|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 91381 - 91400
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 4569
- 4570
- 4571
- .
- 7263
- 7264
Kdyz je rec o U2, jak se jmenuje skladba na zacatku Nevesty na uteku (jizda na koni)? Pry je od nich. Libi se mi, chtel bych si ji splasit.
|
reagovat
|
Díval jsem se a zjistil jsem, ze Cival ma ohodnoceno vetsinu koncertu od U2, proto se ptam...
|
reagovat
|
Jen příležitostně, ovšem jen málokdo by tady řekl, že si je někdy nepustí... O nějakém fanovi ale nevím ;)...
|
reagovat
|
Když už se tu mluví o hudbě...posloucháte někdo U2? Velmi mě to zásahlo, jako předtím možná jenom Elvis.
|
reagovat
|

Pokud to tu uz bylo, tak pardon:), jinak luxusni film/trailer - The Horribly Slow Murderer with the Extremely Inefficient Weapon|
reagovat
|
Kdepak, Jackson viděl jako jeden z prvních teaser na Avatara a tak si hned sehnal vlastního a žije na Pandoře 

|
reagovat
|
Fluke
Aha, a já si do teď myslel, že Jackson je android... přece ho několikrát upgradovali, ne? A skládal se z několika částí, pokud vím.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
57První dojmy: horor Resident Evil 31Téma: MovieZone vs. Nolan aneb je Temný rytíř lepší než Interstellar? 24Resident Evil: Recenze 17Hororový Resident Evil drancuje pokladny kin, Odyssea se pomalu loučí s IMAXy 17Nejúspěšnější film historie. Nový Spider-Man v Americe porazil sedmé Star Wars 13Je rozhodnuto: Paramount získá Warnery 23Téma: Resident Evil míří do kin, připíše si režisér Hodiny zmizení další hororový hit? 11Opuštěný: Recenze 11Další (ne)zdary Cliffa Boothe: Trailer 6Velrybí pád: Trailer 2

.