|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 90341 - 90360
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 4517
- 4518
- 4519
- .
- 7203
- 7204
k0C0UR
Tak takhle to mají nějak asi v Číně ne, takováto pěkná omezení.
Naštěstí to během večera O2 opravilo.
Naštěstí to během večera O2 opravilo.

|
reagovat
|
sohaj
jj, škoda, ale pořád tam je crawford nebo spearmon, ty taky uměj běžět rychle... Gay snad pomůže aspoň štafetě...
|
reagovat
|
Tak Gay nakonec 200 m nepoběží: link
Škoda, jeho přítomnost by Bolta mohla vyhecovat k dalšímu hype výkonu. To však neznamená, že by teď 200 m nestála za nic
Škoda, jeho přítomnost by Bolta mohla vyhecovat k dalšímu hype výkonu. To však neznamená, že by teď 200 m nestála za nic
|
reagovat
|
K O2 - ano, opravdu paráda. Prý už to jede takhle od půl deváté ráno. Já osobně se nedostanu od našich ani na Google 

|
reagovat
|
No, do Británie měl přijet Wilders na pozvánku strany UKIP, ale když jistý Lord Ahmed pohrozil, že pokud ho vpustí do země, tak svolá před parlament 20 000 muslimů, tak Wilderse nevpustili přes letišní kontrolu...takže asi tak.
|
reagovat
|
Když se podívám na jednotlivé evropské země a jejich problémy s menšinami, tak asi nejhůř mi v tomto srovnání vychází Francie. Naopak jsem si myslel, že taková Británie je na tom relativně dobře, tak teď nevím.
|
reagovat
|
Cain.cz
Měl sem známýho muslima (mladej kluk, žádnej fanatik, navíc berber). A jeho vztah k ženě (vzal si češku) byl vcelku těžko slučitelnej ze západníma zvykama (taky se velmi rychle rozvedli). Ne že by ji mlátil, ale dost ji omezoval a zakazoval, přikazoval ji co má dělat (ano, to se určitě děje i ve spoustě západních rodin), ale on to hájil tim, že u nich je to normální.
|
reagovat
|
Mně je naprosto u zadku, jak moc to překrucuje. Faktem je, že se dějou na našem kontinentu, muslimové proti nim výrazně nevystupují a na přímé otazky jen tancujou kolem horké kaše a nedaj jasnou odpověď, že takové delikty jsou na doživotí.
|
reagovat
|
liuk
to není pravda jen jsem reagoval na vraždy ze cti, které značně překrucuje skutečné posrtavení žen ve společnosti, ale je to míchání jablek z hruškama, jak můžete srovnávat dopad islámu na každodení život v Iránu, v Iráku, v Indii...
|
reagovat
|
No a kdo tady v diskuzi jen nakousnul postavení žen v islámu? Nikdo. jen ty teď poprvé. Samozřejmě vím, že se naprosto nedá bagatelizovat, v islámské zemi jsem byl (a ne, fakt nemyslím válení se na Djerbě nebo Hurghadě).
|
reagovat
|
liuk
jenže vy zde mluvíte o tom co jste kde četli ale Vaše osobní zkušenost je nulová...
tím neobhajuju vraždu ze cti ale v praxi je postavení žen v islámu naprosto odlišné než jaké je mínění, respektivě než je až ze zárážející horlivostí šířeno
tím neobhajuju vraždu ze cti ale v praxi je postavení žen v islámu naprosto odlišné než jaké je mínění, respektivě než je až ze zárážející horlivostí šířeno
|
reagovat
|
p.s.: pokud by měl někdo zájem není problém zapůjčím perské denníky od mé babičky (vydal dědeček). Některé názory v takzvané diskuzy mne minimálně rozčilovali svým hrubým maloměšťáctvím a strachem z neznáma, nemluvě o jasném popírání čánku 16. ústavy čr.
|
reagovat
|
Cain.cz: O tom nehodlám polemizovat, ale stačí mi fakt, že na západě je v právu naprosto vyloučeno. A ať je to s ním v naší civilizaci jak chce, je to "jen" problém vynucování zákonů. "Vražda ze cti" je i v pozápadělém Jordánsku brána jako právo otce.
|
reagovat
|
TOP Diskuze
100První reakce: Epická Odyssea je Nolanův triumf, kritici nešetří superlativy 47Duna: Část třetí: Trailer 38Mimoni poprvé zklamali, Supergirl je ještě zoufalejší propadák než Morbius 97Odyssea: Final Trailer 20Víkendový výplach #888 o Evil Dead a Posedlosti 20Posedlost: Recenze 9Téma: Co prozradil trailer na Eggersova Werwulfa aka Vlkodlaka? 49Vlkodlak: Trailer 8Citizen Vigilante: Trailer 4Zapomenutý ostrov: Trailer 2