Když už Cival nakous ty reality show, dovolte mi malou odbočku.
Včera jsem zahlíd asi 15 minut Druhý šance a to je něco neskutečnýho. Jakýsi sešlý bloncce tam zahejbal manžel a ona se rozhodla, že ho chce zpátky. Tak se nechala napíchat, přelíčit odsát a bůh ví co ještě (paid by Nova), aniž by mu to řekla, jestli si toho všimne. Přičemž on tam do toho sděloval svoje pocity na kameru (???) a třeba scénu, kdy ona přijde domů a schválně čeká, jestli si on všimne jejích prodloužejch vlasů, byly točený ze čtyřech úhlů (= na víc pokusů a sestřiháno) a ještě to provázely jejich rádoby spontání otázky "co se děje" atd.
Z týhle strany hrůza, ale hlavně mi teda nedošla logická stránka věci. Mělo jít o poučení pro ženy, že když už si jich manžel nevšímá a zahejbá jim, maj utratit kupu prachů za selfimpovement, aby jako přestali chrápat s milenkama a vzali je zpátky? Nebo to měla bejt in-your-face taktika, že ho ona jako sexy kočka nakonec odkopne? Přijde mi to jako úplně nesmyslná degradace žen.
Nemám odvahu to dokoukat, tak jestli to někdo viděl, řekněte mi pls jak to dopadlo. Zahlíd jsem pak něco v ukázkách, že ji vzal na dovolenou k moři a pak se znova brali nebo co. Jako WTF?
Druhá šance
|
reagovat
|

, ale zábavný to je zatím stále dost