Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 91141 - 91160 Napsat příspěvek
Rozetnu Nebe
a vznesu se k věčnosti.
Na co ostatní pohlíží zdáli
já nechávám daleko za sebou....

plus minus, bez pridane umelecke hodnoty :D
525314
Rozetnu Nebe a vznesu se k věčnosti. Na co ostatní pohlíží zdáli já nechávám daleko za sebou.... plus minus, bez pridane umelecke hodnoty :D
0 0
reagovat

překlad

mohly by jste mi prosím přeložit text:

I cleave the Heavens
And soar to the infinite
what others see from afar
I leave far behind me

díky
525313
mohly by jste mi prosím přeložit text: I cleave the Heavens And soar to the infinite what others see from afar I leave far behind me díky
překlad
0 0
reagovat
Sháním nahrávku přímého přenosu,nebo aspoň záznamu z 81.udílení cen Oscarů,na dvd.Nabídky prosím na zlababha@seznam.cz.Podrobnější domluva také tam,díky
525290
Sháním nahrávku přímého přenosu,nebo aspoň záznamu z 81.udílení cen Oscarů,na dvd.Nabídky prosím na zlababha@seznam.cz.Podrobnější domluva také tam,díky
0 0
reagovat

bender

JJ, neco takoveho jsem zaslechnul a koukam, ze se jim to moc dat do kupy tedy nepodarilo ;)
525289
JJ, neco takoveho jsem zaslechnul a koukam, ze se jim to moc dat do kupy tedy nepodarilo *;)*
bender
0 0
reagovat

rcorp

Přesně tohle mi to udělalo když jsem se dneska odpoledne díval na 2.díl v TV kvalitě. Nakonec jsem to dojel na střední kvalitu.
525287
Přesně tohle mi to udělalo když jsem se dneska odpoledne díval na 2.díl v TV kvalitě. Nakonec jsem to dojel na střední kvalitu.
rcorp
0 0
reagovat

Bagr007

Dobrý, už se to chytlo, ale asi čtvrt hodiny to nefungovalo. Fakt. Přísahám. :D
525286
Dobrý, už se to chytlo, ale asi čtvrt hodiny to nefungovalo. Fakt. Přísahám. *:D*
Bagr007
0 0
reagovat
mě to normálně funguje
525285
mě to normálně funguje
0 0
reagovat
Funguje někomu i-vysílání ČT? Jsem se díval na Ďáblovu lest a ve 3/4 se mi to zaseklo a nechce se to rozjet.
525284
Funguje někomu i-vysílání ČT? Jsem se díval na Ďáblovu lest a ve 3/4 se mi to zaseklo a nechce se to rozjet.
0 0
reagovat
se nic neděje předvedená hra dobrá střížkov zpátky do druhý ligy a slávia za titulem vše jak má být 8)
525283
se nic neděje předvedená hra dobrá střížkov zpátky do druhý ligy a slávia za titulem vše jak má být *8)*
0 0
reagovat

terminator

no oni to v patek resili. slavie to chtela prestehovat na strahov, kde je vyhrivany travnik. ale bohemians se to nelibilo a ze pry je do nedele casu dost a jeste se to zlepsi.:)
525269
no oni to v patek resili. slavie to chtela prestehovat na strahov, kde je vyhrivany travnik. ale bohemians se to nelibilo a ze pry je do nedele casu dost a jeste se to zlepsi.*:)*
terminator
0 0
reagovat
Njn, fakt skoda tech sanci, to byla hra na jednu branu... Strely 1-16, na branu 0-9, drzeni mice 32-68... A jak podotknul bender, ten teren, to neni travnik, to je... No na to ani nestaci slova... 8) A staci se podivat na jakkykoliv vyhrivany, jak vypada, bych na tomhle poli zakazal hrat!
525267
Njn, fakt skoda tech sanci, to byla hra na jednu branu... Strely 1-16, na branu 0-9, drzeni mice 32-68... A jak podotknul bender, ten teren, to neni travnik, to je... No na to ani nestaci slova... *8)* A staci se podivat na jakkykoliv vyhrivany, jak vypada, bych na tomhle poli zakazal hrat!
0 0
reagovat
nj, tech koncovek byla skoda, tlacili pekne
525265
nj, tech koncovek byla skoda, tlacili pekne
0 0
reagovat
tak koukam na slavii- bohemians.mam dva poznatky. ten teren na kterem hraji je otresny a druhy je ten, ze fort je kopyto(nespracuje balon,nenahraje a kdyz ma vystrelit tak si balon ukopne). :)
525264
tak koukam na slavii- bohemians.mam dva poznatky. ten teren na kterem hraji je otresny a druhy je ten, ze fort je kopyto(nespracuje balon,nenahraje a kdyz ma vystrelit tak si balon ukopne). *:)*
0 0
reagovat

Rage

Souhlas
525226
Souhlas
Rage
0 0
reagovat
Hosi ted uz se jede jen v Blu-ray. HD kvalita je to nejlepsi pro oci:+8)
525225
Hosi ted uz se jede jen v Blu-ray. HD kvalita je to nejlepsi pro oci*:+**8)*
0 0
reagovat

hmyzon

Přesně naopak8)
525224
Přesně naopak*8)*
hmyzon
0 0
reagovat

206GTI

Stačí se jen pořádně dívat link
525213
Stačí se jen pořádně dívat http://www.moviezone.cz/vyhled_premier/ceske_dvd_premiery/2009/02/
206GTI
0 0
reagovat
206GTI: DVDcka su pre looserov, dneska máš šetko online
8)
525206
206GTI: DVDcka su pre looserov, dneska máš šetko online *8)*
0 0
reagovat
nazdar jste vážně super ale proč tady nikde nemate ..Co právě vychází na DvD za filmy..Stojí pěkně za h....
525196
nazdar jste vážně super ale proč tady nikde nemate ..Co právě vychází na DvD za filmy..Stojí pěkně za h....
0 0
reagovat

Fluke

No to je teda pěkná kravina ?)
525194
No to je teda pěkná kravina *?)*
Fluke
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se