Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 92981 - 93000 Napsat příspěvek
nejhezci nominace na nejhorsi dvojici byla v roce 2006 - "povadla prsa Sharon Stone" ve filmu Zakladni instinkt 2
520509
nejhezci nominace na nejhorsi dvojici byla v roce 2006 - "povadla prsa Sharon Stone" ve filmu Zakladni instinkt 2
0 0
reagovat
Tak on tam dostal nominaci například i Cruise za Valkýru či v kategorii nejhorší dvojice na plátně je "Sylvester Stallone a jeho ego". :o
520508
Tak on tam dostal nominaci například i Cruise za Valkýru či v kategorii nejhorší dvojice na plátně je "Sylvester Stallone a jeho ego". *:o*
0 0
reagovat
... aby to davalo smysl: zebricky tvori, ale nepublikuji
520507
... aby to davalo smysl: zebricky tvori, ale nepublikuji
0 0
reagovat
to je toho. znam lidi, kteri cpou na prvni misto techto zebricku Temnyho rytire s tim, ze to bylo cely divny, z Batmanovo auta neslehaly plameny a titulky mely tri a vice radek. nastesti nejsou tito lide prilis horlivi do ruznych internetovych zebricku a do facebooku uz vubec ne.
520506
to je toho. znam lidi, kteri cpou na prvni misto techto zebricku Temnyho rytire s tim, ze to bylo cely divny, z Batmanovo auta neslehaly plameny a titulky mely tri a vice radek. nastesti nejsou tito lide prilis horlivi do ruznych internetovych zebricku a do facebooku uz vubec ne.
0 0
reagovat
Rambo? :o
520505
Rambo? *:o*
0 0
reagovat
jj, taky jsem se z toho kuckal...
520502
jj, taky jsem se z toho kuckal...
0 0
reagovat
To je neuveriteľné, ako sa tie ceny dokážu rok od roku čím ďalej, tým viac strápňovať. Človek by si myslel, že už-už dosiahli dno... a oni predsa zasa dokážu prekvapiť ?):-
520500
To je neuveriteľné, ako sa tie ceny dokážu rok od roku čím ďalej, tým viac strápňovať. Človek by si myslel, že už-už dosiahli dno... a oni predsa zasa dokážu prekvapiť *?)**:-*
0 0
reagovat
High School Musical 3? :(
520499
High School Musical 3? *:(*
0 0
reagovat
Speed Racer ? :D:D:D
520498
Speed Racer ? *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
The 29th Annual Razzie Award Nominations

Worst Picture:

Speed Racer
Disaster Movie and Meet the Spartans
The Day the Earth Stood Still
High School Musical 3
The Hottie & The Nottie
In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale
The Love Guru
Postal
Rambo
The Happening
Meet Dave
Witless Protection
bez komentáře
520497
The 29th Annual Razzie Award Nominations Worst Picture: Speed Racer Disaster Movie and Meet the Spartans The Day the Earth Stood Still High School Musical 3 The Hottie & The Nottie In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale The Love Guru Postal Rambo The Happening Meet Dave Witless Protection bez komentáře
0 0
reagovat
nepoznam nikoho kto by to pouzival alebo tam bol, ja som sa o tom dokonca dozvedel az ked tu o tom pisali a to patrim do tej generacie co na internete vyrasta?)
520496
nepoznam nikoho kto by to pouzival alebo tam bol, ja som sa o tom dokonca dozvedel az ked tu o tom pisali a to patrim do tej generacie co na internete vyrasta*?)*
0 0
reagovat
Já se nedávno na Facebook zaregistroval kvůli spolužákům, potřeboval jsem rozeslat fotky z jedné větší chodbovice... od té doby se to zdá býti celkem k ničemu (i když ta myšlenka není v základu špatná)
520495
Já se nedávno na Facebook zaregistroval kvůli spolužákům, potřeboval jsem rozeslat fotky z jedné větší chodbovice... od té doby se to zdá býti celkem k ničemu (i když ta myšlenka není v základu špatná)
0 0
reagovat
Zatím stále odolávám, nicméně pravda, šíří se to ... nedávno, jeden známý, ptá se, co je se stránkami, já, že nemám moc času, chystám se k tomu, a on, že má řešení - házej novinky na svym proflu na Facebooku.
A tolik nepochopených otazníků, když jsem pravil, že nic takového nemám. U mě je to naopak než u st, pozoruju, že ho používá čím dál víc a víc kámošů.
520493
Zatím stále odolávám, nicméně pravda, šíří se to ... nedávno, jeden známý, ptá se, co je se stránkami, já, že nemám moc času, chystám se k tomu, a on, že má řešení - házej novinky na svym proflu na Facebooku. A tolik nepochopených otazníků, když jsem pravil, že nic takového nemám. U mě je to naopak než u st, pozoruju, že ho používá čím dál víc a víc kámošů.
0 0
reagovat

scroochy

ale víš, že by byl fajn..jdu si to registrovat:D
520490
ale víš, že by byl fajn..jdu si to registrovat*:D*
scroochy
0 0
reagovat

ninja asassin

Zdravim vsechny,nevite nekdo o tomhle filmu neco více ,kdy treba vychazi nebo tak??dikes8)
520489
Zdravim vsechny,nevite nekdo o tomhle filmu neco více ,kdy treba vychazi nebo tak??dikes*8)*
ninja asassin
0 0
reagovat

Fluke

Cakebook? :D

No tak on facebook není primárně na fotky. To není rajče. Je to takovej mix twitteru, rajčete a dalších věcí. Ale má to fakt svoje kouzlo :+
520488
Cakebook? *:D* No tak on facebook není primárně na fotky. To není rajče. Je to takovej mix twitteru, rajčete a dalších věcí. Ale má to fakt svoje kouzlo *:+*
Fluke
0 0
reagovat

st39.6

Okey Erikson, you get to computer to upload photos of naked Angelina Jolie. Do you choose facebook or libimseti. Go! :D

Cacebook jsem zavrhl jakmile po mě chtěl na prohlížení fotek registraci, chtěl bych vidět youtube, kdyby zatrhl prohlížení fotek bez registrace8)
520486
Okey Erikson, you get to computer to upload photos of naked Angelina Jolie. Do you choose facebook or libimseti. Go! *:D* Cacebook jsem zavrhl jakmile po mě chtěl na prohlížení fotek registraci, chtěl bych vidět youtube, kdyby zatrhl prohlížení fotek bez registrace*8)*
st39.6
0 0
reagovat
tady je krásně vidět jak to roste :) link
520485
tady je krásně vidět jak to roste :) http://www.allfacebook.com/facebook-demographic-statistics/?country_id=CZ&gender=MF&age=0t0&country_id2=&gender2=MF&age2=0t0&country_id3=&gender3=MF&age3=0t0
0 0
reagovat
Tak jako lide.cz a libimseti.cz to jsou odpadový stránky. Ale uznávám že facebook má svoje výhody a rozhodně mi pomohl zas vidět lidi někdy z pátý třídy o kterých jsem neměl šajna že ještě žijou. A šíří se to jako mor to se musí nechat
520484
Tak jako lide.cz a libimseti.cz to jsou odpadový stránky. Ale uznávám že facebook má svoje výhody a rozhodně mi pomohl zas vidět lidi někdy z pátý třídy o kterých jsem neměl šajna že ještě žijou. A šíří se to jako mor to se musí nechat
0 0
reagovat
celej svet minus uzivatele facebooku se urcite nerovna minus neco 8), takze jeste snad dost :D. ale stejne se to podezrele rozrusta, nastesi vetsina mejch kamosu to taky nepouziva. alespon doufam. jenze oni zase libimseti ... to je teprv uchylarna
520482
celej svet minus uzivatele facebooku se urcite nerovna minus neco *8)*, takze jeste snad dost *:D*. ale stejne se to podezrele rozrusta, nastesi vetsina mejch kamosu to taky nepouziva. alespon doufam. jenze oni zase libimseti ... to je teprv uchylarna
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se