Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 94861 - 94880 Napsat příspěvek
Formule a politiku budu mazat!
508566
Formule a politiku budu mazat!
0 0
reagovat

Ravenhorn

Ano, Bendl by byl skutečně krok vpřed...
508565
Ano, Bendl by byl skutečně krok vpřed...
Ravenhorn
0 0
reagovat

ot - povzdych II

508564
[link="http://sweb.cz/hidejosi.kinosita/01.jpg"]The art of war[/link]
ot - povzdych II
0 0
reagovat
> kampaň nemyslíš zaplatíš: stačila by jedna, dvě fotky ze skutečných havárek, a frajírkům by přešla chuť, ono když přijdete o celý oblyčej (očí, nos, dolní čelist > vlastně z vás zbyde dýchající krvavá kaše) tak i totální vůl se zamyslí...
508563
> kampaň nemyslíš zaplatíš: stačila by jedna, dvě fotky ze skutečných havárek, a frajírkům by přešla chuť, ono když přijdete o celý oblyčej (očí, nos, dolní čelist > vlastně z vás zbyde dýchající krvavá kaše) tak i totální vůl se zamyslí...
0 0
reagovat

strangercz

No jestli nakonec bude hejtman Rath za střední Čechy, tak jako středočech mu asi jednu na......
508561
No jestli nakonec bude hejtman Rath za střední Čechy, tak jako středočech mu asi jednu na......
strangercz
0 0
reagovat

ot - povzdych

proč nenatočí warhammra 40k s rozpočtem 150-200 mega... po kvalitní temné mil. sci-fi jako by se slehla zem...
508560
proč nenatočí warhammra 40k s rozpočtem 150-200 mega... po kvalitní temné mil. sci-fi jako by se slehla zem...
ot - povzdych
0 0
reagovat

2 The Joker

Neřešim kolik to stálo ani jakej to bude mít vliv na řidiče, každopádně krev stékající po skle či ten záběr na střešní okénko mi drsnej rozhodně přijde.
508559
Neřešim kolik to stálo ani jakej to bude mít vliv na řidiče, každopádně krev stékající po skle či ten záběr na střešní okénko mi drsnej rozhodně přijde.
2 The Joker
0 0
reagovat
Ježiši, alespoň tady ať neslyším zbědované hlasy ODSáků. Děkuji.
508558
Ježiši, alespoň tady ať neslyším zbědované hlasy ODSáků. Děkuji.
0 0
reagovat
stejně se nic nezmění akorát středočeši budou mít za Hejtmana Idiota. To je tak všechno
508556
stejně se nic nezmění akorát středočeši budou mít za Hejtmana Idiota. To je tak všechno
0 0
reagovat

Silence

:-)
508549
:-)
Silence
0 0
reagovat
Fluke: Teď už to stejně nezachrání... :-
Raven: Národ někam směřuje, ale kam, to rozhodně z diskuzí na novinkách, idnes a podobně nepoznáš... :D Tak to alespoň sem, prosím, netahej... 8)
508548
Fluke: Teď už to stejně nezachrání... *:-* Raven: Národ někam směřuje, ale kam, to rozhodně z diskuzí na novinkách, idnes a podobně nepoznáš... *:D* Tak to alespoň sem, prosím, netahej... *8)*
0 0
reagovat

Ravenhorn

Ať radši nedržkujou a jdou volit8)
508545
Ať radši nedržkujou a jdou volit*8)*
Ravenhorn
0 0
reagovat
Imho komentáře v diskuzi pod všemi politickými články o volbách, nic horšího jsem snad ani neviděl. Kam ten národ směřuje? Myslím, že někam hodně hluboko.
508542
Imho komentáře v diskuzi pod všemi politickými články o volbách, nic horšího jsem snad ani neviděl. Kam ten národ směřuje? Myslím, že někam hodně hluboko.
0 0
reagovat
kdybych necetl diskuzi tady, tak bych vubec nevedel, ze renc natocil nejakou kampan pro ministerstvo dopravy. v tv to totiz neni vubec
508541
kdybych necetl diskuzi tady, tak bych vubec nevedel, ze renc natocil nejakou kampan pro ministerstvo dopravy. v tv to totiz neni vubec
0 0
reagovat

Fluke

Klid, já neříkám, že ta kompaň je dobře naplánovaná, netvrdím ani, že natáčení ostřejších klipů než je STOP má u nás smysl, a už přece ani v nejmenším netvrdím něco, co by popíralo tvůj dozajista správný poznastek, že by bylo potřeba lépe a profesionálněji školit nové řidiče.

Jen jsem konstatoval, že ty klipy, samy o sobě, se mi líbí, jak jsou na točené.

O tom, jak by se správně měla vést kampaň ze zlepšení poměrů na českých silnicích, nepadlo z mé strany ani jedno slovo.
508539
Klid, já neříkám, že ta kompaň je dobře naplánovaná, netvrdím ani, že natáčení ostřejších klipů než je STOP má u nás smysl, a už přece ani v nejmenším netvrdím něco, co by popíralo tvůj dozajista správný poznastek, že by bylo potřeba lépe a profesionálněji školit nové řidiče. Jen jsem konstatoval, že ty klipy, samy o sobě, se mi líbí, jak jsou na točené. O tom, jak by se správně měla vést kampaň ze zlepšení poměrů na českých silnicích, nepadlo z mé strany ani jedno slovo.
Fluke
0 0
reagovat

Jerži, Xatrix

A myslím, že narozdíl od jiných evropských států je to v ČR k ničemu, vyhozený prachy.
Co Česko potřebuje je profesionálnější výuka mladejch řidičů, ti co dělaj největší problémy na tohle stejně kašlou.
Jo a především, u nás je puštěná TV docela často a ten spot se objevil za celou dobu asi 1x?!? To je kampaň??
508537
A myslím, že narozdíl od jiných evropských států je to v ČR k ničemu, vyhozený prachy. Co Česko potřebuje je profesionálnější výuka mladejch řidičů, ti co dělaj největší problémy na tohle stejně kašlou. Jo a především, u nás je puštěná TV docela často a ten spot se objevil za celou dobu asi 1x?!? To je kampaň??
Jerži, Xatrix
0 0
reagovat

Xatrix

Jo, to jsou poměrně dost dobré spoty. A myslím, že ta inspirace tou bristkou verzí je hodně patrná.:-)
508536
Jo, to jsou poměrně dost dobré spoty. A myslím, že ta inspirace tou bristkou verzí je hodně patrná.:-)
Xatrix
0 0
reagovat
no vzhledem k tomu, ze Renc reziroval predvolebni spot ODS, tak vime od kud vitr vane...
508535
no vzhledem k tomu, ze Renc reziroval predvolebni spot ODS, tak vime od kud vitr vane...
0 0
reagovat
Xatrix: A co je na tom drsnýho? Podle mě je to nechutný amatérismus... Všechny tyto rádoby syrové spoty by Renč mi přijdou ubohoučké... A když uvážím, že do toho ministerstvo napumpovalo asi 150 mega... :o
508534
Xatrix: A co je na tom drsnýho? Podle mě je to nechutný amatérismus... Všechny tyto rádoby syrové spoty by Renč mi přijdou ubohoučké... A když uvážím, že do toho ministerstvo napumpovalo asi 150 mega... *:o*
0 0
reagovat
Sleduju televizi jedou za 14 dní, takže dost možná jsem v očích jiných objevil Ameriku, ale dneska mě docela dostala tahle reklama, která dost připomíná podobně drsnou kampaň v Británii.
508528
Sleduju televizi jedou za 14 dní, takže dost možná jsem v očích jiných objevil Ameriku, ale dneska mě docela dostala tahle [link="http://www.nemyslis-zaplatis.cz/"]reklama[/link], která dost připomíná podobně drsnou kampaň v Británii.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se