Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 96361 - 96380 Napsat příspěvek

ad řád

u nás v kině (v Berouně) běžel takovej jistej "řád" před filmem. pár slidů se strašně namalovanejejma obrázkama o tom že "pan x chodí do kina včas" a "pan x si vypíná svůj mobilní telefon"... by mě zajímalo, jestli to tam ještě furt dávaj, multiplexy už mě pohltily a tady jsem nebyl ani nepamatuju...
513313
u nás v kině (v Berouně) běžel takovej jistej "řád" před filmem. pár slidů se strašně namalovanejejma obrázkama o tom že "pan x chodí do kina včas" a "pan x si vypíná svůj mobilní telefon"... by mě zajímalo, jestli to tam ještě furt dávaj, multiplexy už mě pohltily a tady jsem nebyl ani nepamatuju...
ad řád
0 0
reagovat
"Most people respect the badge, everybody respects the gun"

řešení jak facka:D
513312
"Most people respect the badge, everybody respects the gun" řešení jak facka*:D*
0 0
reagovat
vzpomínám na Rychlé Šípy v kině :D:D:D
513310
vzpomínám na Rychlé Šípy v kině *:D**:D**:D*
0 0
reagovat

2 Bo X Be

Duvod vidim v tom, ze vetsina navstevniku kina jdou na film za zabavou, na tom neni nic spatneho, ale osazenstvo na to nahlizi jak na navstevu sportovniho zapasu ci cirkusu nikoli jako na navstevu divadla. S tou absenci pravidel to Fluke docela vystihl. Mam pocit, ze tu kdysi nekdo zminoval, ze v jistem kine fungoval vyhazovac, kterej pakoval nevhodne divaky. Tohle je muj sen:+
513309
Duvod vidim v tom, ze vetsina navstevniku kina jdou na film za zabavou, na tom neni nic spatneho, ale osazenstvo na to nahlizi jak na navstevu sportovniho zapasu ci cirkusu nikoli jako na navstevu divadla. S tou absenci pravidel to Fluke docela vystihl. Mam pocit, ze tu kdysi nekdo zminoval, ze v jistem kine fungoval vyhazovac, kterej pakoval nevhodne divaky. Tohle je muj sen*:+*
2 Bo X Be
0 0
reagovat

Bo X Be

"A proč jsou lidi tak zabednělí?"

I believe it's called human nature :D
513308
"A proč jsou lidi tak zabednělí?" I believe it's called human nature *:D*
Bo X Be
0 0
reagovat

Bo X Be

No popravdě popcorn a cola jsou jediné dvě věci co jsou řekněme morálně dovolené :), to, že lidi jsou prasata a mlaskají a srkají je jiná věc. Popcorn se dá jíst se zavřenou pusou a cola pít normálně.
Lidi jsou bezohlední, neochota přestat chroupat chipsy je ta samá, jako když kuřáci nejsou ochotni v restauraci přestat kouřit a ještě se urazí.
Už dávno se měl před filmem pouštět jakýsi řád chování v kině a ne dementní upozornění o zákazu kamer. Stejně tak by takový řád by měl být u vchodu. Kde nejsou pravidla, tam je chaos.
513307
No popravdě popcorn a cola jsou jediné dvě věci co jsou řekněme morálně dovolené :), to, že lidi jsou prasata a mlaskají a srkají je jiná věc. Popcorn se dá jíst se zavřenou pusou a cola pít normálně. Lidi jsou bezohlední, neochota přestat chroupat chipsy je ta samá, jako když kuřáci nejsou ochotni v restauraci přestat kouřit a ještě se urazí. Už dávno se měl před filmem pouštět jakýsi řád chování v kině a ne dementní upozornění o zákazu kamer. Stejně tak by takový řád by měl být u vchodu. Kde nejsou pravidla, tam je chaos.
Bo X Be
0 0
reagovat

Xatrix

to co říkáš jsou samozřejmé věci. Já se ptám, co to je za módu? A proč jsou lidi tak zabednělí?
513306
to co říkáš jsou samozřejmé věci. Já se ptám, co to je za módu? A proč jsou lidi tak zabednělí?
Xatrix
0 0
reagovat

2 Bo X Be

Mozna v tvych a mych ocich, ale bezne tohle proste nefunguje. To mas jak s chozenim do kina vcas, v divadle se div hanbou nepropadnes, kdyz bys prisel pozde. V kine si z toho nikdo hlavu nelame...
513305
Mozna v tvych a mych ocich, ale bezne tohle proste nefunguje. To mas jak s chozenim do kina vcas, v divadle se div hanbou nepropadnes, kdyz bys prisel pozde. V kine si z toho nikdo hlavu nelame...
2 Bo X Be
0 0
reagovat

Xatrix

normální stav je ticho, ne hluk, včetně kecání. obojí ruší stejně
513304
normální stav je ticho, ne hluk, včetně kecání. obojí ruší stejně
Xatrix
0 0
reagovat

Prome

mě štve, že opravdu narážím často na lidi, pro které je hrabání a mlaskání snad formou seberealizace. Včera jeden pán s klukem jedli Bohemia Chipsy, zcela nezištně. Vydržel jsem to hodinu, ale dostali se jen do poloviny, každý chips šustil asi pět vteřin, tak jsem ho poprosil o ztišení. Ohradil se, ale přestal.....stejně ale nerozumím té neochotě....prostě to ruší a není tam sám v tom kině.... co je tak neodkladného na balíku popcornu a chipsů??
513303
mě štve, že opravdu narážím často na lidi, pro které je hrabání a mlaskání snad formou seberealizace. Včera jeden pán s klukem jedli Bohemia Chipsy, zcela nezištně. Vydržel jsem to hodinu, ale dostali se jen do poloviny, každý chips šustil asi pět vteřin, tak jsem ho poprosil o ztišení. Ohradil se, ale přestal.....stejně ale nerozumím té neochotě....prostě to ruší a není tam sám v tom kině.... co je tak neodkladného na balíku popcornu a chipsů??
Prome
0 0
reagovat

2 Bo X Be

Jakapak moda, tohle je zcela normalni stav v multikinech. Osobne me vsak vic nez to chroupani smrdutyho popkornu s*re to neustaly komentovani filmu a regulerni rozpravky navstevniku kina...
513302
Jakapak moda, tohle je zcela normalni stav v multikinech. Osobne me vsak vic nez to chroupani smrdutyho popkornu s*re to neustaly komentovani filmu a regulerni rozpravky navstevniku kina...
2 Bo X Be
0 0
reagovat
U některých filmů je jídlo jediná záchrana. :D
513301
U některých filmů je jídlo jediná záchrana. *:D*
0 0
reagovat
Ten jsem si dal jednou, jinak to sabotuji, susteni popcornem a srkani coly mi kazi pozitek z filmu! :( A to nemluvim o cene...
513300
Ten jsem si dal jednou, jinak to sabotuji, susteni popcornem a srkani coly mi kazi pozitek z filmu! *:(* A to nemluvim o cene...
0 0
reagovat
Jídlo do kina bych zrušil :- Maximálně tak pití, ale když tam po sobě nějaký blbci hážou poccorn, tak to fakt jako ne :- A chroustání je taky běs
513299
Jídlo do kina bych zrušil *:-* Maximálně tak pití, ale když tam po sobě nějaký blbci hážou poccorn, tak to fakt jako ne *:-* A chroustání je taky běs
0 0
reagovat
Bo X Be: Ja si taky k filmu do kina drive kupoval jidlo ... jenze ted je to tak drahy ze to radeji ozelim ;-) i kdyz obcas si ten popcorn koupim ... me spise stve ze lidi misto aby to rozrthli rychle tak si mysli ze kdyz to budou rozbalovat pomalu takze udelaj mene hluku ... jo udelaj ale delaji ho mnohokrat dele
513298
Bo X Be: Ja si taky k filmu do kina drive kupoval jidlo ... jenze ted je to tak drahy ze to radeji ozelim ;-) i kdyz obcas si ten popcorn koupim ... me spise stve ze lidi misto aby to rozrthli rychle tak si mysli ze kdyz to budou rozbalovat pomalu takze udelaj mene hluku ... jo udelaj ale delaji ho mnohokrat dele
0 0
reagovat

téma Popcorn

Co to je za módu v kině šustit s popcornem, chipsy v sáčku a obecně dělat ruch a myslet si, že je to v pořádku, když ruším ostatní? Od toho jsou snad DVD a restaurace, aby se tam jedlo a kecalo? :-
513297
Co to je za módu v kině šustit s popcornem, chipsy v sáčku a obecně dělat ruch a myslet si, že je to v pořádku, když ruším ostatní? Od toho jsou snad DVD a restaurace, aby se tam jedlo a kecalo? *:-*
téma Popcorn
0 0
reagovat
v nastavení profilu ;), po cestě si můžeš nahrát i ikonku :D
513293
v nastavení profilu ;), po cestě si můžeš nahrát i ikonku :D
0 0
reagovat
ehm... priznavam sa k svojej nezmernej tuposti, ale: ako sa pridavaju oblíbené filmy do profilu?
513292
ehm... priznavam sa k svojej nezmernej tuposti, ale: ako sa pridavaju oblíbené filmy do profilu?
0 0
reagovat
Díky za gratulace! :)
513291
Díky za gratulace! *:)*
0 0
reagovat
Jak sem ti říkal, ESS obsahuje NOD32, který už používáš, jen si přidej firewall a antispam.
513269
Jak sem ti říkal, ESS obsahuje NOD32, který už používáš, jen si přidej firewall a antispam.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se