Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 9741 - 9760 Napsat příspěvek
reaguje na: RainMakeR
832741
https://www.youtube.com/watch?v=T9AQqylg4nc
832733
3 -3
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Tom Cruise 8)
832733
Tom Cruise *8)*
832724
2 -3
reagují: Maverick
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Will Smith
832726
Will Smith
832725
1 -2
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Travolta?
832725
Travolta?
832724
7 0
reagují: AndyKaufman
reagovat

Tonyho kronika

Dneska slaví šedesátku nejvíc cool scientolog, nejlepší pilot a druhý nejlepší tajný agent na světě.  
832724
Dneska slaví šedesátku nejvíc cool scientolog, nejlepší pilot a druhý nejlepší tajný agent na světě.  
Tonyho kronika
9 -2
reagují: RainMakeR, TedGeorge
reagovat
reaguje na: hroubek
Což je prostě nahovno.
Já mám pro sebe věci v angličtině, manželka a děcka sledujou v češtině. 
A i televize si prostě pamatuje poslední jazyk. 
Když pak sleduje švagrová svoje věci, tak se mi třeba zpět na profilu vypnou titulky, apod... 
Docela vopruz. 

Plus teda mě sere, že i po dokončení filmu/seriálu nezmizí z toho rozkoukanýho pásu nic. Zbejvá třeba deset minut titulků a trčí to tam furt :D
832673
Což je prostě nahovno. Já mám pro sebe věci v angličtině, manželka a děcka sledujou v češtině.  A i televize si prostě pamatuje poslední jazyk.  Když pak sleduje švagrová svoje věci, tak se mi třeba zpět na profilu vypnou titulky, apod...  Docela vopruz.  Plus teda mě sere, že i po dokončení filmu/seriálu nezmizí z toho rozkoukanýho pásu nic. Zbejvá třeba deset minut titulků a trčí to tam furt *:D*
832672
1 -1
reagují: Vincent
reagovat
reaguje na: Ne__Ty
Já když si pustím většinu věci v angličtině tak mi to pak automaticky dává angličtinu. 
832672
Já když si pustím většinu věci v angličtině tak mi to pak automaticky dává angličtinu. 
832671
3 -1
reagují: verbst
reagovat

Disney+

Dá se, prosím vás, někde nastavit, aby se mi filmy automaticky přehrávaly v angličtině? Očividně v aplikaci ani na Googlu nedokážu hledat. Podařilo se mi dát profil do angličtiny, jenže stejně hned, co něco pustím, slyším češtinu. Cizí jazyk pak musím nastavovat v průběhu přehrávání, což je otravné, když rozhraní není tolik uživatelsky příjemné.
832671
Dá se, prosím vás, někde nastavit, aby se mi filmy automaticky přehrávaly v angličtině? Očividně v aplikaci ani na Googlu nedokážu hledat. Podařilo se mi dát profil do angličtiny, jenže stejně hned, co něco pustím, slyším češtinu. Cizí jazyk pak musím nastavovat v průběhu přehrávání, což je otravné, když rozhraní není tolik uživatelsky příjemné.
Disney+
2 -1
reagují: hroubek
reagovat
Já nebudu :D:D:D:D
832668
Já nebudu *:D**:D**:D**:D*
5 -2
reagovat
Nevím, proč mě Tony jmenoval v příspěvku o Klausovi a Zemanovi, když s nimi nemám nic společného...

Ale OK, přiznám se, že na gymplu a vejšce jsem si tajně myslel, že Václav Klaus je dobrý prezident. Bylo to v nultých letech, takže se tenhle můj omyl snad dá jistě omluvit. Každopádně definitivní vystřízlivění přišlo až v roce 2011, když tehdejší Klausův kancléř Petr Hájek publikoval v tehdy neznámých Parlamentních listech článek o tzv. deviantech, kde dokonce tvrdil, že slovo deviace má neutrální význam. Klaus tehdy Hájka jasně podpořil a byla z toho tenkrát velmi plodná jazyková debata - bohužel se nesla v dost primitivní rovině. Tenkrát jsem procházel coming outem, bál jsem se i svým nejbližším přátelům říct, že jsem homosexuál. No a do toho přišla tahle "debata". Takže můj coming out způsobil, že jsem Klause definitivně zavrhl. :D Navíc vyoutovat se sám sobě v té době bylo nesmírně náročné, žádné podpůrné programy typu S barvou ven tenkrát ještě neexistovaly.

O Klausových aférách s mladými muži nic nevím, bulvár v tomhle ohledu řešil jeho milostné aféry s letuškami. Ale faktem je, že tyhle aféry s letuškami zase rychle vyšuměly.

Zemana nemá smysl rozebírat, jeho proruské postoje nebral snad každý příčený západní politik vážně. Ostatně ani dnešní jeho zavrhnutí Putina je těžce neupřímné, když uvážíme, že Martina Nejedlého stále ponechává na Pražském hradě, aniž by bylo vyjasněno, co tam vyslanec Lukoilu vlastně dělá. Zbytek o Zemanovi brilantně shrnuje Jiří Pehe v tomto komentáři.

Zemanova homofobie je taky dost známá, Zeman byl v tomhle ohledu vždy populistický a říkal jenom takový názor, který by mu přinesl politické body, nicméně i v tomhle ohledu se to už mění. Zemana s těmito homofobními postoji posílá víte-kam čím dál víc lidí a v některých novinářských článcích už jsem dokonce četl, že se Zeman těžce mýlí, což předtím nikde nebylo řečeno.

Společenská atmosféra se mění, Zeman je dávno těžce za zenitem, jeho podporovatelé ubývají a myslím si, že po 8. březnu skončí jako těžce zahořklý a odkopnutý stařec, na kterého se vykašlou všichni včetně Mynáře, Nejedlého a Ovčáčka.

A Tonyho prosím, aby mě už příště nedával do příspěvku o Klausovi a Zemanovi. Předem děkuji.
832665
Nevím, proč mě Tony jmenoval v příspěvku o Klausovi a Zemanovi, když s nimi nemám nic společného... Ale OK, přiznám se, že na gymplu a vejšce jsem si tajně myslel, že Václav Klaus je dobrý prezident. Bylo to v nultých letech, takže se tenhle můj omyl snad dá jistě omluvit. Každopádně definitivní vystřízlivění přišlo až v roce 2011, když tehdejší Klausův kancléř Petr Hájek publikoval v tehdy neznámých Parlamentních listech článek o tzv. deviantech, kde dokonce tvrdil, že slovo deviace má neutrální význam. Klaus tehdy Hájka jasně podpořil a byla z toho tenkrát velmi plodná jazyková debata - bohužel se nesla v dost primitivní rovině. Tenkrát jsem procházel coming outem, bál jsem se i svým nejbližším přátelům říct, že jsem homosexuál. No a do toho přišla tahle "debata". Takže můj coming out způsobil, že jsem Klause definitivně zavrhl. *:D* Navíc vyoutovat se sám sobě v té době bylo nesmírně náročné, žádné podpůrné programy typu S barvou ven tenkrát ještě neexistovaly. O Klausových aférách s mladými muži nic nevím, bulvár v tomhle ohledu řešil jeho milostné aféry s letuškami. Ale faktem je, že tyhle aféry s letuškami zase rychle vyšuměly. Zemana nemá smysl rozebírat, jeho proruské postoje nebral snad každý příčený západní politik vážně. Ostatně ani dnešní jeho zavrhnutí Putina je těžce neupřímné, když uvážíme, že Martina Nejedlého stále ponechává na Pražském hradě, aniž by bylo vyjasněno, co tam vyslanec Lukoilu vlastně dělá. Zbytek o Zemanovi brilantně shrnuje Jiří Pehe [url=https://denikreferendum.cz/clanek/34174-zeman-mluvi-o-sabotazi-prezidenstvi-vezmeme-ho-za-slovo?fbclid=IwAR0o5fBdSqrQdvBb4IMpK6Yk98I3f5QOf8hBEDE6V48KX1Wl-F6i65GNVYs]v tomto komentář[/url]i. Zemanova homofobie je taky dost známá, Zeman byl v tomhle ohledu vždy populistický a říkal jenom takový názor, který by mu přinesl politické body, nicméně i v tomhle ohledu se to už mění. Zemana s těmito homofobními postoji posílá [i]víte-kam[/i] čím dál víc lidí a v některých novinářských článcích už jsem dokonce četl, že se Zeman těžce mýlí, což předtím nikde nebylo řečeno. Společenská atmosféra se mění, Zeman je dávno těžce za zenitem, jeho podporovatelé ubývají a myslím si, že po 8. březnu skončí jako těžce zahořklý a odkopnutý stařec, na kterého se vykašlou všichni včetně Mynáře, Nejedlého a Ovčáčka. A Tonyho prosím, aby mě už příště nedával do příspěvku o Klausovi a Zemanovi. Předem děkuji.
4 -12
reagovat

Mečiar vs. Fico a.k.a. Master vs. Apprentice

Ďakujem za toľko odpovedí, no tak teda aby som neostal dlžný :D

Osobne si myslím, že zatiaľ vyhráva Mečiar, aj keď je to len veľmi tesné, závisí od toho čo všetko sa ešte teraz v rámci súčasných trestných konaní Ficovým ľuďom, ale aj samotnému Ficovi preukáže, keďže Mečiar si uzíva v kľude dôchodok nezaslúžene.

Mečiar brutálne zneužíval SISku na čele s Lexom a 1. námestníkom Svěchotom, ktorí neváhali využívať služby zločineckých skupín (minimálne Sýkorovci, Černákovci), únos prezidentovho syna a vražda Róberta Remiáša sú korunou toho všetkého. Celý ten systém mafie a násilno-ekonomickej trestnej činnosti v 90. rokoch ako fungoval vznikol prinajlepšom za jeho tichej podpory. SISka tak do veľkej miery funguje vlastne aj dodnes vo vzťahu k domácim pomerom (viď "vojna v polícii"). Samozrejme privatizácie boli tomu voda na mlyn, že by to s Klausom na tých stretnutiach vymysleli spoločne? Ekonomická trestná činnosť bola primitívnejšia vtedy, ale tiež sa tomu nevenovalo toľko pozornosti, koľko by si to zaslúžilo (nadobudnuté majetky za privatizácie), nakoľko násilná trestná činnosť predsa len viac pútala pozornosť, tým dupľom keď si začali ísť po krku zločinecké skupiny.

Za Fica fakticky klesla násilná organizovaná trestná činnosť, za to tá ekonomická prešla do úplne iných rozmerov (kto by sa nenabalil na eurofondoch však?) a teraz sa dozvedáme až v akých (napr. Poľnohospodárska platobná agentúra), hoci na druhú stranu sa stala viac skrytou.

Bohužiaľ ani Dzurindové vlády neobišli s čistým štítom, viď kauza Gorila.

Celkovo mi to príde ako zo známych seriálov Jiste pane ministre a Jiste pane premiere, akurát v dosť zvrátenej podobe, kde existuje veľká množina toxických ľudí, ktorý tak nejak vytvorili systém, ktorý si vytvoril z hesla z čias komančov "Kto neokráda štát, okráda vlastnú rodinu" svoju mantru a už len v podstate generuje osoby, ktoré majú tento systém v oblati politiky a logicky aj v ďalších oblastiach udržať.
832661
Ďakujem za toľko odpovedí, no tak teda aby som neostal dlžný *:D* Osobne si myslím, že zatiaľ vyhráva Mečiar, aj keď je to len veľmi tesné, závisí od toho čo všetko sa ešte teraz v rámci súčasných trestných konaní Ficovým ľuďom, ale aj samotnému Ficovi preukáže, keďže Mečiar si uzíva v kľude dôchodok nezaslúžene. Mečiar brutálne zneužíval SISku na čele s Lexom a 1. námestníkom Svěchotom, ktorí neváhali využívať služby zločineckých skupín (minimálne Sýkorovci, Černákovci), únos prezidentovho syna a vražda Róberta Remiáša sú korunou toho všetkého. Celý ten systém mafie a násilno-ekonomickej trestnej činnosti v 90. rokoch ako fungoval vznikol prinajlepšom za jeho tichej podpory. SISka tak do veľkej miery funguje vlastne aj dodnes vo vzťahu k domácim pomerom (viď "vojna v polícii"). Samozrejme privatizácie boli tomu voda na mlyn, že by to s Klausom na tých stretnutiach vymysleli spoločne? Ekonomická trestná činnosť bola primitívnejšia vtedy, ale tiež sa tomu nevenovalo toľko pozornosti, koľko by si to zaslúžilo (nadobudnuté majetky za privatizácie), nakoľko násilná trestná činnosť predsa len viac pútala pozornosť, tým dupľom keď si začali ísť po krku zločinecké skupiny. Za Fica fakticky klesla násilná organizovaná trestná činnosť, za to tá ekonomická prešla do úplne iných rozmerov (kto by sa nenabalil na eurofondoch však?) a teraz sa dozvedáme až v akých (napr. Poľnohospodárska platobná agentúra), hoci na druhú stranu sa stala viac skrytou. Bohužiaľ ani Dzurindové vlády neobišli s čistým štítom, viď kauza Gorila. Celkovo mi to príde ako zo známych seriálov Jiste pane ministre a Jiste pane premiere, akurát v dosť zvrátenej podobe, kde existuje veľká množina toxických ľudí, ktorý tak nejak vytvorili systém, ktorý si vytvoril z hesla z čias komančov "Kto neokráda štát, okráda vlastnú rodinu" svoju mantru a už len v podstate generuje osoby, ktoré majú tento systém v oblati politiky a logicky aj v ďalších oblastiach udržať.
Mečiar vs. Fico a.k.a. Master vs. Apprentice
8 0
reagovat
reaguje na: Muel
To je s tím synem Kováče? Už si to nepamatuju. O Meciarovi jsem slyšel že je spíš takovej kolotocarskej hochštapler. Co vim tak měl Klaus prsty a podporoval brutální hospodářskou TC a nikdy mu neodpustim ten COVID, tam fakt jeho činnost mohla znamenat stovky až tisíce mrtvých. Tady je ještě pikantní, že se sám hned letěl prioritně naočkovat Sputnikem a pak jel nejhorší antivax. 

U nás na škole měl diskuzi k výročí. Měli jsme zákaz se ho ptát na privatizaci. Sere mne že mě někdo predbehnul, ale hned první otázka na privatizaci, tak se sebral poslal do prdele děkana a odešel :D

Chodil jsem na akce, kde jsem se s politiky bavil. Zeman byl fajn, milej společník, vzpomněl si i na babičku, kterou potkal před moc lety. Klaus? Ten o nás low level lidi ani nezavadil pohledem. Nevím no, už jenom tohle o lidech vypovídá...

A nejvíc by měl rozčilovat Diska, když měl jako jeden z nejvýraznějších homofobu ve veřejném prostoru X afér s velmi mladými muži. 

Zeman je zlej mstivej člověk, který se obklopil jako senil ještě horšími lidmi. Ale minimálně není tolik na prachy, X věci myslel upřímně a svého času byl velmi dobrý levicový politik. Klaus je prostě pokrytecká svině, no a taky ruský agent, kterýmu nikdy nezapomenu kam posunul českou pravicovou scénu. Navíc politicky posral co mohl. Odborně ekonomicky? Žije z nějaké teorie před X desítkama let, která se navíc ukázala jako mylná. Fakt mi ukažte nějaký jeho odborný text, který není úplně mimo. 
832658
To je s tím synem Kováče? Už si to nepamatuju. O Meciarovi jsem slyšel že je spíš takovej kolotocarskej hochštapler. Co vim tak měl Klaus prsty a podporoval brutální hospodářskou TC a nikdy mu neodpustim ten COVID, tam fakt jeho činnost mohla znamenat stovky až tisíce mrtvých. Tady je ještě pikantní, že se sám hned letěl prioritně naočkovat Sputnikem a pak jel nejhorší antivax.  U nás na škole měl diskuzi k výročí. Měli jsme zákaz se ho ptát na privatizaci. Sere mne že mě někdo predbehnul, ale hned první otázka na privatizaci, tak se sebral poslal do prdele děkana a odešel *:D* Chodil jsem na akce, kde jsem se s politiky bavil. Zeman byl fajn, milej společník, vzpomněl si i na babičku, kterou potkal před moc lety. Klaus? Ten o nás low level lidi ani nezavadil pohledem. Nevím no, už jenom tohle o lidech vypovídá... A nejvíc by měl rozčilovat Diska, když měl jako jeden z nejvýraznějších homofobu ve veřejném prostoru X afér s velmi mladými muži.  Zeman je zlej mstivej člověk, který se obklopil jako senil ještě horšími lidmi. Ale minimálně není tolik na prachy, X věci myslel upřímně a svého času byl velmi dobrý levicový politik. Klaus je prostě pokrytecká svině, no a taky ruský agent, kterýmu nikdy nezapomenu kam posunul českou pravicovou scénu. Navíc politicky posral co mohl. Odborně ekonomicky? Žije z nějaké teorie před X desítkama let, která se navíc ukázala jako mylná. Fakt mi ukažte nějaký jeho odborný text, který není úplně mimo. 
832636
5 -2
reagovat
reaguje na: Disketa1
No zrovna v tomto dal Klaus amnestii stovkám sviní a od X to měl zaplacené. 
832656
No zrovna v tomto dal Klaus amnestii stovkám sviní a od X to měl zaplacené. 
832653
1 -2
reagovat
Píčusové placený rusama jsou to oba. 
Jeden škodil víc v minulosti a druhej je uschlá loutka teď. 
Prašť jak uhoď. 
832655
Píčusové placený rusama jsou to oba.  Jeden škodil víc v minulosti a druhej je uschlá loutka teď.  Prašť jak uhoď. 
2 -2
reagovat
Zeman to u mě dorazil tou absolutně skandální amnestií pro Miloše Baláka, který se tak může nadále vysmívat justici i právnímu státu. Podpora korupce v přímém přenosu z nejvyšších míst. :(
832653
Zeman to u mě dorazil tou absolutně skandální amnestií pro Miloše Baláka, který se tak může nadále vysmívat justici i právnímu státu. Podpora korupce v přímém přenosu z nejvyšších míst. *:(*
3 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: Attikus
Pro mě je Klaus rozhodně nejhorší. Nebýt něho tak je na tom naše země o hodně líp. Zeman už reálně nic neovlivňuje. Kdyby nebyl prezident tak se možná dávno uchlastal. Jenže dokud bude na hradě tak ho budou udržovat naživu.  
832651
Pro mě je Klaus rozhodně nejhorší. Nebýt něho tak je na tom naše země o hodně líp. Zeman už reálně nic neovlivňuje. Kdyby nebyl prezident tak se možná dávno uchlastal. Jenže dokud bude na hradě tak ho budou udržovat naživu.  
832625
2 -1
reagovat
reaguje na: dreamy
Já bych na to nereagoval, viz ten Stredula, když poslední průzkum vyhrál jasně Pavel .
832645
Já bych na to nereagoval, viz ten Stredula, když poslední průzkum vyhrál jasně Pavel .
832644
4 -2
reagovat
reaguje na: fabec
jako to ze zeman vyhral o nakejch 100 tisic hlasu znamena ze nemel soupere? Dobrej blabol..
832644
jako to ze zeman vyhral o nakejch 100 tisic hlasu znamena ze nemel soupere? Dobrej blabol..
832639
5 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Tak když ale nemáš soupeře, tak nemůžeš prohrát :)

Stejně tak, jako zatim moc soupeřů nemá Babiš (reálný soupeř je podle mého zatím jen Středula, který mu jako jediný dokáže sebrat část jeho voličů)
832639
Tak když ale nemáš soupeře, tak nemůžeš prohrát :) Stejně tak, jako zatim moc soupeřů nemá Babiš (reálný soupeř je podle mého zatím jen Středula, který mu jako jediný dokáže sebrat část jeho voličů)
832637
2 -6
reagují: dreamy
reagovat
Za všechno může Kalousek :D

Klaus to posral na konci tou amnestii pro "všechny"

Zeman neměl být v druhým kole už volen. Už je to opravdu troska... Nebo spíš loutka...  
832637
Za všechno může Kalousek *:D* Klaus to posral na konci tou amnestii pro "všechny" Zeman neměl být v druhým kole už volen. Už je to opravdu troska... Nebo spíš loutka...  
1 -1
reagují: fabec
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se