Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 86861 - 86880 Napsat příspěvek
the ultimate question is ... who gives a flying fuck?
537720
the ultimate question is ... who gives a flying fuck?
0 0
reagovat

sohaj

No jo:(
537719
No jo*:(*
sohaj
0 0
reagovat
Ajaj, ono už je září:(
537718
Ajaj, ono už je září*:(*
0 0
reagovat

imf

jakože Disney kupuje Marvel, nebo že Disney kupuje Marvel :D:D
537696
jakože Disney kupuje Marvel, nebo že Disney kupuje Marvel *:D**:D*
imf
0 0
reagovat
Disney kupuje Marvel? Nerikam to casto, ale SHIT IS ABOUT TO HIT THE FAN. :)
537695
Disney kupuje Marvel? Nerikam to casto, ale SHIT IS ABOUT TO HIT THE FAN. :)
0 0
reagovat

Seriózna výzva na vytvorenie traileru

Viem, že sa tu pohybujú šikovní chalani, ktorí dokážu zostrihať aj filmový trailer - trúfal by si niekto na knižný trailer? Obrazový materiál by boli nejaké dobové ilustrácie (je to historická kniha), obálka knihy, nápisy navodzujúce dej, možno kratučké úryvky z textu. Asi 1,5 minúty, bez voiceoveru, čisto hudba a obrazy, možno nejaké hrátky s fontom, plamene a pod. Honorár by bol len symbolický, ale v prípade výnimočného výsledku možno aj serióznejší. Keď tak sa mi prípadne ozvite do vzkazníku...

(a áno, bol by to trailer na moju novú knihu, ktorá je o protitureckých vojnách) 8)
537690
Viem, že sa tu pohybujú šikovní chalani, ktorí dokážu zostrihať aj filmový trailer - trúfal by si niekto na knižný trailer? Obrazový materiál by boli nejaké dobové ilustrácie (je to historická kniha), obálka knihy, nápisy navodzujúce dej, možno kratučké úryvky z textu. Asi 1,5 minúty, bez voiceoveru, čisto hudba a obrazy, možno nejaké hrátky s fontom, plamene a pod. Honorár by bol len symbolický, ale v prípade výnimočného výsledku možno aj serióznejší. Keď tak sa mi prípadne ozvite do vzkazníku... (a áno, bol by to trailer na moju novú knihu, ktorá je o protitureckých vojnách) *8)*
Seriózna výzva na vytvorenie traileru
0 0
reagovat
Tak to já bych radši poslouchal Paul van Dyka :+
537689
Tak to já bych radši poslouchal Paul van Dyka *:+*
0 0
reagovat
Ještě že nebudou Su-27 za týden v Hradci, to by návštěvníci museli mít deštníky link :-
537686
Ještě že nebudou Su-27 za týden v Hradci, to by návštěvníci museli mít deštníky http://zpravy.idnes.cz/pri-nejvetsi-evropske-letecke-show-se-zritila-stihacka-piloti-zemreli-1mg-/zahranicni.asp?c=A090830_151644_zahranicni_anv *:-*
0 0
reagovat
Přeměna v český Game je na netu zdá se už kompletní:) link
537684
Přeměna v český Game je na netu zdá se už kompletní:) http://www.jrc.cz/
0 0
reagovat

Malone

A počkej až bude zákaz tankování..už se těším i na zákaz výměny pneumatik:D
537682
A počkej až bude zákaz tankování..už se těším i na zákaz výměny pneumatik*:D*
Malone
0 0
reagovat

Malone

na tu bídu v letošní sezóně to byl nadprůměrnej závod, trať ve Spa opět ukázala, že sterilní Tilkeho okruhy těm tradičním nesahají po kotníky...
537680
na tu bídu v letošní sezóně to byl nadprůměrnej závod, trať ve Spa opět ukázala, že sterilní Tilkeho okruhy těm tradičním nesahají po kotníky...
Malone
0 0
reagovat

Cival

tak jo, ale tím je zase s Madonnou srovnáváš ty, já rádio neposlouchám, takže nevim... :D samozřejmě, že to není sláva jako před čtrnácti lety, ale to neznamená, že jsou vyřízený... pro mě jsou pro změnu wtf recenze a prodeje Coldplay... (a ano, v jejich souvislosti mi tu opět chybí blicí smajlík... :D)

mam to z různých zdrojů, recenze, příspěvky v diskuzích pod článkama atd...
537679
tak jo, ale tím je zase s Madonnou srovnáváš ty, já rádio neposlouchám, takže nevim... *:D* samozřejmě, že to není sláva jako před čtrnácti lety, ale to neznamená, že jsou vyřízený... pro mě jsou pro změnu wtf recenze a prodeje Coldplay... (a ano, v jejich souvislosti mi tu opět chybí blicí smajlík... *:D*) mam to z různých zdrojů, recenze, příspěvky v diskuzích pod článkama atd...
Cival
0 0
reagovat

GP Belgie

Hodně napínavej závod , až se mi u toho podařilo usnout :D
537678
Hodně napínavej závod , až se mi u toho podařilo usnout *:D*
GP Belgie
0 0
reagovat
Memphis: Jeste poznamka. "pořád prodávaj miliony desek, vyprodávaj stadiony a pořád jsou jako kapela velmi relevantní" - no to budou prave diky prvnim deskam vyprodavat naveky :D

"jinak obecně panuje názor, že poslední alba jsou návratem k někdejší slávě..." to máš odkud? Ano, recenze byly pozitivni, coz pro me bylo absolutni wtf, spis prani otcem myslenky - ale myslim si, ze je to krasne patrny na poctu velkych hitu, ktery rotujou v tv a v radiich z poslednich desek. Ten pocet se blizi nule :D
537677
Memphis: Jeste poznamka. "pořád prodávaj miliony desek, vyprodávaj stadiony a pořád jsou jako kapela velmi relevantní" - no to budou prave diky prvnim deskam vyprodavat naveky *:D* "jinak obecně panuje názor, že poslední alba jsou návratem k někdejší slávě..." to máš odkud? Ano, recenze byly pozitivni, coz pro me bylo absolutni wtf, spis prani otcem myslenky - ale myslim si, ze je to krasne patrny na poctu velkych hitu, ktery rotujou v tv a v radiich z poslednich desek. Ten pocet se blizi nule *:D*
0 0
reagovat

ad GP Belgie...

co se dneska dalo čekat, byl posun Raikkonena, především po startu, a obou Red Bullů, škoda, že Webber doplatil na "blbce s lízátkem". co se naopak nedalo moc čekat, bylo totální fiasko Brawnu, Toyoty, ale i Renaultu, především pak ale bezchybný a neuvěřitelně konstatní výkon Force India, gratulace Fisichellovi...
537676
co se dneska dalo čekat, byl posun Raikkonena, především po startu, a obou Red Bullů, škoda, že Webber doplatil na "blbce s lízátkem". co se naopak nedalo moc čekat, bylo totální fiasko Brawnu, Toyoty, ale i Renaultu, především pak ale bezchybný a neuvěřitelně konstatní výkon Force India, gratulace Fisichellovi...
ad GP Belgie...
0 0
reagovat

Cival

to netrvdim, já sem reagoval na to tvoje "Beztak byli posledni roky uplne vyrizeni.", pořád prodávaj miliony desek, vyprodávaj stadiony a pořád jsou jako kapela velmi relevantní... jinak obecně panuje názor, že poslední alba jsou návratem k někdejší slávě... ?) schluss :D
537675
to netrvdim, já sem reagoval na to tvoje "Beztak byli posledni roky uplne vyrizeni.", pořád prodávaj miliony desek, vyprodávaj stadiony a pořád jsou jako kapela velmi relevantní... jinak obecně panuje názor, že poslední alba jsou návratem k někdejší slávě... *?)* schluss *:D*
Cival
0 0
reagovat
Tak Vettel si to dal hezky:+ a ta úvodní bouračka, to bylo škoda, ale Red bull má body, takže jsem spokojenej8)
537674
Tak Vettel si to dal hezky*:+* a ta úvodní bouračka, to bylo škoda, ale Red bull má body, takže jsem spokojenej*8)*
0 0
reagovat
Kde to mám podepsat? :) Na druhou stranu, časy se mění a myslim, že nejsem sám, kdo se novým deskám vyloženě nevěnuje, tak jako v letech devadesátých. Dneska se poslouchá v mhd, v práci, u pc a to má (alespoň u mě) dost velkej vliv na to, jak se mi deska dostane pod kůži. Dřív se mi líbilo skoro všechno, co jsem dostal do uší, dneska hromada desek letí do koše po dvou posleších.
537673
Kde to mám podepsat? :) Na druhou stranu, časy se mění a myslim, že nejsem sám, kdo se novým deskám vyloženě nevěnuje, tak jako v letech devadesátých. Dneska se poslouchá v mhd, v práci, u pc a to má (alespoň u mě) dost velkej vliv na to, jak se mi deska dostane pod kůži. Dřív se mi líbilo skoro všechno, co jsem dostal do uší, dneska hromada desek letí do koše po dvou posleších.
0 0
reagovat
memphis: Ty vole, od kdy se kvalita hudby posuzuje poctem prodanych nosicu? Z tyhle logiky by vyplyvalo, ze Madonna je lepsi nez vsechny kapely na svete. Jako letitej fanda, kterej mel v dobe Be Here Now, Definitely Maybe a What´s the Story Oasis mezi peti nejoblibenejsima kapelama si proste dovolim tvrdit, ze posledni dve desky byly sracky a uz se to nedalo moc poslouchat. Byli vyrizeni :D
537670
memphis: Ty vole, od kdy se kvalita hudby posuzuje poctem prodanych nosicu? Z tyhle logiky by vyplyvalo, ze Madonna je lepsi nez vsechny kapely na svete. Jako letitej fanda, kterej mel v dobe Be Here Now, Definitely Maybe a What´s the Story Oasis mezi peti nejoblibenejsima kapelama si proste dovolim tvrdit, ze posledni dve desky byly sracky a uz se to nedalo moc poslouchat. Byli vyrizeni *:D*
0 0
reagovat
oh i don't think so: "As of June 2009, Dig Out Your Soul has sold 1.8 million copies worldwide."?)
537668
oh i don't think so: "As of June 2009, Dig Out Your Soul has sold 1.8 million copies worldwide."*?)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se