Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 91281 - 91300 Napsat příspěvek
Jezis nestras s Nouzovym vychodem. Tomu je dobre tam kde je!:D (dneska me potesilo kdyz jsem na CSFD zmercil tri hvezdy o Tetsua a Shushiky, citim se jako trochu mensi ignorant)8)
524736
Jezis nestras s Nouzovym vychodem. Tomu je dobre tam kde je!*:D* (dneska me potesilo kdyz jsem na CSFD zmercil tri hvezdy o Tetsua a Shushiky, citim se jako trochu mensi ignorant)*8)*
0 0
reagovat
Výsledky oscarů jsou tradičně silně nasírací... toho Slumdoga bych ještě chápal, ty nejlepší filmy stejně neprošly ani nominacemi (Wrestler a hlavně Revolutionary Road), Button bohužel nebyl zas až tak skvělý aby ho výrazněji překonával a hlavně... pro amíky je Bollywood něco naprosto neznámého a jeho celkem stravitelný mix s klasickým hollywoodským stylem jim prostě jasně musel přijít "tak akorát originální" aby ho ocenit prostě museli.
Wall-E byl silně předvídatelný, i když mě silně irituje.
No a Milk - ten vyloženě nasral, příšerný film s příšernou hlavní postavou a příšerně přehrávající Pennem...

Ale show předvedli velice dobrou, hlavně ze začátku jsem se bavil výborně.
524731
Výsledky oscarů jsou tradičně silně nasírací... toho Slumdoga bych ještě chápal, ty nejlepší filmy stejně neprošly ani nominacemi (Wrestler a hlavně Revolutionary Road), Button bohužel nebyl zas až tak skvělý aby ho výrazněji překonával a hlavně... pro amíky je Bollywood něco naprosto neznámého a jeho celkem stravitelný mix s klasickým hollywoodským stylem jim prostě jasně musel přijít "tak akorát originální" aby ho ocenit prostě museli. Wall-E byl silně předvídatelný, i když mě silně irituje. No a Milk - ten vyloženě nasral, příšerný film s příšernou hlavní postavou a příšerně přehrávající Pennem... Ale show předvedli velice dobrou, hlavně ze začátku jsem se bavil výborně.
0 0
reagovat
na co koukat na prenos v bedne, kdyz si to tady pak muze clovek cist... pripada mi to jako komenty zapasu na Hokej.cz :D... ja mam bohuzel komp pres celou mistnost, tak me asi po hodine prestalo bavit kazdou minutu (o reklamu :D) vstavat a postovat.... ale neusnul jsem a ceremonial se mi libil... takze precijen :+ i kdyz par vysledku bych dal jinak
524729
na co koukat na prenos v bedne, kdyz si to tady pak muze clovek cist... pripada mi to jako komenty zapasu na Hokej.cz :D... ja mam bohuzel komp pres celou mistnost, tak me asi po hodine prestalo bavit kazdou minutu (o reklamu :D) vstavat a postovat.... ale neusnul jsem a ceremonial se mi libil... takze precijen *:+* i kdyz par vysledku bych dal jinak
0 0
reagovat
deiwi: Mě to neva.. zahrabat se v šest do postele? To je zabitej den... :D
524720
deiwi: Mě to neva.. zahrabat se v šest do postele? To je zabitej den... :D
0 0
reagovat

Loki

Za Ledgera rodina - rodiče a sestra
524719
Za Ledgera rodina - rodiče a sestra
Loki
0 0
reagovat

Loki

Cenu za Ledgera prebrala jeho rodina(otec,matka a sestra)
524718
Cenu za Ledgera prebrala jeho rodina(otec,matka a sestra)
Loki
0 0
reagovat
Ani ne tisíc příspěvků? To jsem myslel, že se rozjedete víc. :D
524717
Ani ne tisíc příspěvků? To jsem myslel, že se rozjedete víc. *:D*
0 0
reagovat
Mam dve otazky, kdo preberal cenu za Ledgera? A pre tych, co videli aj minule rocniky, ako by ste zhodnotili toto predavanie?
524716
Mam dve otazky, kdo preberal cenu za Ledgera? A pre tych, co videli aj minule rocniky, ako by ste zhodnotili toto predavanie?
0 0
reagovat
Když to tak čtu, tak jsem rád, že jsem to zabalil už po Ledgerovi :D Naštěstí se teď po snídani ještě můžu zahrabat do peřin, ne jako Silence 8)
524715
Když to tak čtu, tak jsem rád, že jsem to zabalil už po Ledgerovi *:D* Naštěstí se teď po snídani ještě můžu zahrabat do peřin, ne jako Silence *8)*
0 0
reagovat

tomo

Stastny to clovek si :D
524714
Stastny to clovek si *:D*
tomo
0 0
reagovat
What da fuck?:D
524713
What da fuck?*:D*
0 0
reagovat
wtf 840 nových postů. To tu někdo snad komentoval živě celé dění na Oscarech. :o
524712
wtf 840 nových postů. To tu někdo snad komentoval živě celé dění na Oscarech. *:o*
0 0
reagovat
Chuťovky z oscarů zhlédnuty, plodná diskuze a výsledky pročteny... jako bych ty dnešní Oscary viděl a ani se necítím moc unavený. :D8)
524711
Chuťovky z oscarů zhlédnuty, plodná diskuze a výsledky pročteny... jako bych ty dnešní Oscary viděl a ani se necítím moc unavený. *:D**8)*
0 0
reagovat

Vyhra 1364 cisteho

Kdo je tu nejstastnejsi? :)
Ja dal PRVNI tiket 300kc na Amy, DRUHY Winslet, Ledger, nejl fim 1200kc kurs 1.78, vyplaceno 2136kc , TRETI Ledger, nejl film, Penn, Winslet 200kc kurs 4.63 vyplaceno 926kc. Cisty zisk 1360.
524710
Kdo je tu nejstastnejsi? *:)* Ja dal PRVNI tiket 300kc na Amy, DRUHY Winslet, Ledger, nejl fim 1200kc kurs 1.78, vyplaceno 2136kc , TRETI Ledger, nejl film, Penn, Winslet 200kc kurs 4.63 vyplaceno 926kc. Cisty zisk 1360.
Vyhra 1364 cisteho
0 0
reagovat

Silence

Já si říkal, že za tím nebyla jen ta cola :D nevím, kdyby mě to nebavilo, tak u toho nevydržím prakticky celou noc, ale úplně uvařenej jsem z toho taky nebyl 8)
524709
Já si říkal, že za tím nebyla jen ta cola *:D* nevím, kdyby mě to nebavilo, tak u toho nevydržím prakticky celou noc, ale úplně uvařenej jsem z toho taky nebyl *8)*
Silence
0 0
reagovat
Od vcerejsiho vecera 884 prispevku?! OMG!!! To ani nema cenu cist :D
524707
Od vcerejsiho vecera 884 prispevku?! OMG!!! To ani nema cenu cist *:D*
0 0
reagovat
Jako ano, z minulých dvou ročníků by šlo izolovat víc "výrazných" momentů, ale mě se to líbilo jako celek. A jelikož každý ten ročník je úplně jinej, těžko se to porovnává. Loni se mi to líbilo, ale zase trochu jinak. A i zelenej večer před dvěma lety měl něco do sebe. Tohle není film.... Já si ten večer užil a třeba je to i kvůli hektolitrům coly a pár vínům ale to je mi fuk...
524706
Jako ano, z minulých dvou ročníků by šlo izolovat víc "výrazných" momentů, ale mě se to líbilo jako celek. A jelikož každý ten ročník je úplně jinej, těžko se to porovnává. Loni se mi to líbilo, ale zase trochu jinak. A i zelenej večer před dvěma lety měl něco do sebe. Tohle není film.... Já si ten večer užil a třeba je to i kvůli hektolitrům coly a pár vínům ale to je mi fuk...
0 0
reagovat
Psema: Viděl jsem dvě hvězdy na csfd, čekal jsem kdy se přivalíte... ;)
524705
Psema: Viděl jsem dvě hvězdy na csfd, čekal jsem kdy se přivalíte... ;)
0 0
reagovat
Silence: Oscaři to byli příšerný. Předvídatelný, kromě úvodu a Apatowova sestřihu neskutečně nudný a utahaný. Jako co tam bylo? Pár koláží, stupidní mix písniček a důkaz, že je Luhrmann za zenitem.:o
524704
Silence: Oscaři to byli příšerný. Předvídatelný, kromě úvodu a Apatowova sestřihu neskutečně nudný a utahaný. Jako co tam bylo? Pár koláží, stupidní mix písniček a důkaz, že je Luhrmann za zenitem.*:o*
0 0
reagovat
862 příspěvků za noc, opravdu ?) blázni, naštěstí půlka jsou jen smajlíci :D
524703
862 příspěvků za noc, opravdu *?)* blázni, naštěstí půlka jsou jen smajlíci *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se