Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 8981 - 9000 Napsat příspěvek
Teď jsem to sdílel na Twitteru. Fanda Trumpa a podobný kretén Piers Morgan napsal, že noční a dost mozna jedinou letošní debatu vyhrála bez problémů Kamala. 

Samozřejmě to napsala I většina kompetentních komentátorů a dle flash poll vyhrála 63-37, ale když už to říká jeho fanda:

"Wow. Kamala Harris won that debate… comfortably. Trump was unusually flat, and very repetitive. Harris was nervous to start but grew increasingly confident. He didn’t seem to know how to handle her.Big win for Kamala. Wasn’t expecting that. Could be an election game-changer."
916173
Teď jsem to sdílel na Twitteru. Fanda Trumpa a podobný kretén Piers Morgan napsal, že noční a dost mozna jedinou letošní debatu vyhrála bez problémů Kamala.  Samozřejmě to napsala I většina kompetentních komentátorů a dle flash poll vyhrála 63-37, ale když už to říká jeho fanda: "Wow. Kamala Harris won that debate… comfortably. Trump was unusually flat, and very repetitive. Harris was nervous to start but grew increasingly confident. He didn’t seem to know how to handle her.Big win for Kamala. Wasn’t expecting that. Could be an election game-changer."
7 0
reagují: Memphis, DarkSith, esmo
reagovat
reaguje na: Cinefil
Bohužel čas nazastavíme. Nejsmutnější to bude až to potká Arnolda. 
916056
Bohužel čas nazastavíme. Nejsmutnější to bude až to potká Arnolda. 
916050
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Horší věc jsem na MovieZone neslyšel snad měsíc a to počítám esmovo přiznání, že otravuje sousedy hlukem víkendová rána.
916054
Horší věc jsem na MovieZone neslyšel snad měsíc a to počítám esmovo přiznání, že otravuje sousedy hlukem víkendová rána.
916053
6 0
reagovat
reaguje na: Cinefil
Clint je jak Bohdalka.
916053
Clint je jak Bohdalka.
916050
7 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Čekal jsem to delší dobu - úctyhodný věk. :+

Uf, bojím se teď o Clinta. :o
916050
Čekal jsem to delší dobu - úctyhodný věk. *:+* Uf, bojím se teď o Clinta. *:o*
916046
1 0
reagují: DarkSith, (=LIFTY=)
reagovat
RIP. 
916049
RIP. 
916046
0 0
reagovat
Tvl tak já tu nahazuju web abych si přečetl tohle? To ti teda nedík :-:D:-
RIP
916048
Tvl tak já tu nahazuju web abych si přečetl tohle? To ti teda nedík *:-**:D**:-* RIP
916046
7 0
reagovat

https

vyřešeno (thx to k0C0UR).
916047
vyřešeno (thx to k0C0UR).
https
6 0
reagovat

Diskova Kronika

Zemřel Mufasa, Darth Vader, Král Zamundy, Soudce Thulsa, James Earl Jones.
916046
Zemřel Mufasa, Darth Vader, Král Zamundy, Soudce Thulsa, James Earl Jones.
Diskova Kronika
17 0
reagují: Cinefil, hroubek, Gonzi
reagovat
reaguje na: KARLOS
Pass. Jestli tady někdo ze čtenářů chce Esma vojebat, go for it.
916044
Pass. Jestli tady někdo ze čtenářů chce Esma vojebat, go for it.
916043
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ale vis jak, muzete ho vojebat...
916043
Ale vis jak, muzete ho vojebat...
916042
0 0
reagovat
reaguje na: esmo
Nechceme, resi se to.
916042
Nechceme, resi se to.
916041
3 0
reagují: KARLOS
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Ale klidně můžete, kdyby jste chtěli …
916041
Ale klidně můžete, kdyby jste chtěli …
916040
5 0
reagovat
reaguje na: esmo
Nechceme, resi se to.
916040
Nechceme, resi se to.
916039
0 0
reagují: esmo
reagovat
Co to má bejt?! Chete mě vojebat???
link
916039
Co to má bejt?! Chete mě vojebat??? https://imgur.com/1NksLu9
1 0
reagovat
Jan Němec napsal Dějiny Světla, což je biografie fotografa Františka Drtikola ve 2. osobě a bylo to nadmíru zajímavé a docela mě to bavilo to číst.
916038
Jan Němec napsal Dějiny Světla, což je biografie fotografa Františka Drtikola ve 2. osobě a bylo to nadmíru zajímavé a docela mě to bavilo to číst.
2 0
reagovat
Zajímavá otázka, nad tím jsem nikdy nepřemýšlel a ani si nevybavím co z mnou přečteného jak bylo vyprávěné.
916033
Zajímavá otázka, nad tím jsem nikdy nepřemýšlel a ani si nevybavím co z mnou přečteného jak bylo vyprávěné.
916006
2 0
reagovat
reaguje na: trimm
Jo, druhou osobu jsem chtěl taky zmínit jako zajímavou kuriozitu, kterou jsem zatím viděl jedinkrát, v Harrow Deváté, druhém díle série Zapečetěná hrobka od Tamsyn Muir. Docela zábavná nekromantická jízda, mix temné fantasy a velké space opery (tak trochu YA Warhammer 40k, ale soustředěný víceméně čistě na nekromancii a s velmi sympatickými děvčaty v hlavní roli, kdybych to měl nějak rychle popsat :).
A právě v té Harrow s druhou osobou pracuje velmi zajímavě, člověk celou dobu čumí jak jelen, co se to vlastně děje a pak to krásně do sebe všechno zapadne. 
916031
Jo, druhou osobu jsem chtěl taky zmínit jako zajímavou kuriozitu, kterou jsem zatím viděl jedinkrát, v Harrow Deváté, druhém díle série [url=https://www.databazeknih.cz/vydane-knihy/tamsyn-muir-139388]Zapečetěná hrobka[/url] od Tamsyn Muir. Docela zábavná nekromantická jízda, mix temné fantasy a velké space opery (tak trochu YA Warhammer 40k, ale soustředěný víceméně čistě na nekromancii a s velmi sympatickými děvčaty v hlavní roli, kdybych to měl nějak rychle popsat :). A právě v té Harrow s druhou osobou pracuje velmi zajímavě, člověk celou dobu čumí jak jelen, co se to vlastně děje a pak to krásně do sebe všechno zapadne. 
916018
1 0
reagovat
Škoda, Temná věž je úžasná :)
916030
Škoda, Temná věž je úžasná :)
916025
3 0
reagovat
IMHO úhel pohledu nebo čas vyprávění je dán dílem, než aby to byla čistě preference.
The Martian z pohledu vypravěče je výrazně jiný, než z pohledu první osoby. Najednou to není empatické prožívání situace s hrdinou, ale pozorování dokumentu od BBC. Obojí je validní forma, ale výrazně ovlivňuje o čem ten obsah může být.
916027
IMHO úhel pohledu nebo čas vyprávění je dán dílem, než aby to byla čistě preference. The Martian z pohledu vypravěče je výrazně jiný, než z pohledu první osoby. Najednou to není empatické prožívání situace s hrdinou, ale pozorování dokumentu od BBC. Obojí je validní forma, ale výrazně ovlivňuje o čem ten obsah může být.
5 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se