Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 86421 - 86440 Napsat příspěvek
Každej human i non-human to přece pozná z tý značky. Nebudeme zdvojovat :)
539068
Každej human i non-human to přece pozná z tý značky. Nebudeme zdvojovat :)
0 0
reagovat
Chtělo by to k tomu D9 speciálu nějakou hlášku přidat, třeba "Vstup povolen jen lidem" :D
539067
Chtělo by to k tomu D9 speciálu nějakou hlášku přidat, třeba "Vstup povolen jen lidem" *:D*
0 0
reagovat
to v dobách, kdy i u nás ještě bejvávalo kino, klidně film pustili i pro tři... :D ...ono jich tam nikdy o moc víc nechodilo... ale když tak vzpomínám, na "Den nezávislosti" bylo plno... kde ty loňské sněhy sou...

kruci, jakmile mě někdo nastartuje tak začnu bejt hrozně sentimentální... :D

Jin
pěkný video :+
539066
to v dobách, kdy i u nás ještě bejvávalo kino, klidně film pustili i pro tři... *:D* ...ono jich tam nikdy o moc víc nechodilo... ale když tak vzpomínám, na "Den nezávislosti" bylo plno... kde ty loňské sněhy sou... kruci, jakmile mě někdo nastartuje tak začnu bejt hrozně sentimentální... *:D* [b]Jin[/b] pěkný video *:+*
0 0
reagovat
To se mi nikdy před Cinestarem v Ostravě ještě nikdy nestalo. Kino Luna vždy mělo dost diváků. Holt bylo jediné pro jeden z nejlidnatějších městských obvodů v ČR. Do ostatních kin jiných částech Ostravy jsem nechodil, bo byly daleko a po Cinestaru stejně padly, akorát právě Luna se ještě drží, ale hlavně díky dotacím města.
539065
To se mi nikdy před Cinestarem v Ostravě ještě nikdy nestalo. Kino Luna vždy mělo dost diváků. Holt bylo jediné pro jeden z nejlidnatějších městských obvodů v ČR. Do ostatních kin jiných částech Ostravy jsem nechodil, bo byly daleko a po Cinestaru stejně padly, akorát právě Luna se ještě drží, ale hlavně díky dotacím města.
0 0
reagovat
Tohle se mi povedlo u Batman Begins, taky chyběl člověk, ale ten lístek jsme dokoupili a bylo to v poho... :)
539064
Tohle se mi povedlo u Batman Begins, taky chyběl člověk, ale ten lístek jsme dokoupili a bylo to v poho... *:)*
0 0
reagovat

Jardus

promítač už tou dobou seděl doma u tv nova :D
539063
promítač už tou dobou seděl doma u tv nova *:D*
Jardus
0 0
reagovat

Popluh

Ale dostal ses, to je základ

No včera prej bylo dokonce 8 lidí, jenže to jsme zrovna jeli do Jihlavy na District 9 :(
Ale jako nechápu proč bych nemohl ty lístky dokoupit...
539062
Ale dostal ses, to je základ No včera prej bylo dokonce 8 lidí, jenže to jsme zrovna jeli do Jihlavy na District 9 *:(* Ale jako nechápu proč bych nemohl ty lístky dokoupit...
Popluh
0 0
reagovat

Jardus

tak teď jsem si vzpomněl na staré "před cinestarovské" časy v Liberci :D stejná věc se mi stala u Jednotky příliš rychlého nasazení na kterou jsem se dostal asi na třetí pokus kdy se nás těch 5 fakt sešlo :D
539061
tak teď jsem si vzpomněl na staré "před cinestarovské" časy v Liberci *:D* stejná věc se mi stala u Jednotky příliš rychlého nasazení na kterou jsem se dostal asi na třetí pokus kdy se nás těch 5 fakt sešlo *:D*
Jardus
0 0
reagovat
No ty voe, tak u nás už ani nemůžu jít do kina. Dneska měli hrát G. I. Joe, tak jdeme tři kamarádi včetně mě, nikdo jiný nepřišel, tak prej, že hrát nebudou, že se hraje až od pěti lidí, tak říkáme, že ty dva lístky dokoupíme a odpověď zněla: "takhle to nefunguje"
:-
539060
No ty voe, tak u nás už ani nemůžu jít do kina. Dneska měli hrát G. I. Joe, tak jdeme tři kamarádi včetně mě, nikdo jiný nepřišel, tak prej, že hrát nebudou, že se hraje až od pěti lidí, tak říkáme, že ty dva lístky dokoupíme a odpověď zněla: "takhle to nefunguje" *:-*
0 0
reagovat
Kdo je vsechny dokaze pojmenovat? :) link
539059
Kdo je vsechny dokaze pojmenovat? *:)* http://www.youtube.com/watch?v=vEc4YWICeXk&feature=player_embedded
0 0
reagovat

crimson

To je dobrý no ... :D
539044
To je dobrý no ... *:D*
crimson
0 0
reagovat
Jo, to je vyborny.
539040
Jo, to je vyborny.
0 0
reagovat
Kdyz uz jsme u tech videii... link (Diesel SFW XXX) tohle me vzdycky zarucene rozesmeje :D
539038
Kdyz uz jsme u tech videii... http://www.break.com/usercontent/2008/9/Diesel-SFW-XXX-577249.html (Diesel SFW XXX) tohle me vzdycky zarucene rozesmeje *:D*
0 0
reagovat
To druhý nemá chybu, životní skok :D
539036
To druhý nemá chybu, životní skok *:D*
0 0
reagovat

Memphis

tak tomu druhýmu videu bych i věřil :D
539034
tak tomu druhýmu videu bych i věřil *:D*
Memphis
0 0
reagovat

Memphis

Pěkný:+ připomělo mi to tohle link a tohle link
539033
Pěkný*:+* připomělo mi to tohle http://www.youtube.com/watch?v=WbNRyxJxRVM a tohle http://www.youtube.com/watch?v=lNXgjUmaVug
Memphis
0 0
reagovat
Hodne dobry triky :+
539032
Hodne dobry triky *:+*
0 0
reagovat

naigoto

:D:+ did it for teh lulz :D

btw, taky si dovolim postnout jedno video link
539031
*:D**:+* did it for teh lulz *:D* btw, taky si dovolim postnout jedno video http://www.youtube.com/watch?v=vBvUBQWK0w4
naigoto
0 0
reagovat
Nejlepší byla poznámka o Císaři:D
539030
Nejlepší byla poznámka o Císaři*:D*
0 0
reagovat

naigoto

Doprdele! :D:D:D:D:D
Taktez rozsekan jsem ja... Uhralo to dobre Tesco:+:+:+:+:+
539029
Doprdele! *:D**:D**:D**:D**:D* Taktez rozsekan jsem ja... Uhralo to dobre Tesco*:+**:+**:+**:+**:+*
naigoto
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se