Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 93501 - 93520 Napsat příspěvek

KARLOS,...

A kolik to podle vás bude stát v normálních obchodech? (Tesco,...):)
503951
A kolik to podle vás bude stát v normálních obchodech? (Tesco,...)*:)*
KARLOS,...
0 0
reagovat
jj, vánoce sou tu, tak je čas přejít na ten správný vzhled8)
503944
jj, vánoce sou tu, tak je čas přejít na ten správný vzhled*8)*
0 0
reagovat
Myslím, že tohle taky není špatná cena ;)... Pravda, poštovný je kapku dražší, ale když objednáš něco dalšího, bude se snižovat ;).... A pokud seš pražák, pobočku maj v praze... link
508907
Myslím, že tohle taky není špatná cena ;)... Pravda, poštovný je kapku dražší, ale když objednáš něco dalšího, bude se snižovat ;).... A pokud seš pražák, pobočku maj v praze... http://dvd-filmy.dvdobchod.cz/dvd-temny-rytir-se-2-dvd-prevlek-s-batmanem-21394
0 0
reagovat
Nejlevněji asi opravdu v tom filmopolisu, jinak jsem ho viděl kolem ceny 460-480 korun.
508905
Nejlevněji asi opravdu v tom filmopolisu, jinak jsem ho viděl kolem ceny 460-480 korun.
0 0
reagovat

terminator007

dik :D asi zvolim ten filmopolis :+
505380
dik *:D* asi zvolim ten filmopolis *:+*
terminator007
0 0
reagovat
good old screw :+
505379
good old screw *:+*
0 0
reagovat
Neva, udělal jsem si ikonku novou 8)
505378
Neva, udělal jsem si ikonku novou *8)*
0 0
reagovat

DK

Hmm, podle zbozi nejakej arara shop :D link Ale postovne jsem nezjistoval ;) Ale ja bych volil jistotu, pokud to chce z CR, tak link nebo popripade filmcity.
505376
Hmm, podle zbozi nejakej arara shop *:D* http://www.arara.cz/t/product.php?id=104637&ref_id=zbozi Ale postovne jsem nezjistoval *;)* Ale ja bych volil jistotu, pokud to chce z CR, tak http://www.filmopolis.cz/dvd/temny-rytir-s-e-(2-dvd) nebo popripade filmcity.
DK
0 0
reagovat
Kurňa, nemůžu najít mojí starou vánoční ikonku :(
505375
Kurňa, nemůžu najít mojí starou vánoční ikonku *:(*
0 0
reagovat
Chtěl bych se zeptat jestli nekdo nevi kde se da nejlevněji na internetu objednat dvd temný rytíř (dvoudisková edice) i když se započítá poštovné... pls poradte:D
505371
Chtěl bych se zeptat jestli nekdo nevi kde se da nejlevněji na internetu objednat dvd temný rytíř (dvoudisková edice) i když se započítá poštovné... pls poradte*:D*
0 0
reagovat
Dik ;)
505367
Dik *;)*
0 0
reagovat

terminator007

Hadry nekupuju, ale zkusil bych eBay. :)
505365
Hadry nekupuju, ale zkusil bych eBay. :)
terminator007
0 0
reagovat

2 okkac & Natascha

Nenechám se zlákat Temnou stranou Síly, zůstanu věrný wallpaperům s Death Race a jemu podobným.:D:D
505363
Nenechám se zlákat Temnou stranou Síly, zůstanu věrný wallpaperům s Death Race a jemu podobným.*:D**:D*
2 okkac & Natascha
0 0
reagovat

Xatrix

C'mon join us:D Cepicka by tvemu Spikovi sedela :-)
505357
C'mon join us*:D* Cepicka by tvemu Spikovi sedela :-)
Xatrix
0 0
reagovat
Ale ano, už je to tu zase:-) Spolubydlící poslouchá koledy, já vyměnila wallpaper na ploše za vánoční a tak se nebudu bránit ani tady:-)
505356
Ale ano, už je to tu zase:-) Spolubydlící poslouchá koledy, já vyměnila wallpaper na ploše za vánoční a tak se nebudu bránit ani tady:-)
0 0
reagovat

2 okkac

Oh, not again...:D:D
505355
Oh, not again...*:D**:D*
2 okkac
0 0
reagovat
No tak kdyz uz nekteri zacinaji s tema vanocnima ikonkama, tak proc se nepridat ze:D
505354
No tak kdyz uz nekteri zacinaji s tema vanocnima ikonkama, tak proc se nepridat ze*:D*
0 0
reagovat
Mam dotazek... Kdyz tady vetsina objednava vse mozne z ciziny, mate nekdo nejaky dobry tip na kram s hadrama (hlavne pro zenske) z UK, popripade klidne z US?! Diky moc za rady
505353
Mam dotazek... Kdyz tady vetsina objednava vse mozne z ciziny, mate nekdo nejaky dobry tip na kram s hadrama (hlavne pro zenske) z UK, popripade klidne z US?! Diky moc za rady
0 0
reagovat

st39.6

Oh snap! :D:+
505346
Oh snap! *:D**:+*
st39.6
0 0
reagovat
ne
504169
ne
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se