Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 93401 - 93420 Napsat příspěvek
Nominace pro TT a naopak akorat jednu povinnou ledgerovku pro DK je pro me megatrapny. Jak uz jsem rikal u Tropicky boure, ty PR oddeleni si to za par let budou nominovat rovnou... protoze staci na neco tlacit a oni se chytnou. I ten Ledger tam ted vypada jao ze je tam jen na uklidneni davu a ucteni pamatky :-
518615
Nominace pro TT a naopak akorat jednu povinnou ledgerovku pro DK je pro me megatrapny. Jak uz jsem rikal u Tropicky boure, ty PR oddeleni si to za par let budou nominovat rovnou... protoze staci na neco tlacit a oni se chytnou. I ten Ledger tam ted vypada jao ze je tam jen na uklidneni davu a ucteni pamatky *:-*
0 0
reagovat
Njn, taky na oscarovou kampaň padnou sumy od 50 mega výš...
518613
Njn, taky na oscarovou kampaň padnou sumy od 50 mega výš...
0 0
reagovat
Hlavně by mě zajímalo, kde se tam proboha vzal ten The Reader, vždyť tam neexistoval žádný "oscar buzz". Tohle je důvod, proč mám radši Oscary, dostanu své jistoty. :D
518612
Hlavně by mě zajímalo, kde se tam proboha vzal ten The Reader, vždyť tam neexistoval žádný "oscar buzz". Tohle je důvod, proč mám radši Oscary, dostanu své jistoty. *:D*
0 0
reagovat
Identické nominácie za drámu, réžiu a scenár (s jednou výnimkou u poslednej menovanej) jasne ukazujú, že asociácia nemá fantáziu. Fakt, že štyri z týchto piatich filmov mali premiéru najskôr mesiac pred ceremoniálom, zas nasvedčuje, že nemajú ani pamäť ?)
518611
Identické nominácie za drámu, réžiu a scenár (s jednou výnimkou u poslednej menovanej) jasne ukazujú, že asociácia nemá fantáziu. Fakt, že štyri z týchto piatich filmov mali premiéru najskôr mesiac pred ceremoniálom, zas nasvedčuje, že nemajú ani pamäť *?)*
0 0
reagovat
Už jsem to psal na CSFD, ale podle mě je to úplně v normálu, Glóby jsou mi odjakživa nesympatické, protože výsledky jsou vždy ještě více "politicky korektnější", než Oscary (a neukazujte mi teď prstem na Tropis Thunder xD). PS: Úplně stejně byl oškubán Milk, který má nominaci jen za Penna.
518610
Už jsem to psal na CSFD, ale podle mě je to úplně v normálu, Glóby jsou mi odjakživa nesympatické, protože výsledky jsou vždy ještě více "politicky korektnější", než Oscary (a neukazujte mi teď prstem na Tropis Thunder xD). PS: Úplně stejně byl oškubán Milk, který má nominaci jen za Penna.
0 0
reagovat
Hlavně že si konečně někdo všimnul V Bruggách :+:+
518609
Hlavně že si konečně někdo všimnul V Bruggách *:+**:+*
0 0
reagovat
No, Cruise má v TT spíš cameo, takže tahle nominace je spíš takový plácání po zádech... A jako jedna nominace pro TDK je málo, ale stejně dopadl i Milk a to je přesně ten film, který Akademie oceňuje, takže směrem k Oscarům GG nic moc nevypovídají IMHO...
518608
No, Cruise má v TT spíš cameo, takže tahle nominace je spíš takový plácání po zádech... A jako jedna nominace pro TDK je málo, ale stejně dopadl i Milk a to je přesně ten film, který Akademie oceňuje, takže směrem k Oscarům GG nic moc nevypovídají IMHO...
0 0
reagovat
Tak teď váhám komu z nich, kdyby byli oba nominovaní na Oscara přál Oscara za vedlejší roli víc.
518607
Tak teď váhám komu z nich, kdyby byli oba nominovaní na Oscara přál Oscara za vedlejší roli víc.
0 0
reagovat
Tom Cruise nominace za Tropic Thunder :o
518606
Tom Cruise nominace za Tropic Thunder *:o*
0 0
reagovat
No, tak to není mnoho...
518605
No, tak to není mnoho...
0 0
reagovat
Tak Temný rytíř dostal jen jednu nominaci na Zlatý globus. Ledger bude bojovat o nejlepší vedlejší roli v dramatu.
518604
Tak Temný rytíř dostal jen jednu nominaci na Zlatý globus. Ledger bude bojovat o nejlepší vedlejší roli v dramatu.
0 0
reagovat
Jesus Christ :) Když jsme u toho Blacka, sice je to starší, ale mě pernamentně rozesmívá tohle -link
518591
Jesus Christ *:)* Když jsme u toho Blacka, sice je to starší, ale mě pernamentně rozesmívá tohle -[link="http://cz.youtube.com/watch?v=UY4kUjpP9nA"]link[/link]
0 0
reagovat
Videli jste nekdo uz novyho Jeffa Dunhama? Ten chlapek je proste genialni!
Ted jeste vydal CD s vanocnima koledama nazpivanejma Waltrem a spol. MAZEC! Vrele doporucuju
518589
Videli jste nekdo uz novyho Jeffa Dunhama? Ten chlapek je proste genialni! Ted jeste vydal CD s vanocnima koledama nazpivanejma Waltrem a spol. MAZEC! Vrele doporucuju
0 0
reagovat
Brutální:D:D Chci to v mp3:D
518582
Brutální*:D**:D* Chci to v mp3*:D*
0 0
reagovat
link Jelikoz ma KarelR vycerpanej mesicni limit, musel jsem to sem hodit :D:+
518580
http://www.funnyordie.com/videos/c0cf508ff8/prop-8-the-musical-starring-jack-black-john-c-reilly-and-many-more-from-fod-team-jack-black-craig-robinson-john-c-reilly-and-rashida-jones Jelikoz ma KarelR vycerpanej mesicni limit, musel jsem to sem hodit *:D**:+*
0 0
reagovat
Do Vilage jdou telefonicky úplně v pohodě.
518545
Do Vilage jdou telefonicky úplně v pohodě.
0 0
reagovat
Tak jsem si dnes konecne poslechl posledni TV Tipy,diky za zodpovezeni dotazu (i kdyz to,ze jsem zustal v anonymite a nemohl si tak uzit svou chvilku slavy me moc nepotesilo) a doufam,ze se v pristich tipech Hlad omluvi za zcela mylnou informaci o tak skvelem pocinu,jako je Little Britain8). Na youtube se panove snad presvedcili,ze nejde o nejakou pochybnou prdici show:).
P.S.Ma oblibena postava je E E É Anne:D.
518544
Tak jsem si dnes konecne poslechl posledni TV Tipy,diky za zodpovezeni dotazu (i kdyz to,ze jsem zustal v anonymite a nemohl si tak uzit svou chvilku slavy me moc nepotesilo) a doufam,ze se v pristich tipech Hlad omluvi za zcela mylnou informaci o tak skvelem pocinu,jako je Little Britain*8)*. Na youtube se panove snad presvedcili,ze nejde o nejakou pochybnou prdici show*:)*. P.S.Ma oblibena postava je E E É Anne*:D*.
0 0
reagovat
link :D A to nemám rád reklamy.:-)
518543
http://www.stream.cz/video/8/84775-jak-by-mela-vypadat-reklama-na-muzske-spodni-pradlo *:D* A to nemám rád reklamy.:-)
0 0
reagovat
Cival:To smekám:)),takový rozhodnutí muselo dát zabrat;)
518541
Cival:To smekám*:))*,takový rozhodnutí muselo dát zabrat*;)*
0 0
reagovat
Vliv MZ roste 8) link
518540
Vliv MZ roste *8)* http://web.volny.cz/noviny/zdomova/clanek/~volny/IDC/99812/mz-se-rozhodlo-zrusit-radu-onkologickych-center.html
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se