Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 97261 - 97280 Napsat příspěvek
Pixie-dixie neni robot. Je to kluk z vesmiru.Ty si holka a nerozumis tomu! Holky sou nudny,ale ja mam jednu kamaradku a stou litame porad venku a ta je dobra,ale ma takovou pitomou kamaradku a ta za nama porad dolejza,ale ted tady nejsou.Ja jsem uz videl vsechny ti trailery.Ono jich tady moc neni.Ja jsem chtel jit k vode,ale tady jsou mraky a ted buraci tak asi nepujdu.A porad nevim kolik vas tady je,ale asi hodne.Ja jsem vcera vecer docetl knizku a ta mela 339 stran a ted budu cist dalsi.Ja sem vecer zase prijdu kdyz tata nebude pracovat a pusti mesem.Tady je to dobry.
515847
Pixie-dixie neni robot. Je to kluk z vesmiru.Ty si holka a nerozumis tomu! Holky sou nudny,ale ja mam jednu kamaradku a stou litame porad venku a ta je dobra,ale ma takovou pitomou kamaradku a ta za nama porad dolejza,ale ted tady nejsou.Ja jsem uz videl vsechny ti trailery.Ono jich tady moc neni.Ja jsem chtel jit k vode,ale tady jsou mraky a ted buraci tak asi nepujdu.A porad nevim kolik vas tady je,ale asi hodne.Ja jsem vcera vecer docetl knizku a ta mela 339 stran a ted budu cist dalsi.Ja sem vecer zase prijdu kdyz tata nebude pracovat a pusti mesem.Tady je to dobry.
0 0
reagovat
515845
*:-* http://kultura.ihned.cz/2-26144400-005000_d-e6
0 0
reagovat

okkac

Pochybuju, že tam Village People zpívaj o něčem jiným :D
515843
Pochybuju, že tam Village People zpívaj o něčem jiným *:D*
okkac
0 0
reagovat

KarelR

To YMCA doufam neni Young Men's Christian Association, ze ne?:o
515842
To YMCA doufam neni Young Men's Christian Association, ze ne?*:o*
KarelR
0 0
reagovat

KarelR

O muj boze! Je to tak!!!
515833
O muj boze! Je to tak!!!
KarelR
0 0
reagovat
Z vedlejšího pokoje slyším nějakou ukázku na Skrytou hrozbu na Primě a hraje k tomu YMCA. Řekněte mi, že to není pravda :o
515829
Z vedlejšího pokoje slyším nějakou ukázku na Skrytou hrozbu na Primě a hraje k tomu YMCA. Řekněte mi, že to není pravda *:o*
0 0
reagovat
Funguje vam nekomu odkaz na trailer na Wolverina? Me nejak ne, jen jsem si nasel na youtube rozdelenej na 2 casti, ale to je na prd... :-
515813
Funguje vam nekomu odkaz na trailer na Wolverina? Me nejak ne, jen jsem si nasel na youtube rozdelenej na 2 casti, ale to je na prd... *:-*
0 0
reagovat

KARLOS

To se nenech mýlit, viděl jsem tě na nějaké fotce z MZ akce, takže jsem si chtěl je tak rejpnout ;) :D
515803
To se nenech mýlit, viděl jsem tě na nějaké fotce z MZ akce, takže jsem si chtěl je tak rejpnout *;)* *:D*
KARLOS
0 0
reagovat
Luc: Čěkal jsem, kdo nevědomý o mém vlasovém porostu se nejdřív ozve ;):D:D:D...
515802
Luc: Čěkal jsem, kdo nevědomý o mém vlasovém porostu se nejdřív ozve ;):D:D:D...
0 0
reagovat

KARLOS

Ty seš taky křestním Soňa? :D :D :D
515799
Ty seš taky křestním Soňa? *:D* *:D* *:D*
KARLOS
0 0
reagovat
dneska ma bejt v prazskejch ulicich az ctyricet stupnu ... brr, rusim jakejkoliv pohyb
515794
dneska ma bejt v prazskejch ulicich az ctyricet stupnu ... brr, rusim jakejkoliv pohyb
0 0
reagovat

fotky z mého výletu

po Česko-Saském Švýcarsku :-)

link
515793
po Česko-Saském Švýcarsku :-) [link="http://www.ceskesvycarsko.webnode.cz/"]link[/link]
fotky z mého výletu
0 0
reagovat
lubo: Ještě by jsem doplnil, že jsem ten plagát taky neviděl ;)... Ale je fajn a neco mi říká, že máme něco společného ;)... A ten meč to není :D
515790
lubo: Ještě by jsem doplnil, že jsem ten plagát taky neviděl ;)... Ale je fajn a neco mi říká, že máme něco společného ;)... A ten meč to není :D
0 0
reagovat
Imho by to s hereckou stávkou na krku aj tak Newell za ten slabý rok, čo by mu ostával, dotočiť nestihol.
515789
Imho by to s hereckou stávkou na krku aj tak Newell za ten slabý rok, čo by mu ostával, dotočiť nestihol.
0 0
reagovat

lubo

Doufám, že si k tý informaci měl i nášup v podobě přesunu premiéry na 28.5.2010. Jerry se asi bojí, že to bude musel po Newellovi všechno přetočit :D
515791
Doufám, že si k tý informaci měl i nášup v podobě přesunu premiéry na 28.5.2010. Jerry se asi bojí, že to bude musel po Newellovi všechno přetočit *:D*
lubo
0 0
reagovat
Dnes je vážne nejaký divný deň - Karlos si poprvykrát všimol, že príspevky v pravom stĺpci sa počítajú podľa mesiacov, Luc si poprvykrát všimol pagát s červenou Sonjou a ja som len pre pár minútami zistil, že v Prince of Persia budú hrať Alfred Molina a Ben Kingsley.
515788
Dnes je vážne nejaký divný deň - Karlos si poprvykrát všimol, že príspevky v pravom stĺpci sa počítajú podľa mesiacov, Luc si poprvykrát všimol pagát s červenou Sonjou a ja som len pre pár minútami zistil, že v Prince of Persia budú hrať Alfred Molina a Ben Kingsley.
0 0
reagovat
Sakra, tak já nevím, já na to fakt narazil poprvé, a to poctivě klikám na odkazy :D
515786
Sakra, tak já nevím, já na to fakt narazil poprvé, a to poctivě klikám na odkazy *:D*
0 0
reagovat

Luc44

Poprvé? Tohle je minimálně čtvrtej post tohohle plakátu na MZ :D
515785
Poprvé? Tohle je minimálně čtvrtej post tohohle plakátu na MZ *:D*
Luc44
0 0
reagovat
DO kterých diskuzí chodíš lubo? :) Já na to narazil poprvé...
515782
DO kterých diskuzí chodíš lubo? *:)* Já na to narazil poprvé...
0 0
reagovat
Tú Sonju tu vidím už tretikrát. Je až neuveriteľný ako ľudí dokáže nadchnúť jedna polonahá ženská s mečom a krikľavo červenými vlasmi ;)
515780
Tú Sonju tu vidím už tretikrát. Je až neuveriteľný ako ľudí dokáže nadchnúť jedna polonahá ženská s mečom a krikľavo červenými vlasmi *;)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se