Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 95641 - 95660 Napsat příspěvek

2 HAL

O barvy mi toliko nejde, ale třeba na zadní část bych opravdu navrhl něco komplexnějšího. Tričko s pouhým logem MZ mě moc nerajcuje...
511042
O barvy mi toliko nejde, ale třeba na zadní část bych opravdu navrhl něco komplexnějšího. Tričko s pouhým logem MZ mě moc nerajcuje...
2 HAL
0 0
reagovat

Xatrix

To rozhodně, ale... co tam potřebuješ za barvy? Ideální by myslím opravdu bylo zůstat u tmavě modrého trička se znakem a bílým nápisem MovieZone na srdci - prostě jednoduché a poplatné designu MZ (kameru jak má na svém návrhu Fluke fakt ne-e, na zádech leda tak nějaký nápis či hlášku).
511041
To rozhodně, ale... co tam potřebuješ za barvy? Ideální by myslím opravdu bylo zůstat u tmavě modrého trička se znakem a bílým nápisem MovieZone na srdci - prostě jednoduché a poplatné designu MZ (kameru jak má na svém návrhu Fluke fakt ne-e, na zádech leda tak nějaký nápis či hlášku).
Xatrix
0 0
reagovat
Hlavně pozor na MTPF (Miton Trademark Police Force). :D
511040
Hlavně pozor na MTPF (Miton Trademark Police Force). *:D*
0 0
reagovat

2 HAL

Pokud to bude jednobarevný potisk, tak jsem schopen sehnat za dvě kila kvalitní trička. Na druhou stranu bych se možná i trochu rozšoupl, přeci jen, triko hard core jádra za to stojí...
511038
Pokud to bude jednobarevný potisk, tak jsem schopen sehnat za dvě kila kvalitní trička. Na druhou stranu bych se možná i trochu rozšoupl, přeci jen, triko hard core jádra za to stojí...
2 HAL
0 0
reagovat
Uf, 400 za triko tohoto druhu je poněkud hodně, pokud necháme jen jednobarevný potisk a objednáme rozumné množství tak imho nebude problém dostat se na polovinu.
511037
Uf, 400 za triko tohoto druhu je poněkud hodně, pokud necháme jen jednobarevný potisk a objednáme rozumné množství tak imho nebude problém dostat se na polovinu.
0 0
reagovat
viděl bych to stejně:+
511036
viděl bych to stejně*:+*
0 0
reagovat
Jasně radši 400 za pořádné triko, než 200 za šunt:)
511035
Jasně radši 400 za pořádné triko, než 200 za šunt*:)*
0 0
reagovat

2 Natascha

Ty čtyři stováky bych viděl jako maximální horní hranici, spíš bych to srážel co nejníže, ne však za cenu kvality...
511033
Ty čtyři stováky bych viděl jako maximální horní hranici, spíš bych to srážel co nejníže, ne však za cenu kvality...
2 Natascha
0 0
reagovat
Rozumná cena je asi tak do 400kč. To je asi hranice, za kterou bych ho koupila. Taky bych brala něco decentního, tmavé tričko jako základ.
511032
Rozumná cena je asi tak do 400kč. To je asi hranice, za kterou bych ho koupila. Taky bych brala něco decentního, tmavé tričko jako základ.
0 0
reagovat
link tady je ten návrh.
511030
http://fluke.rajce.idnes.cz/MZ_triko/ tady je ten návrh.
0 0
reagovat

2 verbst

Co mi doporučoval kamarád nějakou firmu, tak samo nabízeli trička všech velikostí, navíc prej velmi kvalitní..
511029
Co mi doporučoval kamarád nějakou firmu, tak samo nabízeli trička všech velikostí, navíc prej velmi kvalitní..
2 verbst
0 0
reagovat

Xatrix

To je skvelej napad! Onehda tu nekdo postoval logo MZ z Mittonu, tak takovy nejaky by nebylo spatny. Ale pro me by muselo byt aspon XXXL ?)
511027
To je skvelej napad! Onehda tu nekdo postoval logo MZ z Mittonu, tak takovy nejaky by nebylo spatny. Ale pro me by muselo byt aspon XXXL *?)*
Xatrix
0 0
reagovat

2 Fluke

A nechceš se pochlubit?
511026
A nechceš se pochlubit?
2 Fluke
0 0
reagovat

2 HAL, xMort

Design jsem přemýšlel tak, že by se udělala něco jako soutěž s návrhy a většina by zvolila vítěze..
511025
Design jsem přemýšlel tak, že by se udělala něco jako soutěž s návrhy a většina by zvolila vítěze..
2 HAL, xMort
0 0
reagovat
Já mám už v T-shocku dávno návrh na MZ triko v bílý barvě, ale ještě jsem neuskutečnil objednávku:)
511023
Já mám už v T-shocku dávno návrh na MZ triko v bílý barvě, ale ještě jsem neuskutečnil objednávku:)
0 0
reagovat
To se tu mám dojem už někdy řešilo... a něco takového jak popisuje xMort bych určitě bral.
511020
To se tu mám dojem už někdy řešilo... a něco takového jak popisuje xMort bych určitě bral.
0 0
reagovat

2 Natascha, pytlik

No docela by mě zajímalo, co je pro vás rozumná cena. Dotaz s distribucí je trefný, dokázal bych zajistit trička pro Prahu, Brno a Ostravu, ten zbytek by si buď musel připlatit nějaký poštovný, případně si dojet do zmiňovaných míst...
511017
No docela by mě zajímalo, co je pro vás rozumná cena. Dotaz s distribucí je trefný, dokázal bych zajistit trička pro Prahu, Brno a Ostravu, ten zbytek by si buď musel připlatit nějaký poštovný, případně si dojet do zmiňovaných míst...
2 Natascha, pytlik
0 0
reagovat

Xatrix

Bral bych ho. Co se provedení týče, volil bych něco decentního. Třeba černé nebo tmavě modré tričko a bílým sítotiskovým (aby to něco vydrželo) logem MZ a nápisem vlevo na hrudi.
511016
Bral bych ho. Co se provedení týče, volil bych něco decentního. Třeba černé nebo tmavě modré tričko a bílým sítotiskovým (aby to něco vydrželo) logem MZ a nápisem vlevo na hrudi.
Xatrix
0 0
reagovat
Kdyby bylo i v dívčí velikosti a pozdával se mi vzhled, tak já bych ho za nějakou rozumnou cenu brala.
511015
Kdyby bylo i v dívčí velikosti a pozdával se mi vzhled, tak já bych ho za nějakou rozumnou cenu brala.
0 0
reagovat
Pokud by byla rozumná cena tak bych rozhodně zájem měl :+............ale jak by to ještě bylo s doručením :D:D
511014
Pokud by byla rozumná cena tak bych rozhodně zájem měl *:+*............ale jak by to ještě bylo s doručením *:D**:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se