Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 86701 - 86720 Napsat příspěvek

ad nová lišta

je super že kliknutí je do nového okna (panelu) a šlo by to i bez focusu na ten panel? (návrh)
538383
je super že kliknutí je do nového okna (panelu) a šlo by to i bez focusu na ten panel? (návrh)
ad nová lišta
0 0
reagovat
pcha cháá ... dobrý, zas tak dobrej angličtinář nejsem, ale i tka sem se smál :D
538366
pcha cháá ... dobrý, zas tak dobrej angličtinář nejsem, ale i tka sem se smál *:D*
0 0
reagovat
Hilarious :+ jako s Natálkou V for v... :D a s Bradleym taky vynikající
538365
Hilarious *:+* jako s Natálkou V for v... *:D* a s Bradleym taky vynikající
0 0
reagovat
Tak ja se taky hlasim k tem 20% To je proste narez!:+:+:+
538361
Tak ja se taky hlasim k tem 20% To je proste narez!*:+**:+**:+*
0 0
reagovat
crimson_moon: no právě to jsem viděl a už sem psal, že je to nejvtipnější věc na světě než jsem se dozvěděl o tom, že je to nahraný - v čem je pak ta pointa:- Natalie Portman nemá chybu :+
538358
crimson_moon: no právě to jsem viděl a už sem psal, že je to nejvtipnější věc na světě než jsem se dozvěděl o tom, že je to nahraný - v čem je pak ta pointa*:-* Natalie Portman nemá chybu *:+*
0 0
reagovat
Je to vytecny.
538355
Je to vytecny.
0 0
reagovat
Jeffy: dokazes si predstavit, ze by tohle nebylo nahrany? link :D:D
538354
Jeffy: dokazes si predstavit, ze by tohle nebylo nahrany? http://www.funnyordie.com/videos/5ef1adb57b/between-two-ferns-with-zach-galifianakis *:D**:D*
0 0
reagovat

crimson_moon

Borat?
538353
Borat?
crimson_moon
0 0
reagovat
link schvalne.. kdo pozna, v jakem filmu tahle skladba zaznela, aniz by se koukal na komentare (btw: nema chybu :D)
538352
http://www.youtube.com/watch?v=8ueGYO57JSA schvalne.. kdo pozna, v jakem filmu tahle skladba zaznela, aniz by se koukal na komentare (btw: nema chybu *:D*)
0 0
reagovat
Vtipny...a ona je hezka:D
538351
Vtipny...a ona je hezka*:D*
0 0
reagovat

roukys

Myslíš Christiana Balea a jeho "aféru"? Stejně to byl jenom výborný marketingový tah.;)
538350
Myslíš Christiana Balea a jeho "aféru"? Stejně to byl jenom výborný marketingový tah.*;)*
roukys
0 0
reagovat

TedGeorge

Díl s Cerou je boží, ale Natálka taky není k zahození :)

U tý Charlize mě dostávaj ty jeho pohledy. Jak se vždycky tak jako šikmo podívá ve stylu "ta ženská po mně snad jede" :D
538349
Díl s Cerou je boží, ale Natálka taky není k zahození :) U tý Charlize mě dostávaj ty jeho pohledy. Jak se vždycky tak jako šikmo podívá ve stylu "ta ženská po mně snad jede" *:D*
TedGeorge
0 0
reagovat

roukys

Tak to mě rozsekalo :D:+ Ale už by se na to mohlo zapomenout, no tak se prostě neudržel, no ?)
538342
Tak to mě rozsekalo *:D**:+* Ale už by se na to mohlo zapomenout, no tak se prostě neudržel, no *?)*
roukys
0 0
reagovat

Jeffy

Je to nahraný, nejela po něm, ten týpek ze superbad je Michael Cera a je to nejlepší díl.
Galifianakis je strašný, ale opravdu strašný hovado :+
538330
Je to nahraný, nejela po něm, ten týpek ze superbad je Michael Cera a je to nejlepší díl. Galifianakis je strašný, ale opravdu strašný hovado *:+*
Jeffy
0 0
reagovat
(Jestli to nejsou nahrané scénky, tak je to výborné) Nevím, jestli ten vtip na konci stál zato neskorovat u Charlize Theron, protože po něm očividně jela. 8)

p.s. zatím jsem v půlce rozhovoru s tím týpkem ze superbad a je to nářez - Galifianakis mi silně připomíná Kaufmana :))
538329
(Jestli to nejsou nahrané scénky, tak je to výborné) Nevím, jestli ten vtip na konci stál zato neskorovat u Charlize Theron, protože po něm očividně jela. *8)* p.s. zatím jsem v půlce rozhovoru s tím týpkem ze superbad a je to nářez - Galifianakis mi silně připomíná Kaufmana *:))*
0 0
reagovat
Já jsem 0% mezi těmi 80% a 20%...
538325
Já jsem 0% mezi těmi 80% a 20%...
0 0
reagovat
Hrdě se hlásím ke zbylým 20%
538314
Hrdě se hlásím ke zbylým 20%
0 0
reagovat
Novej díl Between Two Ferns se Zachem Galifianakisem a Charlize Theron link Bacha, nefunguje to tak na 80% populace, takže mě nebijte, pokud vám to přijde megatrapný. Byli jste varováni :)
538311
Novej díl Between Two Ferns se Zachem Galifianakisem a Charlize Theron http://www.collider.com/2009/09/08/charlize-theron-sits-down-with-zach-galifianakis-for-a-new-between-two-ferns/ Bacha, nefunguje to tak na 80% populace, takže mě nebijte, pokud vám to přijde megatrapný. Byli jste varováni :)
0 0
reagovat

rcop

:)):+
538301
*:))**:+*
rcop
0 0
reagovat
"I've been a Tarantino fan for as long as I can remember," said Tarantino, who repeatedly referred to his hero as "The Master." - Biggest ego of all time. :D

*SPOILER*
Na chvíli jsem zapomněl co je The Onion :D
538298
"I've been a Tarantino fan for as long as I can remember," said Tarantino, who repeatedly referred to his hero as "The Master." - Biggest ego of all time. *:D* *SPOILER* Na chvíli jsem zapomněl co je The Onion *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se