|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 90081 - 90100
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 4504
- 4505
- 4506
- .
- 7263
- 7264
Zlatý věk let 90 pominul, kde je Basil Poledouris (Hvězdná Pěchota) Elliot Goldenthal (Alien 3 Agnus Dei, Final Fantasy) Alan Silvestri (Predator 2), ale především několikagenerační génius Jerry Goldsmith {+ July 21, 2004}(Mumie, The 13th Warrior)... a tak ze staré gardy zůstal jen Hans Zimmer.
Na prvém místě OST Tenká Červená Linie s kombinací Sillmarionu (překvapivě:)
Gattaca je /pře/nádherná...
|
reagovat
|
U mě je to Into The Wild. Dokonce jsem si kvůli tomu pořídil originální OST.

|
reagovat
|
speta.jr
tehp byl prostě pro takové jako já ideálním místem
Takže ty taky jedeš v trailer m.? 
Takže ty taky jedeš v trailer m.? 
|
reagovat
|
Moje number one je pořád Skála, jinak mám hodně rád i soundtracky k oboum Final Fantasy filmům
a občas si vzpomenu na Tenacious D, hlavně tu finální soubojovou sklatbu s ďáblem 
a občas si vzpomenu na Tenacious D, hlavně tu finální soubojovou sklatbu s ďáblem 
|
reagovat
|
Shawshank, Americká krása, Schindlerův seznam a Requiem
Z novějších TDK (nejlepší dílo zimmera) a Watchmen (sice vykrádačka koyaanisqatsi ale i tak)
p.s. Star Wars rule them all of course.
Z novějších TDK (nejlepší dílo zimmera) a Watchmen (sice vykrádačka koyaanisqatsi ale i tak)
p.s. Star Wars rule them all of course.

|
reagovat
|
U mě taky klasika: lotr fotr, pirates of the carribean 2+3, spy game... no už nebudu vyjmenovávat. Prostě spousta a hlavně jsem závislý na trailer music 

|
reagovat
|
John Powell a Mr. & Mrs. Smith, perfektní zábavná oddechovka
, jinak klasika SW, LotR a Harry Potter.
, jinak klasika SW, LotR a Harry Potter.|
reagovat
|
A určitě bych doplnil "objev" z poslední doby -> Cutthroat Island/Ostrov hrdlořezů. Tak natřískaná věc, se neslyší každý den. Fakt se divím, že mi to tak dlouho unikalo. 

|
reagovat
|
U mě nefiguruje film, ale autor - Thomas Newman. Jo, vím, často se opakuje, ale jeho hudba má vždycky něco do sebe ;)... Nejraději mám od něho Shawshank, Americkou krásu a hlavně Řadu nešťastných příhod...
|
reagovat
|
popicek
Když nebudu vyjmenovávat všeobecně uznávané věci, tak já jsem osobně velký fanoušek Desplata (cokoliv od něj je super). Úplně nejlepší soundtrack (pokuď se něco takového dá říct) je u mně Gattaca od Nymana 

|
reagovat
|
to Score si to proste zaslouzi znam ho uz patnact let a libil ose mi driv, nez jsem videl samotny film, ta ruznorodost motivu je bozska a kazdy z nich je vic nez bozsky, z podobnych duvodu je na druhem misto FOTR...
|
reagovat
|
popicek
uz asi 5 let:
1. Conan the Barbarian
2. LOTR FOTR
3. SW komplet
1. Conan the Barbarian
2. LOTR FOTR
3. SW komplet
|
reagovat
|
popik
Kterej je podle Vas nejlepsi filmovej soundtrack a nebo spis stezejni hudba ve filmu? U me jednoznacne vede Posledni Mohykan od Trevora Jonese.
(ted to totiz posloucham a je maximalni)
(ted to totiz posloucham a je maximalni)|
reagovat
|
Cela ani Hodiny HDčko nemají.... Ty se začaly vypouštět koncem roku 2005 ;)...
U Fontány to vypadá, že ji stáhli ze serverů... Pak už ti zbývá hledat ji na neoficiálních zdrojích (nebo požádat někoho, kdo ji má na disku ;)...
U Fontány to vypadá, že ji stáhli ze serverů... Pak už ti zbývá hledat ji na neoficiálních zdrojích (nebo požádat někoho, kdo ji má na disku ;)...
|
reagovat
|
Karbous
Dakujem krasne, ten mam - ale ani tam som nenasiel napriklad The Fountain, The Hours, The Cell - vzdy ma to hodi na ofico stranku filmu a odtial to neviem stahnut v HD kvalite. ani to apple-com neviem nejako pochopit :) su aj ine fora?
|
reagovat
|
TOP Diskuze
57První dojmy: horor Resident Evil 31Téma: MovieZone vs. Nolan aneb je Temný rytíř lepší než Interstellar? 23Resident Evil: Recenze 23Téma: Resident Evil míří do kin, připíše si režisér Hodiny zmizení další hororový hit? 17Hororový Resident Evil drancuje pokladny kin, Odyssea se pomalu loučí s IMAXy 17Nejúspěšnější film historie. Nový Spider-Man v Americe porazil sedmé Star Wars 11Opuštěný: Recenze 10Další (ne)zdary Cliffa Boothe: Trailer 6Režisér Resident Evil se vydá do vesmíru 6Je rozhodnuto: Paramount získá Warnery
). Pokud se tedy Lin nebude snažit to záměrně co nejvíce odlišit od mistrova devadesátkového majstrštyku.