|
reagovat
|
Diskuzní fórum KECÁRNA
příspěvky 86561 - 86580
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 4328
- 4329
- 4330
- .
- 7153
- 7154
popik
Ze bych dneska v tom desti zahlid alespon spicku bradavky Meryl Streep

|
reagovat
|
No začíná to od 02:00, hoďku před tím bude zas ňáký ten red carpet, tipuju. Snad bude ňáký kvalitní stream 

|
reagovat
|
Moc se přimlouvám, nemohl by tu někdo z redaktorů postnout kratičkou newsku(třeba v Hot stuff) o Globech, ať v ní můžem v klidu diskutovat akutální ocenění(ti co to budou sledovat "live") a ne zasírat všechny diskuze? 

|
reagovat
|
Na Steamu první PCčkový Aliens vs. Predator za €3 a s kompatibilitou pro nové OS. 

|
reagovat
|
Tlustá černoška
Hraje myslím nějakou zlou matku ve filmu Precious, což je film o tlusté holce, který celý svět ubližuje
- Ne vážně, zatím jsem to neviděl, ale prý je to fakt zajímavý film. 
Hraje myslím nějakou zlou matku ve filmu Precious, což je film o tlusté holce, který celý svět ubližuje
- Ne vážně, zatím jsem to neviděl, ale prý je to fakt zajímavý film. 
|
reagovat
|
verbst
Nějaká podivná obluda (hraje v Precious: Based on the Novel Push by Sapphire).
|
reagovat
|
Možná budu za ignoranta ale "who the fuck is Mo´nique"? Podle imdb to fakt nepoznám...
|
reagovat
|
Já se s Jokerem v jeho tipech na globy celkem shodnu. Drama: Panacharti Komedie:Summer Režie: Bigelow Herci: Clooney, Waltz Herečky: Mo´nique, Bullock
|
reagovat
|
TOP Diskuze
19Resident Evil: Necenzurovaný teaser 15Pět švestek: Trailer 14Letní nářez 2026: Tutovky a megahity 12Víkendový výplach #870 o Conanovi a Star Wars 11Michael dobyl světová kina! Miliarda je ale hodně vysoko 9První reakce: Mortal Kombat II je lepší než jednička. Ve všem! 86 gramů: Trailer 19Kosti a skalp: V.I.M. 13Víkendový výplach #869 o Spielbergovi a Predátorovi 6Nespoutaný Django se vrátí. A bude u toho i Zorro!