Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 95881 - 95900 Napsat příspěvek
Vem mě sebou:D
511274
Vem mě sebou*:D*
0 0
reagovat

Ravenhorn

jo de, jinak pěkné stránky:+
511273
jo de, jinak pěkné stránky*:+*
Ravenhorn
0 0
reagovat

Ravenhorn

hlasova jde v Novém Zélandu mám sestřenku a chystám se tam tuto zimu
511272
hlasova jde v Novém Zélandu mám sestřenku a chystám se tam tuto zimu
Ravenhorn
0 0
reagovat

Sohaj

Ehm. Do Číny bych se rád podíval, ale Nový Zéland je prostě New Zealand.

Jde hlasovat?
511271
Ehm. Do Číny bych se rád podíval, ale Nový Zéland je prostě New Zealand. Jde hlasovat?
Sohaj
0 0
reagovat
Rave: Nechtěl bys třeba něco podobného udělat i o Číně?;)
511269
Rave: Nechtěl bys třeba něco podobného udělat i o Číně?*;)*
0 0
reagovat

Honey

Dík.

A koukejte nalevo na odkazy. Mám tam i ikonu MZ :_)

Doufám, že do ankety jde hlasovat. Občas to blbne.
511268
Dík. A koukejte nalevo na odkazy. Mám tam i ikonu MZ :_) Doufám, že do ankety jde hlasovat. Občas to blbne.
Honey
0 0
reagovat

Ravenhorn

pěkné stránky:+
511267
pěkné stránky*:+*
Ravenhorn
0 0
reagovat

ankekty

Kdyby jste chtěl někdo zahlasovat v mých dvou anketách. Jsou hned na úvodní straně. :-)

link
511264
Kdyby jste chtěl někdo zahlasovat v mých dvou anketách. Jsou hned na úvodní straně. :-) [link="http://www.newzealand.webnode.cz"]link[/link]
ankekty
0 0
reagovat

Best News Ever

Best News Ever:

Grdon">link Freeman v CERN-e
511262
Best News Ever: [link="http://http://hry.sme.sk/c/4070454/gordon-freeman-z-hry-half-life-v-cern-e.html"]Grdon Freeman v CERN-e[/link]
Best News Ever
0 0
reagovat

KarelR

:D;)
512040
*:D**;)*
KarelR
0 0
reagovat

Fluke

Jak už psal Silence, nesmí bejt lidi svině, musí se přiznat, dneska mi to s tím přiznáváním přišlo někdy až moc, jsem si říkal, jak jsem ho trefil? :D

Jinak hráli jsme v normálním lese, na každým konci lesa zákopy, za zákopama vlaječka. A v lese prostě spousta přírodních i vybudovanejch krytů. No krytů, dva lidi se tam vejdou vedle sebe těžko.

Silence: 1200? Wow, tak to střílíš co můžeš ne? :+ Jak často hraješ?
512032
Jak už psal Silence, nesmí bejt lidi svině, musí se přiznat, dneska mi to s tím přiznáváním přišlo někdy až moc, jsem si říkal, jak jsem ho trefil? *:D* Jinak hráli jsme v normálním lese, na každým konci lesa zákopy, za zákopama vlaječka. A v lese prostě spousta přírodních i vybudovanejch krytů. No krytů, dva lidi se tam vejdou vedle sebe těžko. Silence: 1200? Wow, tak to střílíš co můžeš ne? *:+* Jak často hraješ?
Fluke
0 0
reagovat
Rambo style ale praktikuju na konci při pár hrách na dostřílení kuliček...
Před měsícem jsem zkoušel airsoft, ty kuličky lítají mnohem lépe, ale na druhou stranu.. ten krásný pohled, když se po čistém zásahu rozstříkne červená barva.... 8)
512028
Rambo style ale praktikuju na konci při pár hrách na dostřílení kuliček... Před měsícem jsem zkoušel airsoft, ty kuličky lítají mnohem lépe, ale na druhou stranu.. ten krásný pohled, když se po čistém zásahu rozstříkne červená barva.... *8)*
0 0
reagovat
Nevěděl jsem, že se dá pořídit na pintball i rotační kulomet :D
512027
Nevěděl jsem, že se dá pořídit na pintball i rotační kulomet *:D*
0 0
reagovat
KarelR: To ne ;) většina z nás tam za těch 4-6 hodin nechá nějakou takovou částku...
512026
KarelR: To ne ;) většina z nás tam za těch 4-6 hodin nechá nějakou takovou částku...
0 0
reagovat
Fluke: Zásahy se neidentifikují, ale přiznávají. ;)
Tudíž je potřeba hrát se známými, kteří nepodvádějí, protože už jsem zažil i hry, kde nás bylo celkem cca 30 a vesměs se lidi neznali.. to tam pak lítal týpek, kterej byl očividně nesmrtelnej... 8)
512024
Fluke: Zásahy se neidentifikují, ale přiznávají. *;)* Tudíž je potřeba hrát se známými, kteří nepodvádějí, protože už jsem zažil i hry, kde nás bylo celkem cca 30 a vesměs se lidi neznali.. to tam pak lítal týpek, kterej byl očividně nesmrtelnej... *8)*
0 0
reagovat

Silence

Rambo style? :D
512023
Rambo style? *:D*
Silence
0 0
reagovat
Jardus: Proč já na paintballu vždycky nechám minimálně 1200,- .... :o :D :D
512022
Jardus: Proč já na paintballu vždycky nechám minimálně 1200,- .... *:o* *:D* *:D*
0 0
reagovat

dismal

sorry, ale není to dobrý. vezmi si to ruky pořádného Tolkiena nebo aspoň Harryho Pottera, prozkoumej slovní zásobu a nech se oslnit absencí gramatických chyb. A ne že by se tvoje linky nedaly přeskočit, když má někdo snahu, tak se to cení, ale co takhle pismak.cz nebo totem.cz?
512021
sorry, ale není to dobrý. vezmi si to ruky pořádného Tolkiena nebo aspoň Harryho Pottera, prozkoumej slovní zásobu a nech se oslnit absencí gramatických chyb. A ne že by se tvoje linky nedaly přeskočit, když má někdo snahu, tak se to cení, ale co takhle pismak.cz nebo totem.cz?
dismal
0 0
reagovat
512019
http://blogy.moviezone.cz/dismal/dismal-migmet-zacatek-vymreni/2008/08/31/ja/
s
0 0
reagovat

Kick-Ass fotky z placu

Ten Cage si fakt nedá pokoj. Snažit se odvést pozornost od tupé takovým apartním knírkem... To je moc :D [link]
512018
Ten Cage si fakt nedá pokoj. Snažit se odvést pozornost od tupé takovým apartním knírkem... To je moc *:D* [link="http://www.thebadandugly.com/2008/09/09/first-look-nic-cage-in-kick-ass/"][link][/link]
Kick-Ass fotky z placu
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se