Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 89661 - 89680 Napsat příspěvek

Snipsley

a ideálně změnilo logo moviezone a tím mi znehodnotilo tričko... to by mi tak scházelo :D
529856
a ideálně změnilo logo moviezone a tím mi znehodnotilo tričko... to by mi tak scházelo *:D*
Snipsley
0 0
reagovat

MeaCulpa

a co teprve filmy puštěné pozpátku :D
529854
a co teprve filmy puštěné pozpátku *:D*
MeaCulpa
0 0
reagovat

Premiere

Je to škoda, ten časák se podle mně vždycky jenom zlepšoval a od toho stého výročí to byl pro mě nejlepší časopis ever. Nejlepší by podle mě bylo, kdyby se MZ a Premiere spojilo, pokud by to šlo :+
529853
Je to škoda, ten časák se podle mně vždycky jenom zlepšoval a od toho stého výročí to byl pro mě nejlepší časopis ever. Nejlepší by podle mě bylo, kdyby se MZ a Premiere spojilo, pokud by to šlo *:+*
Premiere
0 0
reagovat
Jinak nikdo nezmínil hodnocení posledního čísla. To se mě hodně líbilo sice článek o Andělích a démonech byl strašný, ale jinak :+ Terminátor, Belmondo, oblíbené Kladivo na čarodějnice. Vešlo se tam toho celkem dost
529852
Jinak nikdo nezmínil hodnocení posledního čísla. To se mě hodně líbilo sice článek o Andělích a démonech byl strašný, ale jinak *:+* Terminátor, Belmondo, oblíbené Kladivo na čarodějnice. Vešlo se tam toho celkem dost
0 0
reagovat
Doufam,ze v clanku zninovany archiv se bude opravdu konat a to v celem rozsahu.Nekolik cisel mi chybi a vlastne by nebylo na skodu mit cely archiv v e-podobe
529851
Doufam,ze v clanku zninovany archiv se bude opravdu konat a to v celem rozsahu.Nekolik cisel mi chybi a vlastne by nebylo na skodu mit cely archiv v e-podobe
0 0
reagovat

Silence

;) to víš, do maximu by chtěl každej a jestli to budou brát podle odslouženejch let... :D
529850
*;)* to víš, do maximu by chtěl každej a jestli to budou brát podle odslouženejch let... *:D*
Silence
0 0
reagovat
Luc: Zapomínáš na Maxim, kde už imf svou stopu má... :D Ale pochopil jsem schválnost toho výběru.. ;)
529849
Luc: Zapomínáš na Maxim, kde už imf svou stopu má... :D Ale pochopil jsem schválnost toho výběru.. ;)
0 0
reagovat
Teď už zbývá zodpovědět jen kruciální otázku, do kterého z časopusů rodiny Hachette bude imf přispívat? Elle, Marianne nebo Apetit? :D
Teď vážně, dotázek, není webová Premiere přímým konkurentem MZ a bude tedy imf u obou?
529848
Teď už zbývá zodpovědět jen kruciální otázku, do kterého z časopusů rodiny Hachette bude imf přispívat? Elle, Marianne nebo Apetit? *:D* Teď vážně, dotázek, není webová Premiere přímým konkurentem MZ a bude tedy imf u obou?
0 0
reagovat
Vyjádření redakce k zániku časopisu Premiere: link
529846
Vyjádření redakce k zániku časopisu Premiere: http://premiere.maxim.cz/clanek/3772/vyjadreni_redakce_k_zaniku_casopisu_premiere.html
0 0
reagovat
Asi to tady už prošumělo v době, kdy to bylo aktuální. Nedá mi to, abych se nepodělil. link
529845
Asi to tady už prošumělo v době, kdy to bylo aktuální. Nedá mi to, abych se nepodělil. http://www.youtube.com/watch?v=qMYSeYXUECs&fmt=18
0 0
reagovat
Jojo, opravdu dobrý hype od Camerona. Pouští ukázky dalším slavným režisérům, a ti to pak pochvalují kde můžou.:)
529843
Jojo, opravdu dobrý hype od Camerona. Pouští ukázky dalším slavným režisérům, a ti to pak pochvalují kde můžou.*:)*
0 0
reagovat
Hype v rukou mistra 8)
529841
Hype v rukou mistra *8)*
0 0
reagovat
Ty zmínky o Avataru by se tady neměly vůbec dávat. Moje nedočkavost je vytočená do červenýho už tak. Kdyby pustili aspoň nějakou fotečku klidně bez triků jen Worthingtonem v uniformě nebo s Rodriguez, kterou jinak absolutně nesnáším. Už prosáklo aspoň něco o traileru?
529840
Ty zmínky o Avataru by se tady neměly vůbec dávat. Moje nedočkavost je vytočená do červenýho už tak. Kdyby pustili aspoň nějakou fotečku klidně bez triků jen Worthingtonem v uniformě nebo s Rodriguez, kterou jinak absolutně nesnáším. Už prosáklo aspoň něco o traileru?
0 0
reagovat
hm, 3:4, ale můžou si za to sami... hned po nás bych titul přál nejvíc finům :+

...a dostala mě ta soderberghova hláška o avataru :D
529839
hm, 3:4, ale můžou si za to sami... hned po nás bych titul přál nejvíc finům *:+* ...a dostala mě ta soderberghova hláška o avataru *:D*
0 0
reagovat
popik: Tak to tam nepis, mi vsetci vieme, ze kedysi si bol ten velky rebel;)
529838
popik: Tak to tam nepis, mi vsetci vieme, ze kedysi si bol ten velky rebel*;)*
0 0
reagovat

popik

Jo jak by rekl Freddy Krueger "za mlada jsem trochu darebacil a tak jsem byl poslan do vyhnanstvi", nyni vsak sekam latinu.?)
529837
Jo jak by rekl Freddy Krueger "za mlada jsem trochu darebacil a tak jsem byl poslan do vyhnanstvi", nyni vsak sekam latinu.*?)*
popik
0 0
reagovat
já bych mu odejmul předmět:D
529836
já bych mu odejmul předmět*:D*
0 0
reagovat
Myslím, že kočka mu práva k původnímu nicku nevrátí, když mu byl odejmut za trest... ;)
529834
Myslím, že kočka mu práva k původnímu nicku nevrátí, když mu byl odejmut za trest... ;)
0 0
reagovat

popicek

Jak napsal Jeffy... všichni tě znaj... takže snad nebude problém, aby k0c0ur změnil nick/přihlášení/smazal původní účet a přejmenoval nový apod... myslím že s prokázaním vlastnického práva nebude problém :+

na druhou stranu, jsi originální :+
529832
Jak napsal Jeffy... všichni tě znaj... takže snad nebude problém, aby k0c0ur změnil nick/přihlášení/smazal původní účet a přejmenoval nový apod... myslím že s prokázaním vlastnického práva nebude problém *:+* na druhou stranu, jsi originální *:+*
popicek
0 0
reagovat
McG vypadá vyvinutě. Přinejhorším tam ale půjde Bale, když to stejně režíroval...
529830
McG vypadá vyvinutě. Přinejhorším tam ale půjde Bale, když to stejně režíroval...
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se