Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 88861 - 88880 Napsat příspěvek
V mém notebooku se vyskytuje totéž, co potkalo mihhiho. Zřejmě epidemie.:D
532201
V mém notebooku se vyskytuje totéž, co potkalo mihhiho. Zřejmě epidemie.*:D*
0 0
reagovat
Silence: JJ, to jsem ale ani neřešil, někdy nedávno zmizel takový ten sloupec se shrnutím - Ohodnotil xx filmů, napsal xx komentářů, prispívá do xx blogů atd... dneska jak koukám se to teda rozpadlo úplně...

Jinak třeba po odeslání komentáře je znaková sada správně u toho posledního příspěvku (mého), ale u ostatních ne ?D
532200
Silence: JJ, to jsem ale ani neřešil, někdy nedávno zmizel takový ten sloupec se shrnutím - Ohodnotil xx filmů, napsal xx komentářů, prispívá do xx blogů atd... dneska jak koukám se to teda rozpadlo úplně... Jinak třeba po odeslání komentáře je znaková sada správně u toho posledního příspěvku (mého), ale u ostatních ne ?D
0 0
reagovat
mihhi: Dneska jsem si všiml jiné znakové sady, ale třeba formátování v profilech uživatelů se mi zobrazuje špatně už tak týden...
532199
mihhi: Dneska jsem si všiml jiné znakové sady, ale třeba formátování v profilech uživatelů se mi zobrazuje špatně už tak týden...
0 0
reagovat
Jj tiez som ten google analytics chcel nahlasit...
532198
Jj tiez som ten google analytics chcel nahlasit...
0 0
reagovat
Nevím, jestli je závada u mě nebo se dělaly nějaké změny (ještě zkusím doma), ale ode dneška se mi na MZ zobrazuje špatná znaková sada - západoevropská místo středoevropské (jenom na MZ...)

Taky ode dneška mi navíc prohlížeč hlásí mallware warning kvůli Google analytics kódu, do včerejška bylo všechno OK... každopádně na tipovačce ho mám taky a tam nic...
532197
Nevím, jestli je závada u mě nebo se dělaly nějaké změny (ještě zkusím doma), ale ode dneška se mi na MZ zobrazuje špatná znaková sada - západoevropská místo středoevropské (jenom na MZ...) Taky ode dneška mi navíc prohlížeč hlásí mallware warning kvůli Google analytics kódu, do včerejška bylo všechno OK... každopádně na tipovačce ho mám taky a tam nic...
0 0
reagovat

st39.6

Kua, já nevím kde na to chodím:)

Snipsley: Renegade zestárl jako singleplayer, ale jeho mulťák je naprosot geniální a většina her se může jít před ním stále zahrabat. To taky drželo tu hru tak dlouho při životě.
532192
Kua, já nevím kde na to chodím:) Snipsley: Renegade zestárl jako singleplayer, ale jeho mulťák je naprosot geniální a většina her se může jít před ním stále zahrabat. To taky drželo tu hru tak dlouho při životě.
st39.6
0 0
reagovat

Jin

Silně mi to připomíná motiv z Batman Begins
532190
Silně mi to připomíná motiv z Batman Begins
Jin
0 0
reagovat
Ta hudba v tom Tiberianu zhruba od 0:50, kde uz to hralo?
532188
Ta hudba v tom Tiberianu zhruba od 0:50, kde uz to hralo?
0 0
reagovat

Renegade

To už ani nezkoušejte, zub času se na tom dost výrazně podepsal. Něco sice nestárne, tohle ale imho není ten případ
532187
To už ani nezkoušejte, zub času se na tom dost výrazně podepsal. Něco sice nestárne, tohle ale imho není ten případ
Renegade
0 0
reagovat
Renegade poznám, ale nikdy som sa k tomu nedostal. a z dnešného pohladu už to pôsobí predsa len trochu zaprášene. s Tiberium som to chcel napraviť, ale čo už...
532185
Renegade poznám, ale nikdy som sa k tomu nedostal. a z dnešného pohladu už to pôsobí predsa len trochu zaprášene. s Tiberium som to chcel napraviť, ale čo už...
0 0
reagovat

p3drox

Nahledni do historie, synu: link
532184
Nahledni do historie, synu: http://games.tiscali.cz/reviews/ccrenegade/
p3drox
0 0
reagovat

Fluke

ale je to škoda. som sa na to celkom tešil a hlavne ma zaujímalo, ako by bol vykreslený svet CaC z pohladu FPS. ale asi by to bohviečo nebolo, ked to zrušili
532183
ale je to škoda. som sa na to celkom tešil a hlavne ma zaujímalo, ako by bol vykreslený svet CaC z pohladu FPS. ale asi by to bohviečo nebolo, ked to zrušili
Fluke
0 0
reagovat
asi ne
532182
asi ne
0 0
reagovat
Uvítal bych nějaký souhr informací z "Palmového" festivalu filmu...bude něco?
532181
Uvítal bych nějaký souhr informací z "Palmového" festivalu filmu...bude něco?
0 0
reagovat
potencial ty potencionale :D
a ja z toho teda "dojem epicnosti" celkem mam...
532179
potencial ty potencionale *:D* a ja z toho teda "dojem epicnosti" celkem mam...
0 0
reagovat

p3drox

jj, je, ale vcelku zajímavý video, ukazuje potencionál, ale chybí mi tam nějakej dojem epičnosti..možná proto to zrušili.
532178
jj, je, ale vcelku zajímavý video, ukazuje potencionál, ale chybí mi tam nějakej dojem epičnosti..možná proto to zrušili.
p3drox
0 0
reagovat
neni náhodou to Tiberium zrušené?
532176
neni náhodou to Tiberium zrušené?
0 0
reagovat
532175
[link="http://www.youtube.com/watch?v=79cvp4_MVlw&eurl=http%3A%2F%2Fcncczech%2Ecom%2F&feature=player_embedded"]TIBERIUM[/link]
0 0
reagovat
532174
[link="http://www.youtube.com/watch?v=hFoQeMP8cuU&feature=related"]monty python- vtip zabijak - nezkrácená verze[/link]
0 0
reagovat

Pe7er

532173
[link="http://hidejosi.kinosita.sweb.cz//izabela.jpg"] Izabela :)[/link]
Pe7er
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se