život. Jenom doufejme, že pro jeho čtenáře to nebude změna fatální. 2. srpna tohoto roku se totiž Ďuro bude v Banské Štiavnici ženit. Můžeme si jen přát, aby město po bouřlivých oslavách, které budou tuto monstrózní akci dozajista doprovázet, neskončilo obdobně jako v románu Dušana Fabiana Pestis Draconum, kde je zdemoloval drak… A protože se ještě před svatbou štěstí přát nemá, Fantasya zatím bude taktně mlčet. (zdroj [link="http://www.fantasya.cz/"]fantasya[/link] ) (ak si to spomínal a ja som niečo prehliadol, úprimne sa ospravedlňujem *:)*)
duro
0 0
reagovat
link LOL

link GET A HAIRCUT!!!
517724
http://www.youtube.com/watch?v=Mgl_DU7inEk&feature=related LOL http://www.youtube.com/watch?v=zPWj2j-AMcU&feature=related GET A HAIRCUT!!!
0 0
reagovat
Doufam, ze se zasmejete link a link
517723
Doufam, ze se zasmejete http://www.youtube.com/watch?v=t3dI-ghYimg&feature=related a http://www.youtube.com/watch?v=8gQozw40Mso
0 0
reagovat
Jo, ve Slováči bylo včera taky narváno a Bathory byla asi úplně vyprodaná.
517703
Jo, ve Slováči bylo včera taky narváno a Bathory byla asi úplně vyprodaná.
0 0
reagovat

ad MeaCulpa

Fůůůůůj, bacha není pro slabší žaludky!
517685
Fůůůůůj, bacha není pro slabší žaludky!
ad MeaCulpa
0 0
reagovat
Tak tohle je fakt nechutný link ble
517684
Tak tohle je fakt nechutný http://www.hovno.sk/ ble
0 0
reagovat
Včera jsem byl v kině na Hancockovi a na Bathory byly v Brně úplné davy. Už delší dobu nebylo. A zrovna na takový film :(
517699
Včera jsem byl v kině na Hancockovi a na Bathory byly v Brně úplné davy. Už delší dobu nebylo. A zrovna na takový film :(
0 0
reagovat
Nevím, na co si ten člověk hraje :o)
517679
Nevím, na co si ten člověk hraje :o)
0 0
reagovat
Spazz: po půlce žvástů to dešifruju na největší hovadinu, jakou jsem kdy četl. On fakt neví, o čem mluví. (uff, hleda půlku slov ve slovníku bylo peklo):D
517678
Spazz: po půlce žvástů to dešifruju na největší hovadinu, jakou jsem kdy četl. On fakt neví, o čem mluví. (uff, hleda půlku slov ve slovníku bylo peklo)*:D*
0 0
reagovat
Shitwell is dumb as a motherfucker8)
517673
Shitwell is dumb as a motherfucker*8)*
0 0
reagovat
Spazz: nechtělo se mě otvírat slovník, abych zjišťoval co všechno tam sesmolil (a to mám maturitu, kterou pro čtení svých komentů požaduje). Takže tě odkazuju na někoho erudovanějšího Douglase, Charlotte nebo KarlaR u nich bych tipoval, že tomu rozumí. Pro mě to jsou sračky
517668
Spazz: nechtělo se mě otvírat slovník, abych zjišťoval co všechno tam sesmolil (a to mám maturitu, kterou pro čtení svých komentů požaduje). Takže tě odkazuju na někoho erudovanějšího Douglase, Charlotte nebo KarlaR u nich bych tipoval, že tomu rozumí. Pro mě to jsou sračky
0 0
reagovat
Spazz: B je správně:)
517667
Spazz: B je správně:)
0 0
reagovat
Teďka jsem si na čsfd četl Shadwellovo hodnocení Wall-Eho a nedá mi, abych se nezeptal: Je to mojí nedovzdělaností, nebo je to opravdu jenom snůška krasomluvy a cizích slov, která ale ve skutečnosti postrádá jakýkoliv (nedejbože hlubší) smysl?
517660
Teďka jsem si na čsfd četl Shadwellovo hodnocení Wall-Eho a nedá mi, abych se nezeptal: Je to mojí nedovzdělaností, nebo je to opravdu jenom snůška krasomluvy a cizích slov, která ale ve skutečnosti postrádá jakýkoliv (nedejbože hlubší) smysl?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se