Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 95581 - 95600 Napsat příspěvek
Logo na rukávu by bylo děsně cool. 8)
510506
Logo na rukávu by bylo děsně cool. *8)*
0 0
reagovat

Fluke

Ah. Tak to sry, me to totiz nejak nejde otevrit...:-
510505
Ah. Tak to sry, me to totiz nejak nejde otevrit...*:-*
Fluke
0 0
reagovat
Hele, a nedaji se tam pripadne ty nicky dotisknout? Jakoze by se objednalo tricko s logem MZ a pak az si to vsichni zaplati, tak ten kdo by chtel by si tam sel nechat dotisknout svy jmeno...
510503
Hele, a nedaji se tam pripadne ty nicky dotisknout? Jakoze by se objednalo tricko s logem MZ a pak az si to vsichni zaplati, tak ten kdo by chtel by si tam sel nechat dotisknout svy jmeno...
0 0
reagovat

Verbst

To logo jsem použil i já a přidal mu 3D plastičnost v Corelu a vypadá mnohem líp:+ Jen zatím nevím jak odstranit bílej podklad.

Jinak logo bych dal spíš na záda.
510502
To logo jsem použil i já a přidal mu 3D plastičnost v Corelu a vypadá mnohem líp*:+* Jen zatím nevím jak odstranit bílej podklad. Jinak logo bych dal spíš na záda.
Verbst
0 0
reagovat

Constantine.ex

"malý bílí nebo jinak světlí rámeček a do něj si může každý svůj Nick svím stilem" tvůj styl je pro smrtelný pro 100% učitelů češtiny :D :D :D
510501
"malý bílí nebo jinak světlí rámeček a do něj si může každý svůj Nick svím stilem" tvůj styl je pro smrtelný pro 100% učitelů češtiny *:D* *:D* *:D*
Constantine.ex
0 0
reagovat
Souhlas, male logo na srdci je na nic. Vzadu pak nemusi byt nic.
510499
Souhlas, male logo na srdci je na nic. Vzadu pak nemusi byt nic.
0 0
reagovat
Xatrix: tričko je super.. ale nebylo by špatný .. co se přezdívky týče tak by nebylo ani špatný malý bílí nebo jinak světlí rámeček a do něj si může každý svůj Nick svím stilem napsat fixem na textílie.. 8) tož byla by to taky jedna varianta.. a určitě když se dva MZáci někde (třeba v hospodě :D) srazí dají do řeči a ví s kým mají tu čest.. takže ten Nick někam na viditelné místo! ( popřípadě když podkáte někoho koho na webu nemusíte.. tak utéct :D:D:D)
510498
Xatrix: tričko je super.. ale nebylo by špatný .. co se přezdívky týče tak by nebylo ani špatný malý bílí nebo jinak světlí rámeček a do něj si může každý svůj Nick svím stilem napsat fixem na textílie.. *8)* tož byla by to taky jedna varianta.. a určitě když se dva MZáci někde (třeba v hospodě *:D*) srazí dají do řeči a ví s kým mají tu čest.. takže ten Nick někam na viditelné místo! ( popřípadě když podkáte někoho koho na webu nemusíte.. tak utéct *:D**:D**:D*)
0 0
reagovat
Souhlas s verbstem, kdyz by bylo triko bez dalsi grafiky, tak alespon logo tedy zvetsit a umistit do stredu.
510492
Souhlas s verbstem, kdyz by bylo triko bez dalsi grafiky, tak alespon logo tedy zvetsit a umistit do stredu.
0 0
reagovat
Jasně, kdo chce, může si nick dopsat fixem :D modré tričko s logem bych bral, asi velikost "L" ;)
510490
Jasně, kdo chce, může si nick dopsat fixem *:D* modré tričko s logem bych bral, asi velikost "L" *;)*
0 0
reagovat
Tohle logo sem mel na mysli ja. link Musite rollnout trosku niz, nevim jak jinde to mam najit. A dal bych ho aby bylo pres hrud
510488
Tohle logo sem mel na mysli ja. http://www.miton.cz/internetova-reseni/produkty-a-sluzby/internetova-media-a-projekty/ Musite rollnout trosku niz, nevim jak jinde to mam najit. A dal bych ho aby bylo pres hrud
0 0
reagovat

Bagr007

Přezdívka to prodraží. Pokud by to bylo sítotiskem nebo něčím co drží, tak nejdražší je šablona a pak je cena trika nižší s každým dalším kusem (rozpočítání nákladu na šablonu). Nick by dělal každý kus trika unikátní.
510486
Přezdívka to prodraží. Pokud by to bylo sítotiskem nebo něčím co drží, tak nejdražší je šablona a pak je cena trika nižší s každým dalším kusem (rozpočítání nákladu na šablonu). Nick by dělal každý kus trika unikátní.
Bagr007
0 0
reagovat
Bílé triko, na srdci modré logo MZ a pod tím malý nápis s přezdívkou. 8)
Ale jinak beru to na čem se schodne většina. ;)
510484
Bílé triko, na srdci modré logo MZ a pod tím malý nápis s přezdívkou. *8)* Ale jinak beru to na čem se schodne většina. *;)*
0 0
reagovat
Lish: Myslím, že přesně tohle jsem myslel, když jsem mluvil, že by jsem si to tričko do města nevzal ;):D... Ale nápad dobrý....
510483
Lish: Myslím, že přesně tohle jsem myslel, když jsem mluvil, že by jsem si to tričko do města nevzal ;):D... Ale nápad dobrý....
0 0
reagovat
Mno, popravdě, aby to tričko bylo víc, než jen na domácí nošení, tj, že by jsem v něm opravdu chodil, tak by opravdu muselo mít jen to logo vepředu... No, možná ten nick...
Takže ono vlastně záleží, kdo na co to chce... Mě je to upřímně jedno, jestli to bude potapetovaný od zhora nahoru, tak v tom nebudu jednoduše chodit po městě, ale budu ho mít jako takovou malou trofej...
Pokud by jsme chtěli dělat reklamu, tak triko prosté všech "ozdob"...
Myslím, že to takto myslel i xMort...
510482
Mno, popravdě, aby to tričko bylo víc, než jen na domácí nošení, tj, že by jsem v něm opravdu chodil, tak by opravdu muselo mít jen to logo vepředu... No, možná ten nick... Takže ono vlastně záleží, kdo na co to chce... Mě je to upřímně jedno, jestli to bude potapetovaný od zhora nahoru, tak v tom nebudu jednoduše chodit po městě, ale budu ho mít jako takovou malou trofej... Pokud by jsme chtěli dělat reklamu, tak triko prosté všech "ozdob"... Myslím, že to takto myslel i xMort...
0 0
reagovat
Co tohle: tmavě modré tričko, jehož přední strana bude poseta logy legenderních známých, oblíbených, kultovních (apod. :) filmů. Těch log bude hodně, ale budou malé a všechna budou hozena do bílé, takže to bude mít jednotný styl. Uprostřed toho větší barevné logo Moviezone. Zkrátka něco ve stylu hlavičky co mám na blogu filmovej.blog.cz. Přijde mi dostatečně
sofistikované a jako něco, co se jen tak neokouká :) Berte to jako návrh k diskuzi :)
510481
Co tohle: tmavě modré tričko, jehož přední strana bude poseta logy legenderních známých, oblíbených, kultovních (apod. :) filmů. Těch log bude hodně, ale budou malé a všechna budou hozena do bílé, takže to bude mít jednotný styl. Uprostřed toho větší barevné logo Moviezone. Zkrátka něco ve stylu hlavičky co mám na blogu [link="http://filmovej.blog.cz"]filmovej.blog.cz[/link]. Přijde mi dostatečně sofistikované a jako něco, co se jen tak neokouká :) Berte to jako návrh k diskuzi :)
0 0
reagovat
Mám pocit, že tady se asi nedohodneme. Já jsem jen pro logo na srdci, žádné hlášky ani nic na zádech. Z toho co tu padlo mě zatím nic nenadchlo..
510480
Mám pocit, že tady se asi nedohodneme. Já jsem jen pro logo na srdci, žádné hlášky ani nic na zádech. Z toho co tu padlo mě zatím nic nenadchlo..
0 0
reagovat
Soutěž pro SW geeky :) link
510479
Soutěž pro SW geeky :) http://www.mobilmania.cz/Bleskovky/T-Mobile-Netradicni-soutez-pro-priznivce-Hvezdnych-valek/sc-4-a-1120324/default.aspx
0 0
reagovat

2 Fluke

To záleží co bereš, buď si dáš třeba A4 a pak se barvy neřeší nebo to máš vyřezávaný a pak skutečně rozlišuješ počet barev. V tom druhém případě už se to pak rozděluje na formát 10x10 a větší..
510477
To záleží co bereš, buď si dáš třeba A4 a pak se barvy neřeší nebo to máš vyřezávaný a pak skutečně rozlišuješ počet barev. V tom druhém případě už se to pak rozděluje na formát 10x10 a větší..
2 Fluke
0 0
reagovat
Tak hlášku "věčné dítě.." bych tam rozhodně nechtěl8) Jinak nevím kde se to bude dělat, ale na barvy se už dneska cenově nehledí, spíš na kvalitu tisku a velikost tištěné plochy. Ta hlavně dnes určuje cenu.
510476
Tak hlášku "věčné dítě.." bych tam rozhodně nechtěl*8)* Jinak nevím kde se to bude dělat, ale na barvy se už dneska cenově nehledí, spíš na kvalitu tisku a velikost tištěné plochy. Ta hlavně dnes určuje cenu.
0 0
reagovat
Hm, MZ tričko by se mi též líbilo. Hláška z filmu není dobrý nápad, to bychom se nikdy nedohodli.
510475
Hm, MZ tričko by se mi též líbilo. Hláška z filmu není dobrý nápad, to bychom se nikdy nedohodli.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se