Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 85921 - 85940 Napsat příspěvek

Jay and Silent Bob explain how to make a good videoclip

Never gets old :) link
536900
Never gets old *:)* http://www.youtube.com/watch?v=KtlEMhwEtr8
Jay and Silent Bob explain how to make a good videoclip
0 0
reagovat
Fincheruv film o Facebooku se jmenuje Social Network a bude nataceny na upravene Red One s nejnovejsim 4,5k senzorem, ktery se jeste ani neprodava. :+
537128
Fincheruv film o Facebooku se jmenuje Social Network a bude nataceny na upravene Red One s nejnovejsim 4,5k senzorem, ktery se jeste ani neprodava. *:+*
0 0
reagovat
tahle diskuze už mě dlouho tak nepobavila...
Hellblazerovo videjko na křižovatce je boží a krádež kalhot v souvislosti s Ravenhornem je uzemňující :+ a na REC bych už se asi konečně měl podívat... :)
537250
tahle diskuze už mě dlouho tak nepobavila... Hellblazerovo videjko na křižovatce je boží a krádež kalhot v souvislosti s Ravenhornem je uzemňující *:+* a na REC bych už se asi konečně měl podívat... *:)*
0 0
reagovat

HAL

to je přece jendo...
537340
to je přece jendo...
HAL
0 0
reagovat

duro

nevadí :D
537346
nevadí *:D*
duro
0 0
reagovat
link link uz 120k podpisu:+
537349
http://www.petitiononline.com/mod_perl/signed.cgi?dedis4mw http://digg.com/pc_games/Modern_Warfare_2_shock_No_servers_or_mods_for_PC_version uz 120k podpisu*:+*
0 0
reagovat
A já to ještě neviděl :-
537348
A já to ještě neviděl *:-*
0 0
reagovat

duro

Potitulkové bonusy bych za spoiler fakt nepovažoval, obzvlášť když jsou asi čtyři různé.
... ale když už, tak "alive" ;)
537350
Potitulkové bonusy bych za spoiler fakt nepovažoval, obzvlášť když jsou asi čtyři různé. ... ale když už, tak "alive" *;)*
duro
0 0
reagovat
A že je to vlastne spoiler, to ti nevadí?
537352
A že je to vlastne spoiler, to ti nevadí?
0 0
reagovat
tak jsem se na radu kolegy podíval na konec titulků wolverina a mohu s radostí napsat: deadpool is live :D
537387
tak jsem se na radu kolegy podíval na konec titulků wolverina a mohu s radostí napsat: deadpool is live *:D*
0 0
reagovat
Hellblazer: Diky uz som si dlho tak nepoplakal:D:D:D:+:+:+
537437
Hellblazer: Diky uz som si dlho tak nepoplakal*:D**:D**:D**:+**:+**:+*
0 0
reagovat

Duro

Vypadala divně a měla v ruce nůž. A já nejsem žid ;)
537436
Vypadala divně a měla v ruce nůž. A já nejsem žid *;)*
Duro
0 0
reagovat

Hellblazer

Dobrej je ten koment "Sponzored by Nike" :D

dRaGoN: lol:D
537448
Dobrej je ten koment "Sponzored by Nike" *:D* dRaGoN: lol*:D*
Hellblazer
0 0
reagovat

HOT NEWS v souvislosti NZ+Ravenhorn !!

predem se omlouvam, ale fakt me to ted po ranu pobavilo, tak se musim podelit: link :D:D
537447
predem se omlouvam, ale fakt me to ted po ranu pobavilo, tak se musim podelit: http://www.novinky.cz/zahranicni/svet/182107-novy-zeland-vyhosti-cecha-souzeneho-za-kradez-kalhot.html *:D**:D*
HOT NEWS v souvislosti NZ+Ravenhorn !!
0 0
reagovat
Ravenhorn na Novom Zélande... a Disketa má zajtra narodeniny, tento týždeň začína byť divoký! 8)
537449
Ravenhorn na Novom Zélande... a Disketa má zajtra narodeniny, tento týždeň začína byť divoký! *8)*
0 0
reagovat
No nic, ale přeci jenom tohle ještě musím napsat a pak už se fakt obracejte přímo na moje stránky, aby nás Cival všechny nesmazal.

Už jsem právě ubytovanej v Aucklandu. Kiwi mě pustili do své země, asi mě neznaj jako vy :-)

No půjdu se projít po centru - pár fotek a pak večer (mého času) nahodím další fotky z Hong Kongu + pár z Aucklandu.

Tak se pak dívejte na mé stránky. :+
537451
No nic, ale přeci jenom tohle ještě musím napsat a pak už se fakt obracejte přímo na moje stránky, aby nás Cival všechny nesmazal. Už jsem právě ubytovanej v Aucklandu. Kiwi mě pustili do své země, asi mě neznaj jako vy :-) No půjdu se projít po centru - pár fotek a pak večer (mého času) nahodím další fotky z Hong Kongu + pár z Aucklandu. Tak se pak dívejte na mé stránky. *:+*
0 0
reagovat
Tak tento chlapik sa po tomto musel posrat :D
537461
Tak tento chlapik sa [link="http://www.youtube.com/watch?v=BO2rW1alVv8&fmt=18"]po tomto[/link] musel posrat *:D*
0 0
reagovat

popik

to duro: :Dgreat shot
537460
to duro: *:D*great shot
popik
0 0
reagovat
Ted neznáša vykecávanie záverečných zvratov, takže sa nedozvieme, ako to dopadlo. Ale zápletka je fajnová. :+:D
537463
Ted neznáša vykecávanie záverečných zvratov, takže sa nedozvieme, ako to dopadlo. Ale zápletka je fajnová. *:+**:D*
0 0
reagovat

popik

to TedGeorge: To sis ted vymyslel, pac to snad ani neni mozny:D. Tak co dal pozval si ji dal a udelali jste si popcorn?:D
537462
to TedGeorge: To sis ted vymyslel, pac to snad ani neni mozny*:D*. Tak co dal pozval si ji dal a udelali jste si popcorn?*:D*
popik
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se