|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 92141 - 92160
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 4607
- 4608
- 4609
- .
- 7204
- 7205
prostě jen info ostaně jde o kecárnu... (cod4 běží stějně jak ve vistách to znamená že tak vešelijak, supreme commander má o 5-10 s/s nižší fps, empire jsem kvůli ovladačům nvidie na 275 nerozchodil vůbec...)
|
reagovat
|
Dobrá zpráva: Regulace internetu je prozatím zažehnána. Ale stejně se bojím, že jednou ji někdo prosadí.
link
btw. Už se ví, jaká je praxe ve Francii, kde ten zákon je přijat?
link
btw. Už se ví, jaká je praxe ve Francii, kde ten zákon je přijat?
|
reagovat
|
deiwi
imao jeden z nejslabších momentů, a hlavně nejnelogičtějších, klišé až na půdu... 
ale Maverick, to je něco jinýho...

ale Maverick, to je něco jinýho...

|
reagovat
|
Promo akce, s tim, ze hrat budou lidi, co se TADY dohodnou? Tomu rikam promo. :)
Sorry, ale fakt je to spis do srazu.
Sorry, ale fakt je to spis do srazu.
|
reagovat
|
Inak by sa spravil ten turnaj klasicky ze kazdy by tam teda dal nejaky ten dolac a z toho by sa zaplatil aj poplatok herni, len minimalny vklad na konto je tam myslim 10 dolarov, co by hodne ludi odradilo.
|
reagovat
|
imf: Dik za odpoved aspon takto.
Cival: Ber to jak nejaku promo akciu. A skuste z Mitonu vytiahnut nejake prachy na to
No jak uz som pisal aj imfovi, mohol by sa spravit freeroll, len je trochu problem s hernou, len tak zadarmo ti sukromny turnaj nespravia. Tiez z toho nieco musia mat, ale odhadom keby sa to spravilo pre 100 ludi tak by sa jej muselo platit asi 20 dolacov(20 centov za hraca). Dalo by sa to dat na heslo. Nesnazim sa vas do toho nejak natlacit, len informujem.

Cival: Ber to jak nejaku promo akciu. A skuste z Mitonu vytiahnut nejake prachy na to
No jak uz som pisal aj imfovi, mohol by sa spravit freeroll, len je trochu problem s hernou, len tak zadarmo ti sukromny turnaj nespravia. Tiez z toho nieco musia mat, ale odhadom keby sa to spravilo pre 100 ludi tak by sa jej muselo platit asi 20 dolacov(20 centov za hraca). Dalo by sa to dat na heslo. Nesnazim sa vas do toho nejak natlacit, len informujem.|
reagovat
|
No me to prijde hodne mimo zaber MZ... na ceny... ale klidne bych si zahrat zkusil 

|
reagovat
|
imf nestihal a bohuzel ani nepreposlal dal. omlouvam se. urcite bychom zvladli dodat nejaka DVDcka, ale byl by fajn to navazat na nejaky film a udelat z toho akci, ne jen tak z hecu, protoze par lidi ma rado poker. Ale muj nazor nemusi byt berna mince. Treba se k tomu vyjadri i ostatni z redakce.
|
reagovat
|
No ja som mal napad, ze by sa spravil niekde na bwine(alebo aj v inej herni) nejaky freeroll o vecne ceny(ak by boli chalani z MZ ochotni poskytnut nieco), aj som pisal imfovi, ale ten mna odignoroval. Skoda no...
|
reagovat
|
diewi
ehm
, určitě, já měl teda na mysli, nějakou normální pokerovou session, ale samozřejmě bych se nebránil ani té ve filmu 
, určitě, já měl teda na mysli, nějakou normální pokerovou session, ale samozřejmě bych se nebránil ani té ve filmu 
|
reagovat
|
Taky jsem koukal, jakej měli pánové list, taky ty sázky tomu odpovídaly
, kurnik, zahrál bych si takhle naživo...
, kurnik, zahrál bych si takhle naživo...|
reagovat
|
Jo.. přišli mi to hrozně napínavý.. a to se jen hráli karty... narozdíl od Quantum, který bylo příšerný 

|
reagovat
|
TOP Diskuze
166První reakce: Epická Odyssea je Nolanův triumf, kritici nešetří superlativy 58Duna: Část třetí: Trailer 38Mimoni poprvé zklamali, Supergirl je ještě zoufalejší propadák než Morbius 97Odyssea: Final Trailer 20Víkendový výplach #888 o Evil Dead a Posedlosti 9Téma: Co prozradil trailer na Eggersova Werwulfa aka Vlkodlaka? 7Terminátor 2: Den zúčtování: Re-Release Trailer po 35 letech 7Odvážná Vaiana: Recenze 6Smrtelné zlo: V plamenech: Recenze 8Citizen Vigilante: Trailer