Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 96341 - 96360 Napsat příspěvek
Na Primě nemaj koule na to, aby těm lidem fakt zavařili. Já bych vsázel na co nejúchylnější dotazy. Schálně, kolik lidí by sledovalo televizi.:D
512873
Na Primě nemaj koule na to, aby těm lidem fakt zavařili. Já bych vsázel na co nejúchylnější dotazy. Schálně, kolik lidí by sledovalo televizi.*:D*
0 0
reagovat
Taky jsem to včera pasivně od PC sledoval, ale jelikož už mě lidé nemohou v ničem překvapit, tak mi ta soutěž přijde neatraktivní...
512872
Taky jsem to včera pasivně od PC sledoval, ale jelikož už mě lidé nemohou v ničem překvapit, tak mi ta soutěž přijde neatraktivní...
0 0
reagovat

sohaj

To bylo jako to nejhustší? Já čekal, že to bude nějakej masark, ale vzhledem k tomu, že se můžou ptát na cokoli, my to přijde jako slabota.
512871
To bylo jako to nejhustší? Já čekal, že to bude nějakej masark, ale vzhledem k tomu, že se můžou ptát na cokoli, my to přijde jako slabota.
sohaj
0 0
reagovat

verbst

No já se přiznám, že zatím HP jsem měl docela v poho. Kéž by to tak i vydrželo, pač to je film, kde po někom i skočil, kdyby bylo třeba?)

No nebylo to špatné. Jen sem čekal, že budou na detektor lži napojení přímo ve studiu, ale oni jim položili otázky dřív a pak vybrali některé, které jim pokládali ve studiu (soutěžící neveděli jaké). Ale jinak zajímavé a později šlo i do tuhého, např. při otázkách: "Brala jste někdy drogy?" či "Vydělávala jste si na živobytí prostitucí?", "Je vaše přítelkyně nejhezčí, se kterou jste kdy chodil?" Jako u vyšších otázek fakt drsné, ale rozhodně zajímavý pokus od Primy:+
512870
No já se přiznám, že zatím HP jsem měl docela v poho. Kéž by to tak i vydrželo, pač to je film, kde po někom i skočil, kdyby bylo třeba*?)* No nebylo to špatné. Jen sem čekal, že budou na detektor lži napojení přímo ve studiu, ale oni jim položili otázky dřív a pak vybrali některé, které jim pokládali ve studiu (soutěžící neveděli jaké). Ale jinak zajímavé a později šlo i do tuhého, např. při otázkách: "Brala jste někdy drogy?" či "Vydělávala jste si na živobytí prostitucí?", "Je vaše přítelkyně nejhezčí, se kterou jste kdy chodil?" Jako u vyšších otázek fakt drsné, ale rozhodně zajímavý pokus od Primy*:+*
verbst
0 0
reagovat
kdyz jste u toho pottera... tak kdyz jsem byl na trojce ... tak koukame a nejaky ozraly typek si zacal hrat s telefon ... a znate to kdyz starsim siemensum dochazi baterka ... jak to krasne pipa ... po asi 3 minutach pipani na nej lidi zacali hazet popcorn ... po dalsich 2 prisli nadavky ... on konecne vstal a sel pryc ... jenze napred narazil do platna otocil se zarval : "Jsem nejvetsi c***k na svete!" otocil se a narazil jeste do steny a od te doby jsem ho v multiplexu nevidel ... pak jsem si tak rikal ze mu nebylo lito vyhozenych penez
512869
kdyz jste u toho pottera... tak kdyz jsem byl na trojce ... tak koukame a nejaky ozraly typek si zacal hrat s telefon ... a znate to kdyz starsim siemensum dochazi baterka ... jak to krasne pipa ... po asi 3 minutach pipani na nej lidi zacali hazet popcorn ... po dalsich 2 prisli nadavky ... on konecne vstal a sel pryc ... jenze napred narazil do platna otocil se zarval : "Jsem nejvetsi c***k na svete!" otocil se a narazil jeste do steny a od te doby jsem ho v multiplexu nevidel ... pak jsem si tak rikal ze mu nebylo lito vyhozenych penez
0 0
reagovat

Dark Knight

JJ, to vzdy potesi ;) Me ty lidi, mam na mysli s tema detma, fakt pripadaji, ze obcas nemaji rozum a pro chroupajici a srkajici nemam zadnou omluvu! :-
512863
JJ, to vzdy potesi *;)* Me ty lidi, mam na mysli s tema detma, fakt pripadaji, ze obcas nemaji rozum a pro chroupajici a srkajici nemam zadnou omluvu! *:-*
Dark Knight
0 0
reagovat

Sohaj

A jaky to bylo? Ja se zasekl u Scrubs...

Jinak ja se teda taky vyjadrim. Popcorn a piti me vubec nevadi. Popcorn si koupim jen asi tak 5x do roka. A piti furt. Nekdy Alofok nekdy normalne v kine. Spis me vadi chipsy, bonbony a neustaly vykecavani. Presne jak uz tu nekdo psal. Potter je asi prokletej. 4+5 jsem nezazil projekci v klidu... Hruza.
512860
A jaky to bylo? Ja se zasekl u Scrubs... Jinak ja se teda taky vyjadrim. Popcorn a piti me vubec nevadi. Popcorn si koupim jen asi tak 5x do roka. A piti furt. Nekdy Alofok nekdy normalne v kine. Spis me vadi chipsy, bonbony a neustaly vykecavani. Presne jak uz tu nekdo psal. Potter je asi prokletej. 4+5 jsem nezazil projekci v klidu... Hruza.
Sohaj
0 0
reagovat
verbst: Jo, koukal jsem se

Jinak se přídávám, i mě rozčiluje kecání při filmu a nejhorší na tom je, že občas jsou i lidi neochotní s tím přestat:-
513331
verbst: Jo, koukal jsem se Jinak se přídávám, i mě rozčiluje kecání při filmu a nejhorší na tom je, že občas jsou i lidi neochotní s tím přestat*:-*
0 0
reagovat
Videli jste vcera nekdo Nic než pravda na Prime?
513329
Videli jste vcera nekdo Nic než pravda na Prime?
0 0
reagovat
Karlos: jo, není nad to, když jde potřetí na TDK a amíci vedle tebe s vyvalenejma bulvama říkal holy sh_t.:D To člověka vždycky potěší.

Jinak popcorn je super a spoustu filmů bych bez něj nedal ani omylem. Ale já beztak sedím mimo dosah lidí, takže jim moje případný rušení může bejt ukradený.:D
513328
Karlos: jo, není nad to, když jde potřetí na TDK a amíci vedle tebe s vyvalenejma bulvama říkal holy sh_t.*:D* To člověka vždycky potěší. Jinak popcorn je super a spoustu filmů bych bez něj nedal ani omylem. Ale já beztak sedím mimo dosah lidí, takže jim moje případný rušení může bejt ukradený.*:D*
0 0
reagovat
Prome > nevím, já si v kině nekupoval popcorn ani nepamatuju, ale je to mrňavej pytlíček a cena je někde mezi 20-25 Kč.?) Ale ono obecně jsem u nás nezaznamenal, že by se někdo nahlas bavil nebo celkově dělal bordel. :+ Takže já si stěžovat nemůžu 8)
513327
Prome > nevím, já si v kině nekupoval popcorn ani nepamatuju, ale je to mrňavej pytlíček a cena je někde mezi 20-25 Kč.*?)* Ale ono obecně jsem u nás nezaznamenal, že by se někdo nahlas bavil nebo celkově dělal bordel. *:+* Takže já si stěžovat nemůžu *8)*
0 0
reagovat
popluh: A kolik to stoji ? znam lidi co by si jich klidne koupili plny pytel aby meli co jist pri filmu :-(
513326
popluh: A kolik to stoji ? znam lidi co by si jich klidne koupili plny pytel aby meli co jist pri filmu :-(
0 0
reagovat
No v Liberci je to parádně vyřešený tak, že v jednom kině popcorn neprodávají vůbec, ve druhém ano, ale tak malé pytlíčky, že zmizí už v průběhu upoutávek před samotným filmem :D:+
513325
No v Liberci je to parádně vyřešený tak, že v jednom kině popcorn neprodávají vůbec, ve druhém ano, ale tak malé pytlíčky, že zmizí už v průběhu upoutávek před samotným filmem *:D**:+*
0 0
reagovat
mě dostala jakási slečna na Dark Knightovi sedící o řadu výše, když po dvou hodinách pronesla vážným a hlučným hlasem "Já tomu ale vůbec nerozumim".
Ještě dodnes mi to zní v uších :)
513324
mě dostala jakási slečna na Dark Knightovi sedící o řadu výše, když po dvou hodinách pronesla vážným a hlučným hlasem "Já tomu ale vůbec nerozumim". Ještě dodnes mi to zní v uších *:)*
0 0
reagovat

Dark Knight

Něco podobnýho se mi v kině stalo, že tam přišli s miminem:D Začalo řvát, tak ji po chvíli došlo, že musí odejít, a že to nebyl dobrej nápad:))
513323
Něco podobnýho se mi v kině stalo, že tam přišli s miminem*:D* Začalo řvát, tak ji po chvíli došlo, že musí odejít, a že to nebyl dobrej nápad*:))*
Dark Knight
0 0
reagovat
Ať si chroupaj, mlaskaj a srkaj kolu, to ještě se zaťatými zuby respektuju (a pokorně se přiznávám, že gumový medvídky u filmu miluju ;), i ty čipsy, když to člověk jí nějak rozumně (chápejte, u nás v kině je tak malá návštěvnost, že se mi stalo, že jsem měl sál ještě s jednou tříčlennou rodinkou sám pro sebe na dvou filmech), ale co absolutně nenávidím, je jakékoli kecání, hihotání a vůbec lidské vyrušování při samotném filmu. Dvě tři slova ce stylu to je cool nevadí, ale hele a my jsme byli včera tam a tam, a to bylo naprostý žůžo a byl tam ty víš, no, ten... Jo, co se teďka v tom filmu řešilo????
Tohle bych zabíjel... Jednou si takhle tři "slečny" vybraly pátýho Pottera na dámský pokec a aby to nebylo zcela mimo mísu, stihly vyspoilerovat na půl sálu celou sedmičku... Málem jsem je uškrtil... Aspoň, že se pětka k nám do kina dostala s měsíčním zpožděním a já už jsem měl dolouskáno....
513321
Ať si chroupaj, mlaskaj a srkaj kolu, to ještě se zaťatými zuby respektuju (a pokorně se přiznávám, že gumový medvídky u filmu miluju ;), i ty čipsy, když to člověk jí nějak rozumně (chápejte, u nás v kině je tak malá návštěvnost, že se mi stalo, že jsem měl sál ještě s jednou tříčlennou rodinkou sám pro sebe na dvou filmech), ale co absolutně nenávidím, je jakékoli kecání, hihotání a vůbec lidské vyrušování při samotném filmu. Dvě tři slova ce stylu to je cool nevadí, ale hele a my jsme byli včera tam a tam, a to bylo naprostý žůžo a byl tam ty víš, no, ten... Jo, co se teďka v tom filmu řešilo???? Tohle bych zabíjel... Jednou si takhle tři "slečny" vybraly pátýho Pottera na dámský pokec a aby to nebylo zcela mimo mísu, stihly vyspoilerovat na půl sálu celou sedmičku... Málem jsem je uškrtil... Aspoň, že se pětka k nám do kina dostala s měsíčním zpožděním a já už jsem měl dolouskáno....
0 0
reagovat

terminator007

já když sem byl na Já Legenda tak tam jedno děcko začalo brečet tak na hlas a aspon' 3 minuty já myslel že se podělám:o
513320
já když sem byl na Já Legenda tak tam jedno děcko začalo brečet tak na hlas a aspon' 3 minuty já myslel že se podělám*:o*
terminator007
0 0
reagovat

Prome

Ha, to uz jsem mel take, maminka cetal diteti titulky, naposledy dokonce cizinci (zrejme Japonci, se v tom moc nevyznam) :D a diteti to vysvetlovala anglicky a jeste obcas jecelo ;)
513319
Ha, to uz jsem mel take, maminka cetal diteti titulky, naposledy dokonce cizinci (zrejme Japonci, se v tom moc nevyznam) *:D* a diteti to vysvetlovala anglicky a jeste obcas jecelo *;)*
Prome
0 0
reagovat
Xatrix: vyhazovac v kinech ? keeeeeeeeeeeeeez by ...
513317
Xatrix: vyhazovac v kinech ? keeeeeeeeeeeeeez by ...
0 0
reagovat
Bo X Be : nejvice znechucen jsem byl po odchodu z druhych piratu z karibiku ... predstav si ze rodinka s malym deckem na to vyjde (hlavne kdyz je to otitulkovane) a matka cte svemu diteti celou dobu titulky a decko kricelo do davu hlasky typu: Kde je Jack ??? Ja se te obludy bojim ... apodobne a jeste ti skace za hlavou a kope do sedacky ... ja mel sto chuti odejit a nebo je aspon dorvat kdyz jeste vytahli nejaky bonbony ale byvalka me porad drzela at toho necham
513316
Bo X Be : nejvice znechucen jsem byl po odchodu z druhych piratu z karibiku ... predstav si ze rodinka s malym deckem na to vyjde (hlavne kdyz je to otitulkovane) a matka cte svemu diteti celou dobu titulky a decko kricelo do davu hlasky typu: Kde je Jack ??? Ja se te obludy bojim ... apodobne a jeste ti skace za hlavou a kope do sedacky ... ja mel sto chuti odejit a nebo je aspon dorvat kdyz jeste vytahli nejaky bonbony ale byvalka me porad drzela at toho necham
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se