Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 85481 - 85500 Napsat příspěvek
Stejně se v hloubi duše těšíte na ty slavné dvojsedačky.8)
519876
Stejně se v hloubi duše těšíte na ty slavné dvojsedačky.*8)*
0 0
reagovat
Tak pokud i v Praze nasadí CInestar vstupné, jako v ostatních pobočkách (99,- a 139,-), tak si asi moc stěžovat nebudete :-)
519869
Tak pokud i v Praze nasadí CInestar vstupné, jako v ostatních pobočkách (99,- a 139,-), tak si asi moc stěžovat nebudete :-)
0 0
reagovat
Tak to vám tam v Praze moc nezávidím, Cinestar totiž sucks :-
519868
Tak to vám tam v Praze moc nezávidím, Cinestar totiž sucks *:-*
0 0
reagovat
Snad nechtěj Village přejmenovat:o
519866
Snad nechtěj Village přejmenovat*:o*
0 0
reagovat
... a hlavně zda zachovají politiku neházet do filmů přestávky (např. u HP a jinde):o
519865
... a hlavně zda zachovají politiku neházet do filmů přestávky (např. u HP a jinde)*:o*
0 0
reagovat
Já doufám, že měnit budou. Hlavně promítače, který jsou pravidelně na pár facek. Ale moc bych se divil, kdyby k tomu došlo. Tipuju, že jenom vyměněj loga a tím celej proces skončí.
519864
Já doufám, že měnit budou. Hlavně promítače, který jsou pravidelně na pár facek. Ale moc bych se divil, kdyby k tomu došlo. Tipuju, že jenom vyměněj loga a tím celej proces skončí.
0 0
reagovat
Ta zpráva mě taky pěkně naštvala, sám bydlím blízko Čerňáku a Anděl je moje oblíbené kino, tak doufám, že moc měnit nebudou :(
519875
Ta zpráva mě taky pěkně naštvala, sám bydlím blízko Čerňáku a Anděl je moje oblíbené kino, tak doufám, že moc měnit nebudou *:(*
0 0
reagovat
Mé oblíbené kino na Andělu se mění v Cinestar:o Co z toho může vyvstat dobrého? Napadají mě spíš katastrofické scénáře, jako omezení titulkovaných kopií aj. :-
519873
Mé oblíbené kino na Andělu se mění v Cinestar*:o* Co z toho může vyvstat dobrého? Napadají mě spíš katastrofické scénáře, jako omezení titulkovaných kopií aj. *:-*
0 0
reagovat

Cinestar

hukot... doufám ale že to znamená, že Cinestar bude dávat vícero titulkovaných věcí:+, né naopak :-
519882
hukot... doufám ale že to znamená, že Cinestar bude dávat vícero titulkovaných věcí*:+*, né naopak *:-*
Cinestar
0 0
reagovat

Fluke

Tohle v Británii nemůže nikdy projít - tam se bouřili i proti občankám.
519890
Tohle v Británii nemůže nikdy projít - tam se bouřili i proti občankám.
Fluke
0 0
reagovat
To s tím Cinestarem to myslí vážně?:o
519889
To s tím Cinestarem to myslí vážně?*:o*
0 0
reagovat
link jestli tohle má být budoucnost, tak asi odpojím kabel a vrátím se k televizi8)
519892
http://www.cdr.cz/a/28232 jestli tohle má být budoucnost, tak asi odpojím kabel a vrátím se k televizi*8)*
0 0
reagovat

speta.jr

It doesnt matter! :D
519910
It doesnt matter! *:D*
speta.jr
0 0
reagovat
THE ROCK:
tdfg
:D
519913
THE ROCK: [link="http://www.youtube.com/watch?v=ffo3_fO_RA8"]tdfg[/link] *:D*
0 0
reagovat
No jestli je COD:MW2 stejně lame jako jednička, tak by půlku Avataru musel točit Uwe Boll, aby se dostali alespoň na stejnou úroveň :))

Ale ty prodeje - všechna čest... jen si při pohledu na ně nejsem jistý jestli mám jásat a nebo brečet...
519983
No jestli je COD:MW2 stejně lame jako jednička, tak by půlku Avataru musel točit Uwe Boll, aby se dostali alespoň na stejnou úroveň *:))* Ale ty prodeje - všechna čest... jen si při pohledu na ně nejsem jistý jestli mám jásat a nebo brečet...
0 0
reagovat

popik

to Gorecki: Cisla mluvi jasne...i ja co si uz asi 5-6 let zadnou hru nekoupil dnes vyjizdim do obchodu abych ziskal COD:MW2. Na vysledek Avatara si pockam ... ale tak nejak necekam zazraky.8)
520259
to Gorecki: Cisla mluvi jasne...i ja co si uz asi 5-6 let zadnou hru nekoupil dnes vyjizdim do obchodu abych ziskal COD:MW2. Na vysledek Avatara si pockam ... ale tak nejak necekam zazraky.*8)*
popik
0 0
reagovat
Jo, to je slusnej vysledek a to nemluvim o tom, ze jsou i verze za nejakych 80 a 150 dolacu ;)
520318
Jo, to je slusnej vysledek a to nemluvim o tom, ze jsou i verze za nejakych 80 a 150 dolacu *;)*
0 0
reagovat
Kdyz uz jste nakousli ten MW2.. link 7M prodanych kusu celosvetove.. za prvni den.. to je pri cene $59.99 kus pres $400M na trzbach :D nejsem zadnej fanda MW2, to ani v nejmensim (btw na amazonu ma PC verze "super" hodnoceni :)) .. kdo se trochu o PC verzi zajimal, tak si asi domysli proc), ale tohle je po financni strance fakt masakr...:+
520369
Kdyz uz jste nakousli ten MW2.. http://news.vgchartz.com/news.php?id=5826 7M prodanych kusu celosvetove.. za prvni den.. to je pri cene $59.99 kus pres $400M na trzbach *:D* nejsem zadnej fanda MW2, to ani v nejmensim (btw na amazonu ma PC verze "super" hodnoceni *:))* .. kdo se trochu o PC verzi zajimal, tak si asi domysli proc), ale tohle je po financni strance fakt masakr...*:+*
0 0
reagovat
Cain: Opravdu by stacilo jen netapetovat... rikal jsem to uz pred ctyrmi mesici... rikal jsem to marne, jak do dubu ?)
520372
Cain: Opravdu by stacilo jen netapetovat... rikal jsem to uz pred ctyrmi mesici... rikal jsem to marne, jak do dubu *?)*
0 0
reagovat

popicek

Sorry, ale aj vďaka zmrvenemu multiplayeru, ktorý by tej hre udaval momentum, o mesiac po tej hre nikto ani len nestekne;) Nadrzani gameri si ju už kúpili, niekde v súkromí si ju užívajú a šmitec. Avatar bude skutočne celospolocenskou udalostou..
520379
Sorry, ale aj vďaka zmrvenemu multiplayeru, ktorý by tej hre udaval momentum, o mesiac po tej hre nikto ani len nestekne;) Nadrzani gameri si ju už kúpili, niekde v súkromí si ju užívajú a šmitec. Avatar bude skutočne celospolocenskou udalostou..
popicek
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se