Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 88241 - 88260 Napsat příspěvek

Deiwi

Ne, jen považuju Flashpoint za 3. nejlepší hru a hru u který jsem strávil dětství, tak jsem možná trooošičku předpojat :D
533498
Ne, jen považuju Flashpoint za 3. nejlepší hru a hru u který jsem strávil dětství, tak jsem možná trooošičku předpojat *:D*
Deiwi
0 0
reagovat

Shutter Island

trailer vypadá slušně...už se těším na film :):)
533497
trailer vypadá slušně...už se těším na film :)*:)*
Shutter Island
0 0
reagovat

Nameless

Přiznej se, že ty máš co do činění s vývojem? :D
533495
Přiznej se, že ty máš co do činění s vývojem? *:D*
Nameless
0 0
reagovat
Nehodlám Armu omlouvat za chyby, který obsahuje, nehodlám ji porovnávat s CoD (to ani omylem). Jen mi přijde, že spousta lidí vidí Armu jen jako další FPS, kdyby tomu tak bylo, tak si nezaslouží ani 20% a vyhodil bych ji z okna. Jde o to, že ta hra má doslova nekonečné možnosti, co se týče editace a módů, každý si může udělat co chce, stáhnout si stovky modifikací a addonů a hrát imo jeden z nejlepších multiplayerů co je. CoD dohrajete za 6 hodin a konec (+ mp). V Armě2 můžete hrát kampaň pořád dokola a vždycky se stane něco jiného, AI není naskriptováno a proto se občas chová tak dementně, to je daň za volnost, kterou jinde nemáte.

Optimalizace-> Armu1 jsem spustil na AMD Athlon 2200+(1800MHz, 7 let starý procesor), pokud vám to ještě něco říká, 768 MB RAM a nějakým Radeonu 16xx na low/medium a FPS nespadli pod 20, od té doby benchmarkům nevěřim.

deiwi-> jo útok to byl dementní, protože člověk prostě do editoru nasázel 1000 jednotek proti sobě a nechal je porasit se mezi sebou :D

crimson_moon-> Crysis nemá 220km2 otevřený prostor a Armu2 jedu na q6600 (4jádro 2,4 GHz) a Radeonu 4850 na High v pohodě, pod 20FPS nepadá.

Rozhodně jsem nechtěl vyvolat žádný flame, je mi jasné, že tahle hra se nebude líbit všem, někdo se prostě chce jen vystřílet u CoD (nic proti) a někdo si chce prostě trochu víc užít. Snad je ten příspěvek aspoň troch srozumitelný :)
533493
Nehodlám Armu omlouvat za chyby, který obsahuje, nehodlám ji porovnávat s CoD (to ani omylem). Jen mi přijde, že spousta lidí vidí Armu jen jako další FPS, kdyby tomu tak bylo, tak si nezaslouží ani 20% a vyhodil bych ji z okna. Jde o to, že ta hra má doslova nekonečné možnosti, co se týče editace a módů, každý si může udělat co chce, stáhnout si stovky modifikací a addonů a hrát imo jeden z nejlepších multiplayerů co je. CoD dohrajete za 6 hodin a konec (+ mp). V Armě2 můžete hrát kampaň pořád dokola a vždycky se stane něco jiného, AI není naskriptováno a proto se občas chová tak dementně, to je daň za volnost, kterou jinde nemáte. Optimalizace-> Armu1 jsem spustil na AMD Athlon 2200+(1800MHz, 7 let starý procesor), pokud vám to ještě něco říká, 768 MB RAM a nějakým Radeonu 16xx na low/medium a FPS nespadli pod 20, od té doby benchmarkům nevěřim. deiwi-> jo útok to byl dementní, protože člověk prostě do editoru nasázel 1000 jednotek proti sobě a nechal je porasit se mezi sebou *:D* crimson_moon-> Crysis nemá 220km2 otevřený prostor a Armu2 jedu na q6600 (4jádro 2,4 GHz) a Radeonu 4850 na High v pohodě, pod 20FPS nepadá. Rozhodně jsem nechtěl vyvolat žádný flame, je mi jasné, že tahle hra se nebude líbit všem, někdo se prostě chce jen vystřílet u CoD (nic proti) a někdo si chce prostě trochu víc užít. Snad je ten příspěvek aspoň troch srozumitelný *:)*
0 0
reagovat
Jeffy: Prakticky hned, někde jsem tu zahlédl, že funebráci bez ikonky tu nejsou zrovna oblíbení, tak jsem raději jednal hned... :))
533492
Jeffy: Prakticky hned, někde jsem tu zahlédl, že funebráci bez ikonky tu nejsou zrovna oblíbení, tak jsem raději jednal hned... *:))*
0 0
reagovat
TedGeorge: po jaký době sis dal ikonku? Já se k tomu hodlám asi už půl roku. 8)
533490
TedGeorge: po jaký době sis dal ikonku? Já se k tomu hodlám asi už půl roku. *8)*
0 0
reagovat

Nameless

O skriptování vůbec není řeč. Jen mě zaráží naprostá demence toho útoku. Bez koordinace pobíhající vojáci, tanky bez letecký podpory, to je prostě peklo. Když už si to hraje na realitu, tak by to mělo být se vším všudy. Zatím to vypadá, že nejreálnější chování má tráva na louce. Vypadá fakt krásně, hned bych si rozložil deku a udělal piknik. Všechno ostatní působí odfláknutě.
533489
O skriptování vůbec není řeč. Jen mě zaráží naprostá demence toho útoku. Bez koordinace pobíhající vojáci, tanky bez letecký podpory, to je prostě peklo. Když už si to hraje na realitu, tak by to mělo být se vším všudy. Zatím to vypadá, že nejreálnější chování má tráva na louce. Vypadá fakt krásně, hned bych si rozložil deku a udělal piknik. Všechno ostatní působí odfláknutě.
Nameless
0 0
reagovat
Po třech letech pasivního vstřebávání jsem se zaregistroval na moviezone, po dalším roce, tj dnes, jsem se dokopal napsat pár nicneříkajích vět do profilu. :-
533488
Po třech letech pasivního vstřebávání jsem se zaregistroval na moviezone, po dalším roce, tj dnes, jsem se dokopal napsat pár nicneříkajích vět do profilu. *:-*
0 0
reagovat
Strcte si celou Armu za klobouk :D
Crysis ma sve naroky podlozene tim, jak vypada... Arma ne. Ta je proste jen neoptimalizovana a zabugovana az na pudu (to je tak, kdyz se neco dela na kolene a vydava pul roku pred terminem). Navic tvrzeni, ze kdo spustil Crysis si zahraje i Armu 2 je zcestne, protoze narozdil od Army je Crysis velmi solidne skalovatelny a pekne si zahrajete (na medium detaily) i na dnes uz obstaroznim stroji. Kdezto Armu na high nerozjede plynule NIC a medium-low vas pusti tam, kam az to zvladne procesor - bez Core i7 nad 30FPS ne-e (proste ty benchmarky, co jsem zatim videl, me polozily na lopatky.. opravdu povedeny joke).
Aspon ze ma vtipnou protipiratskou ochranu link :D
533487
Strcte si celou Armu za klobouk *:D* Crysis ma sve naroky podlozene tim, jak vypada... Arma ne. Ta je proste jen neoptimalizovana a zabugovana az na pudu (to je tak, kdyz se neco dela na kolene a vydava pul roku pred terminem). Navic tvrzeni, ze kdo spustil Crysis si zahraje i Armu 2 je zcestne, protoze narozdil od Army je Crysis velmi solidne skalovatelny a pekne si zahrajete (na medium detaily) i na dnes uz obstaroznim stroji. Kdezto Armu na high nerozjede plynule [b]NIC[/b] a medium-low vas pusti tam, kam az to zvladne procesor - bez Core i7 nad 30FPS ne-e (proste ty benchmarky, co jsem zatim videl, me polozily na lopatky.. opravdu povedeny joke). Aspon ze ma vtipnou protipiratskou ochranu http://www.youtube.com/watch?v=hlfQ3XsNJMI *:D*
0 0
reagovat
"Kdo spustil Crysis, zahraje si i Armu2" Eh... (
Crysis jsem na svém silně obstarožním pc dohrál vcelku bez problémů na skoro mid nastavení, u Army2 je tohle těžké sci-fi, i kdyby to do roka miliardou patchů optimalizovali na maximum.
Test na PCTuningu - link

Vypadá to celkem hezky, ale grafika a vizuální efekty jsou vcelku nepodstatný detail, takže jestli to bude tak dobrá hra jako OF ještě jisté moc není. (a srovnání s CoD je mimo - jak stylem, tak kvalitativně... ať už Arma2 dopadne jakkoli, tak se jí žádný interaktivní film nemůže rovnat)
533486
"Kdo spustil Crysis, zahraje si i Armu2" Eh... ( Crysis jsem na svém silně obstarožním pc dohrál vcelku bez problémů na skoro mid nastavení, u Army2 je tohle těžké sci-fi, i kdyby to do roka miliardou patchů optimalizovali na maximum. Test na PCTuningu - http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/14190-arma-2-perfektni-grafika-a-extremni-naroky Vypadá to celkem hezky, ale grafika a vizuální efekty jsou vcelku nepodstatný detail, takže jestli to bude tak dobrá hra jako OF ještě jisté moc není. (a srovnání s CoD je mimo - jak stylem, tak kvalitativně... ať už Arma2 dopadne jakkoli, tak se jí žádný interaktivní film nemůže rovnat)
0 0
reagovat
"to jen lidi si stěžujou" ... eh? a ty si jako nadclovek, ci co? :D
srovnavat CoD a FP je blbost. Nehlede na to, ze CoD je od dvojky hlavne o on-line hrani.
ta arma vypada graficky dost bidne
533485
"to jen lidi si stěžujou" ... eh? a ty si jako nadclovek, ci co? :D srovnavat CoD a FP je blbost. Nehlede na to, ze CoD je od dvojky hlavne o on-line hrani. ta arma vypada graficky dost bidne
0 0
reagovat
deiwi -> pán má radší naskriptované CoD ? Proti gustu 8)
Jeffy -> Klidně si to vylodění můžeš ve hře udělat ;)

Co se týče hratelnosti, původní Flashpoint mi vydržel 6 let, CoD dohromady tak 6 hodin a Fallout 3 jsem měl dohranej za 10 hodin... a ted se du zase na půl roku zahrabat :D

PS: Kdo spustil Crysis, zahraje si i Armu2, to jen lidi si stěžujou, že nemůžou pařit na "very high" s kompem z Datartu 8)
533484
deiwi -> pán má radší naskriptované CoD ? Proti gustu *8)* Jeffy -> Klidně si to vylodění můžeš ve hře udělat *;)* Co se týče hratelnosti, původní Flashpoint mi vydržel 6 let, CoD dohromady tak 6 hodin a Fallout 3 jsem měl dohranej za 10 hodin... a ted se du zase na půl roku zahrabat *:D* PS: Kdo spustil Crysis, zahraje si i Armu2, to jen lidi si stěžujou, že nemůžou pařit na "very high" s kompem z Datartu *8)*
0 0
reagovat

Spazz

:D ale jo, rozesmál si mne :))
533482
*:D* ale jo, rozesmál si mne *:))*
Spazz
0 0
reagovat

Jeffy

jj - osobně si počkám cca 6-9 měsíců do první série patchů, v aktuální stavu i přes dechberoucí atmosféru, Armu II nechci
533480
jj - osobně si počkám cca 6-9 měsíců do první série patchů, v aktuální stavu i přes dechberoucí atmosféru, Armu II nechci
Jeffy
0 0
reagovat
Taky mě dycky mrazí v zádech když sleduju video, kde někdo pobíhá po louce a vůbec nic se jinak neděje... Je to masakr...
533479
Taky mě dycky mrazí v zádech když sleduju video, kde někdo pobíhá po louce a vůbec nic se jinak neděje... Je to masakr...
0 0
reagovat
Cain.cz: neuvěřitelný masakr je spíše ten hardware co má v kompu, arma má krvavý nároky a zas tak dobrá ta hra není, aby člověk kupoval hardware za 40K, ale hustě by třeba vypadalo simulace vylodění v Normandii apod.(třeba taková Omaha s přesnými statistikami vojáků a zbraní)
533478
Cain.cz: neuvěřitelný masakr je spíše ten hardware co má v kompu, arma má krvavý nároky a zas tak dobrá ta hra není, aby člověk kupoval hardware za 40K, ale hustě by třeba vypadalo simulace vylodění v Normandii apod.(třeba taková Omaha s přesnými statistikami vojáků a zbraní)
0 0
reagovat

deiwi

arma není o grafice ale možnostech otevřeného světa. a mrazí mne z momentů druhého videa, které se v rámci hratelnosti přibližují realitě.
533476
arma není o grafice ale možnostech otevřeného světa. a mrazí mne z momentů druhého videa, které se v rámci hratelnosti přibližují realitě.
deiwi
0 0
reagovat
Jo? Z kterých? Nevidím nic, co by stálo za řeč. Ty efekty jsou nedodělaný a vůbec :-
533474
Jo? Z kterých? Nevidím nic, co by stálo za řeč. Ty efekty jsou nedodělaný a vůbec *:-*
0 0
reagovat

Ravenhorn

rázem jsem zapoměl na startrek terminátora, to je čajíček pro děcka:D
533473
rázem jsem zapoměl na startrek terminátora, to je čajíček pro děcka*:D*
Ravenhorn
0 0
reagovat

Cain.cz

Jo obě jsou husté a Arma 2 vypadá cool.
533470
Jo obě jsou husté a Arma 2 vypadá cool.
Cain.cz
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se