Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 95721 - 95740 Napsat příspěvek
radsi ho nech, nebo zacne zvatlat ze on posloucha jen ost a techno
510941
radsi ho nech, nebo zacne zvatlat ze on posloucha jen ost a techno
0 0
reagovat
Draku, tebe by měl někdo naučit, že mlčeti je někdy zlato....
510940
Draku, tebe by měl někdo naučit, že mlčeti je někdy zlato....
0 0
reagovat

KarelR

Mě určitě ne!
510939
Mě určitě ne!
KarelR
0 0
reagovat

Nové album AC/DC

Výjimečné hudební OT. 20. října vychází nový album od AC/DC Black Ice (návrat po 8 letech!) a úvodní song Rock N' Roll Train už nějakou tu dobu běhá netem. [link] Klip má bejt online zejtra. Třeba to tu zajímá i někoho kromě mě a okkace :D;)
510937
Výjimečné hudební OT. 20. října vychází nový album od AC/DC Black Ice (návrat po 8 letech!) a úvodní song Rock N' Roll Train už nějakou tu dobu běhá netem. [link="http://www.youtube.com/watch?v=5YTYiuIHF3I"][link][/link] Klip má bejt online zejtra. Třeba to tu zajímá i někoho kromě mě a okkace *:D**;)*
Nové album AC/DC
0 0
reagovat
Diky draku ;)
509465
Diky draku *;)*
0 0
reagovat
něco je i na hdmag.cz v diskuzi je sekce, kde jsou nějaké obaly. ;)
511231
něco je i na hdmag.cz v diskuzi je sekce, kde jsou nějaké obaly. *;)*
0 0
reagovat
Neznate nejakou dobrou stranku na obaly k Bluckam, popripade PS3 hram? Chci si udelat takovy seznam z obalu a napr. na cdcovers.cc nejsou vubec vsechny... Diky
511227
Neznate nejakou dobrou stranku na obaly k Bluckam, popripade PS3 hram? Chci si udelat takovy seznam z obalu a napr. na cdcovers.cc nejsou vubec vsechny... Diky
0 0
reagovat

KarelR

:D:+
511213
*:D**:+*
KarelR
0 0
reagovat
511210
[link="http://www.stream.cz/video/8/133577-rozhovor-s-guillermo-del-torem"]Rozhovor s Guillermo del Torem[/link]
0 0
reagovat

verbst

přesně tak, klobouk dolů
511212
přesně tak, klobouk dolů
verbst
0 0
reagovat

Scorseseho novej kraťas s Bertem a Erniem

Must-see :D [link]
511211
Must-see *:D* [link="http://joblo.com/bert-ernie-scorsese"][link][/link]
Scorseseho novej kraťas s Bertem a Erniem
0 0
reagovat

Cain.cz

Ten typan co to dela, je dost dobrej. Uplne se to vnima jinak nez ve hre. Uz sem kouknul i na ostatni jho videa... Je to borec:+:+:+
511193
Ten typan co to dela, je dost dobrej. Uplne se to vnima jinak nez ve hre. Uz sem kouknul i na ostatni jho videa... Je to borec*:+**:+**:+*
Cain.cz
0 0
reagovat
511191
[link="http://www.youtube.com/watch?v=Yf9dXeLaURc"]Ashes of Comrades[/link]
0 0
reagovat
hm, že bych se na to znovu mrknul, na to natírání plotu a leštění kapoty :D:D ? geniální tréninkové metody.....8)
a pozor, nebezpečí smíchu! teď se mi ještě vybavila ta moucha v čínských hůlkách :D:D
511170
hm, že bych se na to znovu mrknul, na to natírání plotu a leštění kapoty *:D**:D* ? geniální tréninkové metody.....*8)* a pozor, nebezpečí smíchu! teď se mi ještě vybavila ta moucha v čínských hůlkách *:D**:D*
0 0
reagovat
Hlavně si člověk řekne, jak někdo s černým páskem může udělat kop, ve kterým si nechá chytit nohu a ještě si ji málem zlomit?:D
509614
Hlavně si člověk řekne, jak někdo s černým páskem může udělat kop, ve kterým si nechá chytit nohu a ještě si ji málem zlomit?*:D*
0 0
reagovat
link hele jaktože z jednoho obyčejnýho kopu se stane hned "winner"? nebylo to víc epičtější ?
509610
http://www.youtube.com/watch?v=DnvXpLOzKeQ&feature=related hele jaktože z jednoho obyčejnýho kopu se stane hned "winner"? nebylo to víc epičtější ?
0 0
reagovat
Omlouvám se za OT vsuvku, ale mám "drobný" problém - najednou mi padlo domluvené bydlení v Praze. Sice mám ještě jednu nouzovku, ale to půjde jen dočasně a tudíž pokud náhodou víte o nějakém rozumném spolubydlení nebo podnájmu pro nenáročného studenta, byl bych vděčný kdyby jste mi napsali do vzkazníku.
Díky.
509595
Omlouvám se za OT vsuvku, ale mám "drobný" problém - najednou mi padlo domluvené bydlení v Praze. Sice mám ještě jednu nouzovku, ale to půjde jen dočasně a tudíž pokud náhodou víte o nějakém rozumném spolubydlení nebo podnájmu pro nenáročného studenta, byl bych vděčný kdyby jste mi napsali do vzkazníku. Díky.
0 0
reagovat

Rokle

Díky, díky:)
509588
Díky, díky:)
Rokle
0 0
reagovat

a4am

MovieZone FM #22
509587
MovieZone FM #22
a4am
0 0
reagovat
Mám takový hodně blbý dotaz, odkazující na mou blbost. Jaké fmko je to, kde se volal Ravenhornovi a tak. Ho teď nemůžu najít vůbec, jako vím, že teď nejspis rikate jéééžiš nemůže ho najít blbec, ale já fakt nemuzu no:) dík kdyztak
509586
Mám takový hodně blbý dotaz, odkazující na mou blbost. Jaké fmko je to, kde se volal Ravenhornovi a tak. Ho teď nemůžu najít vůbec, jako vím, že teď nejspis rikate jéééžiš nemůže ho najít blbec, ale já fakt nemuzu no:) dík kdyztak
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se