Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 87001 - 87020 Napsat příspěvek
Si mě zmátl tou wizardkou ?)
537260
Si mě zmátl tou wizardkou *?)*
0 0
reagovat
ja viem, že bude na výber pohlavie, preto som napísal primárne ženského pohlavia, chápeš ako to myslím nie ?
537259
ja viem, že bude na výber pohlavie, preto som napísal primárne ženského pohlavia, chápeš ako to myslím nie ?
0 0
reagovat
Ne, všechny postavy mají být oboupohlavní (půjde vybrat) - v jednom z videii je i wizzard a ženské verze barbariana a WD a pokud půjde "monka" (:D), tak proč ne amazon ;)
537258
Ne, všechny postavy mají být oboupohlavní (půjde vybrat) - v jednom z videii je i wizzard a ženské verze barbariana a WD a pokud půjde "monka" (*:D*), tak proč ne amazon *;)*
0 0
reagovat

jeffy

fúha tak s tým brnením to bude zaujímavé, nad tým som nerozmýšľaľ, myslím, že posledný class bude primárne ženského pohlavia, zatiaľ tam je ženská iba wizardka, takže to bude zrejme niečo na spôsob z amazonky z D2
537257
fúha tak s tým brnením to bude zaujímavé, nad tým som nerozmýšľaľ, myslím, že posledný class bude primárne ženského pohlavia, zatiaľ tam je ženská iba wizardka, takže to bude zrejme niečo na spôsob z amazonky z D2
jeffy
0 0
reagovat

Fluke

zrovna na to koukám, veliká přednost asi budou ty různorodý voice, všude s tím machrují :D
537252
zrovna na to koukám, veliká přednost asi budou ty různorodý voice, všude s tím machrují *:D*
Fluke
0 0
reagovat
To vydání je hodně velkej háček, do tý doby bude vládnou The Old Republic, nový gameplay videa jsou naprosto boží:)
537251
To vydání je hodně velkej háček, do tý doby bude vládnou The Old Republic, nový gameplay videa jsou naprosto boží:)
0 0
reagovat
Tak mě nejvíc zaujalo dění okolo D3 (Wowku už život nikdy neobětuju, ani kdyby to bylo sebelepší ;). Monk (hm bye bye brnění) vypadá velmi zajímavě, jenže teď nevím jaký bude 5. class - pokud přidají nějakého bojovníka (typu paladin), tak ve hře nebude nikdo přes luky (a to by byla škoda), ale pokud přidají archera, tak skoro všechny zbraně a plátovky budou jen pro Barbara (a to je škoda), snad to Blizz vyřeší zatím mě vývojem nezklamal...teda až na to že to výjde v roce 2011.

- snad z her odstranili výdrž a klíče - tyhle věci neskutečně otravují, nemožnost plnění některých úkolů v Battlenetu v "join hře" je taky otravná
537255
Tak mě nejvíc zaujalo dění okolo D3 (Wowku už život nikdy neobětuju, ani kdyby to bylo sebelepší ;). Monk (hm bye bye brnění) vypadá velmi zajímavě, jenže teď nevím jaký bude 5. class - pokud přidají nějakého bojovníka (typu paladin), tak ve hře nebude nikdo přes luky (a to by byla škoda), ale pokud přidají archera, tak skoro všechny zbraně a plátovky budou jen pro Barbara (a to je škoda), snad to Blizz vyřeší zatím mě vývojem nezklamal...teda až na to že to výjde v roce 2011. - snad z her odstranili výdrž a klíče - tyhle věci neskutečně otravují, nemožnost plnění některých úkolů v Battlenetu v "join hře" je taky otravná
0 0
reagovat
Zatím je to o mikru (Stalker Blink), a GG bez jediné expanze (PvP)? To jsem dlouhu neviděl.
537249
Zatím je to o mikru (Stalker Blink), a GG bez jediné expanze (PvP)? To jsem dlouhu neviděl.
0 0
reagovat
Tech 5 mineralu sem nedal :D:D:D
537248
Tech 5 mineralu sem nedal *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
537246
[link="http://www.blizzard.com/blizzcon/video/stream-rts.xml"]přímej přenos starcraft II turnament[/link]
0 0
reagovat
ty vole Dagmar Peckova zpiva Nightwish, to bylo dilo...
537236
ty vole Dagmar Peckova zpiva Nightwish, to bylo dilo...
0 0
reagovat
link :D paradni :+ .. trochu mi to pripomelo link
537228
http://thegooglebay.com *:D* paradni *:+* .. trochu mi to pripomelo http://www.googleforidiots.com
0 0
reagovat
DEATHWING HAS RETURNED ! ! !

OMG, jak me WoWko prestalo bavit, tak tohle me zacina lakat jak svina. At si s tim pohnou :+:+:+:+:+
537227
DEATHWING HAS RETURNED ! ! ! OMG, jak me WoWko prestalo bavit, tak tohle me zacina lakat jak svina. At si s tim pohnou *:+**:+**:+**:+**:+*
0 0
reagovat

Gonzi

Nj, třeba ještě vymyslím lepší.

No mě zajímá jedině Diablo 3 - můj šampión!!!
537226
Nj, třeba ještě vymyslím lepší. No mě zajímá jedině Diablo 3 - můj šampión!!!
Gonzi
0 0
reagovat

Ravenhorn

já v té ikonce taky vidím čaroděje, jak táhne žlutou krabici s kivim... určitě víc než ten obrázek co jsi postnul... moc velké na moc malou ikonku
537224
já v té ikonce taky vidím čaroděje, jak táhne žlutou krabici s kivim... určitě víc než ten obrázek co jsi postnul... moc velké na moc malou ikonku
Ravenhorn
0 0
reagovat

MAJkLSON

:D

jacquin už by se měl vážně oholit a začít točit nějakej film, jeho nová image mě začíná unavovat... ?)
537223
*:D* jacquin už by se měl vážně oholit a začít točit nějakej film, jeho nová image mě začíná unavovat... *?)*
MAJkLSON
0 0
reagovat

Cain.cz

Určitě jsi jenom vstal špatnou nohou. ?)
537216
Určitě jsi jenom vstal špatnou nohou. *?)*
Cain.cz
0 0
reagovat
Ch. Bale a J. Phoenix predavaji ceny link :D:+
537215
Ch. Bale a J. Phoenix predavaji ceny http://www.youtube.com/watch?v=IPLs6v_52GQ&feature=related *:D**:+*
0 0
reagovat

Cain.cz

Nesrovnavas trochu jabka s hruskama? Tedy RPG vs RTS? To ze bude multiplayer Starcraftu 2 vybalancovany skvele nema snad nikdo pochyb;) ale multiplayer WoW je ale uplne o necem jinem ?)
537214
Nesrovnavas trochu jabka s hruskama? Tedy RPG vs RTS? To ze bude multiplayer Starcraftu 2 vybalancovany skvele nema snad nikdo pochyb;) ale multiplayer WoW je ale uplne o necem jinem *?)*
Cain.cz
0 0
reagovat

scroochy

WoWko je pro děcka (bez urážky pouhé konstatování holého faktu), SCII > Mulťák: od začátku balancován s důrazem na progaming. Singl: epický příběh (rozdělený do trilogie) + vytuněné jednotky z SCI (např. firebot s hp 150...). A teď mi řekni kde je WoWko (když už mmnoprg jedině EVE).
537217
WoWko je pro děcka (bez urážky pouhé konstatování holého faktu), SCII > Mulťák: od začátku balancován s důrazem na progaming. Singl: epický příběh (rozdělený do trilogie) + vytuněné jednotky z SCI (např. firebot s hp 150...). A teď mi řekni kde je WoWko (když už mmnoprg jedině EVE).
scroochy
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se