Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 97301 - 97320 Napsat příspěvek
Proč ten sarkasmus tobě se 2010 nelíbí?
515744
Proč ten sarkasmus tobě se 2010 nelíbí?
0 0
reagovat
Hurá!
515741
Hurá!
0 0
reagovat
Nejméně jeden z širokých útvarů podobných jezerům na Titanu, největším měsíci Saturnu, obsahuje tekuté uhlovodíky, oznámil americký Národní úřad pro letectví a kosmonautiku (NASA).
Škode že se této informace nedožïl Arthur C. Clarke
515743
Nejméně jeden z širokých útvarů podobných jezerům na Titanu, největším měsíci Saturnu, obsahuje tekuté uhlovodíky, oznámil americký Národní úřad pro letectví a kosmonautiku (NASA). Škode že se této informace nedožïl Arthur C. Clarke
0 0
reagovat
Ouuu, Charlotte, tys nám to zkazila, my všichni věříme, že je to osmiletý klučina s grafomanskými sklony a zálibou v koupání :D Sakra v osmi letech jsem snad ani nevěděl, co to počítač je! No, počítač, vrcholem v zahraničí byla 386 a ČSSR Didaktik....
515738
Ouuu, Charlotte, tys nám to zkazila, my všichni věříme, že je to osmiletý klučina s grafomanskými sklony a zálibou v koupání *:D* Sakra v osmi letech jsem snad ani nevěděl, co to počítač je! No, počítač, vrcholem v zahraničí byla 386 a ČSSR Didaktik....
0 0
reagovat

PixieD

Ja taky zkouknul ten trajler na Bitch slap a myslim ze je genyalni! To mi nikdo nevimluvi, ze jo. Trajlery jsou super, ale mohlo by tech kratsich filmu bit vice. Aspon by bylo vecer nac koukat, kdyz mamka pujde s tatkou spat,ze jo? ;)
A myslim ze je tu hodne lidi, neco mezi 2 az hodne, podle toho co pise ta tabulka nahore u Spajdrmena.
515736
Ja taky zkouknul ten trajler na Bitch slap a myslim ze je genyalni! To mi nikdo nevimluvi, ze jo. Trajlery jsou super, ale mohlo by tech kratsich filmu bit vice. Aspon by bylo vecer nac koukat, kdyz mamka pujde s tatkou spat,ze jo? ;) A myslim ze je tu hodne lidi, neco mezi 2 az hodne, podle toho co pise ta tabulka nahore u Spajdrmena.
PixieD
0 0
reagovat

Pixie-Dixie

Cau kolego, je nas tady pomerne hodne a piseme si vsude mozne (podle toho o cem se ches bavit) ;)
515734
Cau kolego, je nas tady pomerne hodne a piseme si vsude mozne (podle toho o cem se ches bavit) *;)*
Pixie-Dixie
0 0
reagovat
Ahoj, Pixie-Dixie, vidim, ze mas stejne jmeno jako robutek z jedne prehistoricke anglicke ucebnice Come and play. Delas mu cest, hezky si s nami hrajes. ;)
515730
Ahoj, Pixie-Dixie, vidim, ze mas stejne jmeno jako robutek z jedne prehistoricke anglicke ucebnice Come and play. Delas mu cest, hezky si s nami hrajes. *;)*
0 0
reagovat
Ne, já se nezbavím pocitu, že Internet je ze svý podstaty PG-13 médium.
Už jen proto, že dítě by na netu bejt nemělo, protože si plně neuvědomuje možné následky své důvěřivosti.
515729
Ne, já se nezbavím pocitu, že Internet je ze svý podstaty PG-13 médium. Už jen proto, že dítě by na netu bejt nemělo, protože si plně neuvědomuje možné následky své důvěřivosti.
0 0
reagovat
Ahoj kluci.Uz jsem zase tady. Ja tady muzu byt ted casteji nez jindy protoze mam prazdniny,ale uz je polovina pryc:( Diky za tu odpoved ja tady zatim skousim ty ruzne odkazi a kouakm co tam je. Ten film o tom klukovi se asi jmenoval speed racer. Ja uz nevim,ale on tam jezdil po takovich zakroucenych drahach a bylo to takove strakate. U vody to bylo dobry. Mel jsem cukrovou vatu a kdyz sem skakal do vody z prkna tak jsem skocil placaka a mel sem uplne cerveny zada,ale uz je to dobry.Jeste tu muzu byt nez prijde tata a posle me spat. Tak si pustim jeste nejake ty trailery. Nez jsem sel k vode tak jsem videl to bitch slap a to bylo docela dobry. A vy si pisete jenom tady? A kolik vas tady je?
515727
Ahoj kluci.Uz jsem zase tady. Ja tady muzu byt ted casteji nez jindy protoze mam prazdniny,ale uz je polovina pryc:( Diky za tu odpoved ja tady zatim skousim ty ruzne odkazi a kouakm co tam je. Ten film o tom klukovi se asi jmenoval speed racer. Ja uz nevim,ale on tam jezdil po takovich zakroucenych drahach a bylo to takove strakate. U vody to bylo dobry. Mel jsem cukrovou vatu a kdyz sem skakal do vody z prkna tak jsem skocil placaka a mel sem uplne cerveny zada,ale uz je to dobry.Jeste tu muzu byt nez prijde tata a posle me spat. Tak si pustim jeste nejake ty trailery. Nez jsem sel k vode tak jsem videl to bitch slap a to bylo docela dobry. A vy si pisete jenom tady? A kolik vas tady je?
0 0
reagovat
To by mě zajímalo, jak to zjistíte... no pokud se tu logují IP adresy a píše pod nějakou z číny nebo z Bůh-ví-odkud, tak je to vtip... pokud je z CZ, tak se to moc nepozná, leda by se sám prokecnul...
515726
To by mě zajímalo, jak to zjistíte... no pokud se tu logují IP adresy a píše pod nějakou z číny nebo z Bůh-ví-odkud, tak je to vtip... pokud je z CZ, tak se to moc nepozná, leda by se sám prokecnul...
0 0
reagovat
Dorovnat a raise, 20 bucks says its prank
515722
Dorovnat a raise, 20 bucks says its prank
0 0
reagovat
Dorovnávám a přihazuju dvacku. :D
515721
Dorovnávám a přihazuju dvacku. *:D*
0 0
reagovat
pokud to neni vtip, tak je to až roztomilý:D:+
515720
pokud to neni vtip, tak je to až roztomilý*:D**:+*
0 0
reagovat
Já vsázím svojí pětikorunu na to, že je to vtip...
515719
Já vsázím svojí pětikorunu na to, že je to vtip...
0 0
reagovat
A co vám na tom přijde divný? Osmiletej klučina něhá po netu a objevil MZ. nevidím problém ;)
515717
A co vám na tom přijde divný? Osmiletej klučina něhá po netu a objevil MZ. nevidím problém ;)
0 0
reagovat
Okkac > taky mi to tak přijde, ale pokud ne, tak chudák dítě :D
515716
Okkac > taky mi to tak přijde, ale pokud ne, tak chudák dítě *:D*
0 0
reagovat
daj se tu sledovat filmi?:D
515715
daj se tu sledovat filmi?*:D*
0 0
reagovat
Ja si stale myslim, ze Pixie je nejaky sofistikovany zert, to fakt neni mozne:D Ale zase je to zabava to jo.
515714
Ja si stale myslim, ze Pixie je nejaky sofistikovany zert, to fakt neni mozne*:D* Ale zase je to zabava to jo.
0 0
reagovat
Jasnej speed racer. Chválím bratrancův vkus. :D
515712
Jasnej speed racer. Chválím bratrancův vkus. *:D*
0 0
reagovat
pytlík: Jsme na tom stejně ;)
JInak myslím nereagovat na můj předešlý post ;):) Děkuji.;)
515711
pytlík: Jsme na tom stejně ;) JInak myslím nereagovat na můj předešlý post ;):) Děkuji.;)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se