Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 88801 - 88820 Napsat příspěvek

Luc44

pls mercy :) (tedy ostuda jak trám, ale co jsem disortografik, sice čtu jak šílenej ale cit pro gramatiku absolutní nula...:)
532347
pls mercy :) (tedy ostuda jak trám, ale co jsem disortografik, sice čtu jak šílenej ale cit pro gramatiku absolutní nula...:)
Luc44
0 0
reagovat

cain

jj, i s "ě", "s" a "í":)
532344
jj, i s "ě", "s" a "í":)
cain
0 0
reagovat
rcorp: To je trefná poznámka. ;)
532339
rcorp: To je trefná poznámka. ;)
0 0
reagovat

Disketa

Tak to asi pouštěli stand up dvojku: Monster.... tam tolik nechlastá:)
Taky sem chtěl jít, ale byl sem na symfonii LOTRa B-)
532335
Tak to asi pouštěli stand up dvojku: Monster.... tam tolik nechlastá:) Taky sem chtěl jít, ale byl sem na symfonii LOTRa B-)
Disketa
0 0
reagovat
probýhá? ztrávený? vážně?:o
532333
probýhá? ztrávený? vážně?*:o*
0 0
reagovat

Disketa

příjemný ztrávený večer probýhá jinak...
532330
příjemný ztrávený večer probýhá jinak...
Disketa
0 0
reagovat
Disk je Ravenhornovo temné intelektuální dvojče, dlouho nepamatuju, že by z nějakého filmu nebyl absolutně nadšený. :D
532329
Disk je Ravenhornovo temné intelektuální dvojče, dlouho nepamatuju, že by z nějakého filmu nebyl absolutně nadšený. *:D*
0 0
reagovat

Rosomak

dobrý, tedy být při tomto uklidu tak holka 14 leze po čtyřech :D
532328
dobrý, tedy být při tomto uklidu tak holka 14 leze po čtyřech *:D*
Rosomak
0 0
reagovat

Disketa

A ted jeste cesky, prosim. :)
532327
A ted jeste cesky, prosim. :)
Disketa
0 0
reagovat
Tak včerejší Aero naslepo válelo. Nejdříve nám pustili jeden černobílý kraťas o chlápkovi, který na na koci toho kraťasu umře. Není to spoiler, protože to bylo červeným písmem napsáno hned na začátku. Počítač mu kladl natolik sugestivní otázky, že jsem se doopravdy bál.

Ale potom přišlo, jak Angličani říkají, a big surprise. Co nám tam pustili? Nic menšího než Show Dylana Morana. To byla fakt rulézní záležitost. Moran má osobitý smysl pro humor, měl epesní názory a hulil jednu bylinkovou cigaretu za druhou. Škoda jen, že moc nechlastal, byl by to jinak dokonalý Bernard Black naživo. Takže to byl příjemně strávený večer.:+
532325
Tak včerejší Aero naslepo válelo. Nejdříve nám pustili jeden černobílý kraťas o chlápkovi, který na na koci toho kraťasu umře. Není to spoiler, protože to bylo červeným písmem napsáno hned na začátku. Počítač mu kladl natolik sugestivní otázky, že jsem se doopravdy bál. Ale potom přišlo, jak Angličani říkají, a big surprise. Co nám tam pustili? Nic menšího než Show Dylana Morana. To byla fakt rulézní záležitost. Moran má osobitý smysl pro humor, měl epesní názory a hulil jednu bylinkovou cigaretu za druhou. Škoda jen, že moc nechlastal, byl by to jinak dokonalý Bernard Black naživo. Takže to byl příjemně strávený večer.*:+*
0 0
reagovat
Tak tohle je fakt mocny:D link
532321
Tak tohle je fakt mocny*:D* [link="http://twitchfilm.net/site/view/ah-public-relations.-subtlety-is-thy-middle-name#extended"]link[/link]
0 0
reagovat
532319
[link="http://www.gametrailers.com/video/e3-09-supreme-commander/49800?type=wmv"]SUPREME COMMANDER 2[/link]
0 0
reagovat
532318
[link="http://games.tiscali.cz/news/news.asp?id=33019&r=top"]jeden bůh, jeden císař a jeho andělé smrti - živá zbraň lidstva - ultramarines[/link]*:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Fluke: Sakra, vůbec mi neděláš radost.
Ten trailer má parádní atmosféru.
532315
Fluke: Sakra, vůbec mi neděláš radost. Ten trailer má parádní atmosféru.
0 0
reagovat

Blueman

Jo, a taky bude až příští rok.
532313
Jo, a taky bude až příští rok.
Blueman
0 0
reagovat
Parada, tesim se.
532312
Parada, tesim se.
0 0
reagovat
to teda áno. na Mafii ma vždy priťahovalo jej filmové spracovanie. silný dôraz na príbehh spolu s hudbou a kamerou v animačkách nemali chybu. som ale zvedavý, či dvojka nebude až príliš mainstreamová
532311
to teda áno. na Mafii ma vždy priťahovalo jej filmové spracovanie. silný dôraz na príbehh spolu s hudbou a kamerou v animačkách nemali chybu. som ale zvedavý, či dvojka nebude až príliš mainstreamová
0 0
reagovat
Pecka, pořád říkám, že Mafii by měli dát zahrát Scorsesemu, aby to převedl na plátno
532308
Pecka, pořád říkám, že Mafii by měli dát zahrát Scorsesemu, aby to převedl na plátno
0 0
reagovat

Mafi Trailer

Tady jsou všichni paf z traileru na nové call of duty,přitom nový trailer na českou mafii je mnohem mnohem lepší - link .Nádhera:+
532307
Tady jsou všichni paf z traileru na nové call of duty,přitom nový trailer na českou mafii je mnohem mnohem lepší - http://n-joy.cz/video/n-joy/oc2no6d20evllvgh .Nádhera*:+*
Mafi Trailer
0 0
reagovat
xMort : myslím že hned, ale nemá to cenu - já jsem dokončil hru na nejvyšší obtížnosti s 17 lvl a stejnak už jse byl imba a trénovat řečnictví se ani nevyplatí.
532298
xMort : myslím že hned, ale nemá to cenu - já jsem dokončil hru na nejvyšší obtížnosti s 17 lvl a stejnak už jse byl imba a trénovat řečnictví se ani nevyplatí.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se