Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 86941 - 86960 Napsat příspěvek
Paneboze... link
537485
Paneboze... http://www.novinky.cz/koktejl/177434-michael-jackson-zije-a-je-zdravy-ukazuje-tajemna-nahravka.html
0 0
reagovat
vader nad san franciscem (první obrázek) vypadá luxusně (tzn.: mírné mrazení v zádech)
537459
vader nad san franciscem (první obrázek) vypadá luxusně (tzn.: mírné mrazení v zádech)
0 0
reagovat
+ ve 3 výrazně chybí bournův protihráč
537457
+ ve 3 výrazně chybí bournův protihráč
0 0
reagovat

st39.6

zajímavý, zrovna jsem si dal triatlon z bournem (v pořadí 3.1.2), a po letech se mi nejvíc líbíla 1., následuje s mírným odstupem 2. a nakonec 3. která mě místama i nudila (zrovna posledních 20 min.)
537456
zajímavý, zrovna jsem si dal triatlon z bournem (v pořadí 3.1.2), a po letech se mi nejvíc líbíla 1., následuje s mírným odstupem 2. a nakonec 3. která mě místama i nudila (zrovna posledních 20 min.)
st39.6
0 0
reagovat
No hej, když je to fakt velkej film, ale u Bournea bych to taky netipoval.
537455
No hej, když je to fakt velkej film, ale u Bournea bych to taky netipoval.
0 0
reagovat
nikdy sem si nedelal iluze o tom, ze reziseri (snad krom baye:D) tocej ve filmech uplne vsechno, ale kdyz tak koukam na bonusy bourneova ultimata, sem celkem prekvapenej, kdyz vidim, ze treba s newyorkem greengrass nemel skoro nic spolecnyho :o
537452
nikdy sem si nedelal iluze o tom, ze reziseri (snad krom baye*:D*) tocej ve filmech uplne vsechno, ale kdyz tak koukam na bonusy bourneova ultimata, sem celkem prekvapenej, kdyz vidim, ze treba s newyorkem greengrass nemel skoro nic spolecnyho *:o*
0 0
reagovat
Booze boze ta Nova je vazne horor. Teraz mali jako reportaz o Teddym Kennedym, ktory dneska zomrel. Namiesto toho, aby o nom nieco povedali, tak tam hodili Marilyn Monroe a jej "Happy Birthday", jakoze uplne WTF, co to ma s Teddym. A potom pozbytok reportaze kecali o JFK a RFK. O Teddym nepovedali nic.:-:- Reportaz jak noha fakt....
537442
Booze boze ta Nova je vazne horor. Teraz mali jako reportaz o Teddym Kennedym, ktory dneska zomrel. Namiesto toho, aby o nom nieco povedali, tak tam hodili Marilyn Monroe a jej "Happy Birthday", jakoze uplne WTF, co to ma s Teddym. A potom pozbytok reportaze kecali o JFK a RFK. O Teddym nepovedali nic.*:-**:-* Reportaz jak noha fakt....
0 0
reagovat

Spazz

Napsal jsi to tak, že to vyznělo jako kdyby tě na té tváři lechtalo trochu něco jiného než krev po té návštěvě záchoda :D
537441
Napsal jsi to tak, že to vyznělo jako kdyby tě na té tváři lechtalo trochu něco jiného než krev po té návštěvě záchoda *:D*
Spazz
0 0
reagovat

Cain.cz

jó, tak od krve jsem se probudil několikrát :o) To byly ale paradoxně ty slabší akce :-D Jednou jsem se takhle vzbudil, šel na záchod, a cestou zpátky cítil, že mě na levé tváři něco lechtá.... v koupelně jsem si vzpomněl, co se dělo... každopádně - skončilo to mojim přeraženým nosem a 3cm tržnou ranou pod okem :-D mikina, kalhoty i boty celé zakrvácené.... jó, to byly časy :-D
537440
jó, tak od krve jsem se probudil několikrát :o) To byly ale paradoxně ty slabší akce :-D Jednou jsem se takhle vzbudil, šel na záchod, a cestou zpátky cítil, že mě na levé tváři něco lechtá.... v koupelně jsem si vzpomněl, co se dělo... každopádně - skončilo to mojim přeraženým nosem a 3cm tržnou ranou pod okem :-D mikina, kalhoty i boty celé zakrvácené.... jó, to byly časy :-D
Cain.cz
0 0
reagovat

+ re.Spazz

starcraft I přímej přenos, nejlepších 16 československých hráčů

Spazz
chlastat na lačno, no nevím:) to si ale ješte dopadl dobře, jsem se takle ráno probudil a celý klahoty od krve, moje nebyla. docel nepříjemnej pocit. (poslední co jsem si pamatoval jak jsem běhal kolem pumpy a kamarádům kteří mi chtěli pomoc jsem mumlal: "já si napumpuju"):D
537438
[link="http://www.pg24.tv/?mode=play"]starcraft I přímej přenos, nejlepších 16 československých hráčů [/link] Spazz chlastat na lačno, no nevím:) to si ale ješte dopadl dobře, jsem se takle ráno probudil a celý klahoty od krve, moje nebyla. docel nepříjemnej pocit. (poslední co jsem si pamatoval jak jsem běhal kolem pumpy a kamarádům kteří mi chtěli pomoc jsem mumlal: "já si napumpuju")*:D*
+ re.Spazz
0 0
reagovat

TedGeorge

raz som sa zobudil oblečený do pyžama vedľa rozostlanej postele, bez telefónu, kľúčov a bez peňaženky, ale za to so všetkými peniazmi vo vačku. Kľúče a telefón sa nikdy nenašli, peňaženka bola strategicky zastrčená v susedovom kvetináči. Na xichte ani inde žiadne "stopy" po bitke, čiže som to zrejme dobrovoľne pozahadzoval.
Ale prebudiť sa slipoch na streche, to som teda ešte neskúsil...
537435
raz som sa zobudil oblečený do pyžama vedľa rozostlanej postele, bez telefónu, kľúčov a bez peňaženky, ale za to so všetkými peniazmi vo vačku. Kľúče a telefón sa nikdy nenašli, peňaženka bola strategicky zastrčená v susedovom kvetináči. Na xichte ani inde žiadne "stopy" po bitke, čiže som to zrejme dobrovoľne pozahadzoval. Ale prebudiť sa slipoch na streche, to som teda ešte neskúsil...
TedGeorge
0 0
reagovat
Dohoďte to někdo jak scénář Zděnku Troškovi :D Ten rád točí příhody o "obyčejnejch" lidech... :))
537427
Dohoďte to někdo jak scénář Zděnku Troškovi *:D* Ten rád točí příhody o "obyčejnejch" lidech... *:))*
0 0
reagovat

TedGeorge

to zní skoro jako námět na film :D
537425
to zní skoro jako námět na film *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

Spazz

Kamarád se probudil ve slipech v neděli ráno na střeše baráku jeho dědy sousedícího s kostelem. Chudák se zaboha nemohl dostat dolů, a tak začal řvát o pomoc, čímž rušil vedle probíhající mši. Všichni přítomní na té mši si ho samozřejmě při odchodu prohlédli. Řešilo se to potom ještě na obecním výboře
:D:D:D
537422
Kamarád se probudil ve slipech v neděli ráno na střeše baráku jeho dědy sousedícího s kostelem. Chudák se zaboha nemohl dostat dolů, a tak začal řvát o pomoc, čímž rušil vedle probíhající mši. Všichni přítomní na té mši si ho samozřejmě při odchodu prohlédli. Řešilo se to potom ještě na obecním výboře *:D**:D**:D*
Spazz
0 0
reagovat

TedGeorge

Od jiste doby vim, kdy mam dost:) (Hangover hadra - ten film:)
537420
Od jiste doby vim, kdy mam dost:) (Hangover hadra - ten film:)
TedGeorge
0 0
reagovat
TedGeorge: Stalo se mi, že jsem se vzbudil (ve dvě odpoledne) oblečený v gatích aj bundě (jediné boty jsem si sundal), zjistil, že nemůžu chodit - kotník fialový a nateklý jak kráva - pokusil se dojít do školy na hodinu lexikologie, kterýžto pokus skončil po dvaceti metrech zvracením... načež jsem zase ulehl a spal až do druhého dne, kdy jsem se dozvěděl, že moje poslední vzpomínky (paní tramvajačka mě na konečné vyhazuje a nepříčetně při tom řve) se odehrávaly asi 4 hodiny po tom, co jsme všichni opustili hospodu a měli se vydat domů... já prý zmizel a doteď nevím, co se celou dobu dělo........ skóre bylo - cca 0,5l domácí slivovičky, +- (spíš +) 6 piv a 4x krvavé záda (vodka + griotka)... což možná nevypadá kdovíjak, ale zkonzumováno to bylo cca od 20:00 do 1:00, přičemž poslední jídlo byl tehdy oběd........ holt jak člověk chytí slinu .. A to jsme ani nic neslavili... takže se drž :-D
537419
TedGeorge: Stalo se mi, že jsem se vzbudil (ve dvě odpoledne) oblečený v gatích aj bundě (jediné boty jsem si sundal), zjistil, že nemůžu chodit - kotník fialový a nateklý jak kráva - pokusil se dojít do školy na hodinu lexikologie, kterýžto pokus skončil po dvaceti metrech zvracením... načež jsem zase ulehl a spal až do druhého dne, kdy jsem se dozvěděl, že moje poslední vzpomínky (paní tramvajačka mě na konečné vyhazuje a nepříčetně při tom řve) se odehrávaly asi 4 hodiny po tom, co jsme všichni opustili hospodu a měli se vydat domů... já prý zmizel a doteď nevím, co se celou dobu dělo........ skóre bylo - cca 0,5l domácí slivovičky, +- (spíš +) 6 piv a 4x krvavé záda (vodka + griotka)... což možná nevypadá kdovíjak, ale zkonzumováno to bylo cca od 20:00 do 1:00, přičemž poslední jídlo byl tehdy oběd........ holt jak člověk chytí slinu .. A to jsme ani nic neslavili... takže se drž :-D
0 0
reagovat

TedGeorge

Ne, na to moc nejsem. Ztriskal jsem se dokonale jen 2x a pak kdyz nekde piju, tak si na to vzpomenu a vcas prestanu;)
537418
Ne, na to moc nejsem. Ztriskal jsem se dokonale jen 2x a pak kdyz nekde piju, tak si na to vzpomenu a vcas prestanu*;)*
TedGeorge
0 0
reagovat
Dneska je mi 23, zejtra to vidím na pořádnou hangover. Stává se vám taky, že bez cizí pomoci nedokážete ani ležet? :D
537417
Dneska je mi 23, zejtra to vidím na pořádnou hangover. Stává se vám taky, že bez cizí pomoci nedokážete ani ležet? *:D*
0 0
reagovat
pytlik: Matka je Američanka a Sandra Kanaďanka.
537411
pytlik: Matka je Američanka a Sandra Kanaďanka.
0 0
reagovat
Mám dotaz. Jakou národnost měla ve filmu Návrh matka Sandry Bullock??. Kámoš se mě ptá asi to je v nějaky kvízu či co. Díky za radu.
537404
Mám dotaz. Jakou národnost měla ve filmu Návrh matka Sandry Bullock??. Kámoš se mě ptá asi to je v nějaky kvízu či co. Díky za radu.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se