Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 94561 - 94580 Napsat příspěvek

Cain.cz

Hezkej nápad, špatný provedení, klidně bych to zahrál do ironie a nechal toho týpka je jen představit, další věci i už přidali postprodukčně.
507434
Hezkej nápad, špatný provedení, klidně bych to zahrál do ironie a nechal toho týpka je jen představit, další věci i už přidali postprodukčně.
Cain.cz
0 0
reagovat
Bo X Be: Kecárna nemusí nutně znamenat diskuze o čemkoliv, ale klidně diskuze bez daného tématu v rámci určitého okruhu. Tady to prostě funguje tak, že se sem netahají určitá témata. Dřív to tak bylo přirozené, nikdo to nedělal, proto se nemuselo nic mazat, dnes to tak nefunguje vždycky, proto ono čištění diskuze. Většina lidí, má imho málo co hodnotného napsat, zvláště na úplně jinak zaměřený server, aby to diskuzi obohatilo nebo někoho pobavilo. Laické diskuze a hádky mají své místo třeba v hospodě nebo v kavárně (pro Ravena, aby nenapsal, že hospody nemá rád a pivo nepije ;) Tak to prosím respektujte a pokud máte skutečně potřebu své politické názory prezentovat, můžete myslím využít velmi širokou škálu serverů, kde k tomu je prostor. Celkem rád bych si tady zachoval tuhle nedotčenou oázu klidu, která mi dává naději, že jsou pořád i kulturní lidé, a ne jen ti, kteří pod záštitou rádobyanonymity na internetu odhazují jakékoliv vychování a diskuze s politickým podtextem tak pak dříve či později sklouzávají k urážkám v každém druhé obsahově prázdném příspěvku... a rád vidím, že se lidé dokáží bavit i bez právě onoho politického podtextu... ať si pod tím představíte, co chcete.. díky...
507433
Bo X Be: Kecárna nemusí nutně znamenat diskuze o čemkoliv, ale klidně diskuze bez daného tématu v rámci určitého okruhu. Tady to prostě funguje tak, že se sem netahají určitá témata. Dřív to tak bylo přirozené, nikdo to nedělal, proto se nemuselo nic mazat, dnes to tak nefunguje vždycky, proto ono čištění diskuze. Většina lidí, má imho málo co hodnotného napsat, zvláště na úplně jinak zaměřený server, aby to diskuzi obohatilo nebo někoho pobavilo. Laické diskuze a hádky mají své místo třeba v hospodě nebo v kavárně (pro Ravena, aby nenapsal, že hospody nemá rád a pivo nepije ;) Tak to prosím respektujte a pokud máte skutečně potřebu své politické názory prezentovat, můžete myslím využít velmi širokou škálu serverů, kde k tomu je prostor. Celkem rád bych si tady zachoval tuhle nedotčenou oázu klidu, která mi dává naději, že jsou pořád i kulturní lidé, a ne jen ti, kteří pod záštitou rádobyanonymity na internetu odhazují jakékoliv vychování a diskuze s politickým podtextem tak pak dříve či později sklouzávají k urážkám v každém druhé obsahově prázdném příspěvku... a rád vidím, že se lidé dokáží bavit i bez právě onoho politického podtextu... ať si pod tím představíte, co chcete.. díky...
0 0
reagovat
tak zas, ne že bych se musel ventilovat, ale kecárna je kecárna, které jiné fórum z těch desítek až stovek pod všemi filmy tady by mohlo být prostorem pro kecy jako ty třeba o politice? kecárna ne? tak udělejte beta kecárnu pro exeprty jako je cuckin aspol. člověk se u toho dobře pobaví....8):D
507431
tak zas, ne že bych se musel ventilovat, ale kecárna je kecárna, které jiné fórum z těch desítek až stovek pod všemi filmy tady by mohlo být prostorem pro kecy jako ty třeba o politice? kecárna ne? tak udělejte beta kecárnu pro exeprty jako je cuckin aspol. člověk se u toho dobře pobaví....*8)**:D*
0 0
reagovat
507429
[link="http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=30027&r=top"]jsou roztomilý[/link]
0 0
reagovat

poslední politické ot

p.s.: ani jsem nešel k volbám, škoda že nelze volit prázdné křeslo, hned bych měl jasno, jen si to představte:D
507427
p.s.: ani jsem nešel k volbám, škoda že nelze volit prázdné křeslo, hned bych měl jasno, jen si to představte*:D*
poslední politické ot
0 0
reagovat
A jenom aby se to nebralo jako nejaky panicky strach z toho, kam diskuze povede. My moc dobre vime, kam to povede. Tohle neni krouzek akademickych politologu, vzdycky prijde nekdo a zacne rozdavat tresne nebo straky. Je nuda na to cekat tech treba pet nebo deset rozumnych prispevku. S fotbalem je to totez, i kdyz tam se vetsinou nejaka uroven debaty neresi ani predem, natoz potom.

Vsechno ostatni (VSECHNO) spada do oboru temat, kvuli kterym se lide nevrazdi (nabozenstvi spada do politiky, pocitacove hry do fotbalu... a ty jsou nastesti v Domacim kine :). To jen tak na vysvetleni. :)
507425
A jenom aby se to nebralo jako nejaky panicky strach z toho, kam diskuze povede. My moc dobre vime, kam to povede. Tohle neni krouzek akademickych politologu, vzdycky prijde nekdo a zacne rozdavat tresne nebo straky. Je nuda na to cekat tech treba pet nebo deset rozumnych prispevku. S fotbalem je to totez, i kdyz tam se vetsinou nejaka uroven debaty neresi ani predem, natoz potom. Vsechno ostatni (VSECHNO) spada do oboru temat, kvuli kterym se lide nevrazdi (nabozenstvi spada do politiky, pocitacove hry do fotbalu... a ty jsou nastesti v Domacim kine :). To jen tak na vysvetleni. :)
0 0
reagovat

imf

provedu :D
507423
provedu *:D*
imf
0 0
reagovat

Cain.cz

Nedelali jsme si s tim mazanim politiky srandu. Takze necham projit jeste jeden prispevek a pak to smazu zpetne komplet. Rozmysli si, co hezkeho napises. :)
507420
Nedelali jsme si s tim mazanim politiky srandu. Takze necham projit jeste jeden prispevek a pak to smazu zpetne komplet. Rozmysli si, co hezkeho napises. :)
Cain.cz
0 0
reagovat

Cain.cz

Ravenhorn? :D
507418
Ravenhorn? *:D*
Cain.cz
0 0
reagovat

Fluke

Marx jako politik, filosof-humanista, nebo ekonom? ;)

P.s.: Na přelomu 21. století proběhla na univerzitách Velké Británie anketa o nejvlivnější osobu dějin, hádej kdo byl na prvém místě :)
507417
Marx jako politik, filosof-humanista, nebo ekonom? *;)* P.s.: Na přelomu 21. století proběhla na univerzitách Velké Británie anketa o nejvlivnější osobu dějin, hádej kdo byl na prvém místě :)
Fluke
0 0
reagovat
Koluje takový vtip, všichni četli Marxe..jen demokrati ho pochopili.
507416
Koluje takový vtip, všichni četli Marxe..jen demokrati ho pochopili.
0 0
reagovat
Reflex se pochlapuje, dnes jsem si pořídil "Pí" (před 14 dny Requiem za sen) jen tak dál. Samotný časopis ale nekupuji, srdce mi totiž tluče do leva (maximálně) :)
p.s.: není to tak dávno co jsem přelouskal od E. Fromma "obraz člověka podle marxe" > velmi pohodové počteníčko :)
507406
Reflex se pochlapuje, dnes jsem si pořídil "Pí" (před 14 dny Requiem za sen) jen tak dál. Samotný časopis ale nekupuji, srdce mi totiž tluče do leva (maximálně) :) p.s.: není to tak dávno co jsem přelouskal od E. Fromma "obraz člověka podle marxe" > velmi pohodové počteníčko :)
0 0
reagovat
toto sa k nam zrejme nedostane, ale trailer je hypnoticky dobry:
link
507407
toto sa k nam zrejme nedostane, ale trailer je hypnoticky dobry: http://www.madeinmundo.com/2008/10/03/justice-dvd-trailer/
0 0
reagovat

Cival

Jen jsem reagoval na vice postů pod sebou a to jen jedním postem. A více to už nerozebírám.

:-) sorry
507401
Jen jsem reagoval na vice postů pod sebou a to jen jedním postem. A více to už nerozebírám. :-) sorry
Cival
0 0
reagovat
Koukám, že vám dělá docela slušnou reklamu. Asi by měl u nás taky dostat bednu plnou banánů. :D
507396
Koukám, že vám dělá docela slušnou reklamu. Asi by měl u nás taky dostat bednu plnou banánů. *:D*
0 0
reagovat
Ravenhorne, fakt me nestvi, jasne jsem rikal, ze politika se tu bude banovat, tak di do haje. Uz takhle je mi internetovejch debat na tohle tema na bliti (mnohonasobne vic nez z politiky samotny), tak to na MZ netahej, do haje!:o:-:-
507657
Ravenhorne, fakt me nestvi, jasne jsem rikal, ze politika se tu bude banovat, tak di do haje. Uz takhle je mi internetovejch debat na tohle tema na bliti (mnohonasobne vic nez z politiky samotny), tak to na MZ netahej, do haje!*:o**:-**:-*
0 0
reagovat
Já vím, že to je kecárna, a každej si tu může říkat vesměs co chce, ale prosím vás..... cut the crap, a změňme téma :)
507649
Já vím, že to je kecárna, a každej si tu může říkat vesměs co chce, ale prosím vás..... cut the crap, a změňme téma :)
0 0
reagovat

Ravenhorn

No já třeba volil ČSSD, ale z tohodle chlápka je mi na blití. Jinak ale říkat "přes poslední volby" mu jenom dáváš munici na další dny. :D Pro některé lidi je prostě všechno zjednodušený, takže ČSSD = komunismus, ODS = fašismus.
507648
No já třeba volil ČSSD, ale z tohodle chlápka je mi na blití. Jinak ale říkat "přes poslední volby" mu jenom dáváš munici na další dny. *:D* Pro některé lidi je prostě všechno zjednodušený, takže ČSSD = komunismus, ODS = fašismus.
Ravenhorn
0 0
reagovat
Komunismus a fašismus jsou dvě věci, které jsou v mém žebříčku nenávisti mezi prvními věcmy.

Naštěstí i přes poslední volby, není zatím možné, aby se něco takového vrátilo, jinak bych měl ten Nový Zéland direct a never back. :D
507646
Komunismus a fašismus jsou dvě věci, které jsou v mém žebříčku nenávisti mezi prvními věcmy. Naštěstí i přes poslední volby, není zatím možné, aby se něco takového vrátilo, jinak bych měl ten Nový Zéland direct a never back. *:D*
0 0
reagovat
Ne, fakt už se takovým věcem/lidem, ani nemůžu smát, takže díky, stčko. 8)
507641
Ne, fakt už se takovým věcem/lidem, ani nemůžu smát, takže díky, stčko. *8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se