Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 8021 - 8040 Napsat příspěvek
reaguje na: Disketa1
Ztráta zraku je jeden z mých největších strachů, takže přeji, ať se to hlavně již nehorší.
907115
Ztráta zraku je jeden z mých největších strachů, takže přeji, ať se to hlavně již nehorší.
907113
6 0
reagovat
Po dvou kontrolách v Chebu a Plzni: Podle všeho na jedno oko už nikdy pořádně neuvidím. Operace mi oko sice zachránila, protože jsem na něj neviděl vůbec nic, a vážím si všech lékařů a lékařek na očním oddělení, kteří se o mně starali, ale víc podle všeho dělat už nejde. Jak mi řekl pan primář v Plzni, musíme se nyní zaměřit na to druhé oko, na které zatím vidím dobře (samozřejmě v rámci možností), a hlídat ho. Do operovaného oka si musím stále kapat uklidňující kapky a do obou očí ještě jiné kapky kvůli glaukomu. Toť můj současný stav. 
907113
Po dvou kontrolách v Chebu a Plzni: Podle všeho na jedno oko už nikdy pořádně neuvidím. Operace mi oko sice zachránila, protože jsem na něj neviděl vůbec nic, a vážím si všech lékařů a lékařek na očním oddělení, kteří se o mně starali, ale víc podle všeho dělat už nejde. Jak mi řekl pan primář v Plzni, musíme se nyní zaměřit na to druhé oko, na které zatím vidím dobře (samozřejmě v rámci možností), a hlídat ho. Do operovaného oka si musím stále kapat uklidňující kapky a do obou očí ještě jiné kapky kvůli glaukomu. Toť můj současný stav. 
25 0
reagovat
reaguje na: KARLOS
Úplně jiný Lloyd.
907064
Úplně jiný Lloyd.
907054
0 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Radši nic 8)
907055
Radši nic *8)*
907032
0 0
reagovat
Je RainMaker spíš  Jake Lloyd, nebo Hayden Christensen?
907054
Je RainMaker spíš  Jake Lloyd, nebo Hayden Christensen?
1 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: Ravenhorn
ale ono to pořád platí...
ty komorní kecací sračky jsou prostě pořád nuda :D:D

akorát z hodnýho Jedie se stal nasranej Sith co občas rád rozdává nenávist a zlo:D:D:D:D
907046
ale ono to pořád platí... ty komorní kecací sračky jsou prostě pořád nuda *:D**:D* akorát z hodnýho Jedie se stal nasranej Sith co občas rád rozdává nenávist a zlo*:D**:D**:D**:D*
907039
2 -2
reagovat
"RainMakeR" - přemýšlím nad ním, zda je to ten samý člověk co tu přispíval tak před v rozmezí 5-20 lety, nebo kdo je ten co poslední roky má totálně opačný názory než předtím? Fakt mi do sebe nezapadají.
907039
"R[url=https://profil.moviezone.cz/RainMakeR]ainMakeR"[/url] - přemýšlím nad ním, zda je to ten samý člověk co tu přispíval tak před v rozmezí 5-20 lety, nebo kdo je ten co poslední roky má totálně opačný názory než předtím? Fakt mi do sebe nezapadají.
1 0
reagují: RainMakeR
reagovat
reaguje na: TedGeorge
s profilovkou letušky :+
907036
[spoiler]s profilovkou letušky *:+*[/spoiler]
907032
1 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Uplne v poho, nejses prvni ani posledni, jsem pristupny clovek :D

Tohle je mimochodem jedna z tech chvil, kdy clovek trpce zalituje, jak malo žen je na MZ a jakej tady jedeme sausage fest.

Podotek - třeba Adria Arjona by sem mohla chodit
907032
Uplne v poho, nejses prvni ani posledni, jsem pristupny clovek :D Tohle je mimochodem jedna z tech chvil, kdy clovek trpce zalituje, jak malo žen je na MZ a jakej tady jedeme sausage fest. [spoiler]Podotek - třeba Adria Arjona by sem mohla chodit[/spoiler]
907031
6 0
reagují: mkubalikova, House5
reagovat
reaguje na: SteKi
Alkohol a pozval jsem ho k nam:D
907031
Alkohol a pozval jsem ho k nam*:D*
907028
3 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Aká bola téma diskusie? :D
907028
Aká bola téma diskusie? *:D*
907024
0 0
reagovat
:+:D
907026
*:+**:D*
907024
0 0
reagovat
Tvl já si psal ozraly s Tedem v sobotu a zjistil jsem to až teď...
907024
Tvl já si psal ozraly s Tedem v sobotu a zjistil jsem to až teď...
13 0
reagují: SteKi, TedGeorge
reagovat

Hunter Biden

Lol, fakt mě baví, jak Fox News a MAGAts všichni řvou že takhle vypadá "rule of law" a nikdo nestojí nad zákonem a že "due process" byl dodrženej... když jen minulej tejden (nebo kdy) strašně nadávali na to, že Trump měl zpolitizovanej proces a je to hnůj a fake. :D *facepalm*
907015
Lol, fakt mě baví, jak Fox News a MAGAts všichni řvou že takhle vypadá "rule of law" a nikdo nestojí nad zákonem a že "due process" byl dodrženej... když jen minulej tejden (nebo kdy) strašně nadávali na to, že Trump měl zpolitizovanej proces a je to hnůj a fake. *:D* *facepalm*
Hunter Biden
8 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Tady to bylo tak, že taková silnější sympatická holčina vzala mraženou kostku s vonnou esencí, tu dala celkem 3x na rozpálený kamna během cca 10-13 minut.
Do toho hrála relaxační hudba a ještě přitom mávala ručníkem, tzn ošlehlo tě víc to teplo. 

Prostě paráda.:+ 
906976
Tady to bylo tak, že taková silnější sympatická holčina vzala mraženou kostku s vonnou esencí, tu dala celkem 3x na rozpálený kamna během cca 10-13 minut. Do toho hrála relaxační hudba a ještě přitom mávala ručníkem, tzn ošlehlo tě víc to teplo.  Prostě paráda.*:+* 
906913
0 0
reagovat

Sauna ritualy

Jedna z veci, ktera me strasne triggeruje. Stravil jsem asi pul roku ve Finsku a jediny ritual, ktery se tam dela je, ze si do sauny vemete pivko (tretinku) a jak ho dopijete, schladite se a date si druhe kolo i s druhym pivkem. Slouzi to i jako casomira. Max v lete si na kamenech opikate klobasu :D
906913
Jedna z veci, ktera me strasne triggeruje. Stravil jsem asi pul roku ve Finsku a jediny ritual, ktery se tam dela je, ze si do sauny vemete pivko (tretinku) a jak ho dopijete, schladite se a date si druhe kolo i s druhym pivkem. Slouzi to i jako casomira. Max v lete si na kamenech opikate klobasu *:D*
Sauna ritualy
3 0
reagovat
Sauna rituály byly hodně fajn.:+
A tam v těch lázních jseš ve vodě o teplotě 30-37°C 
Takže z toho to fakt nemám :o
906891
Sauna rituály byly hodně fajn.*:+* A tam v těch lázních jseš ve vodě o teplotě 30-37°C  Takže z toho to fakt nemám *:o*
906888
0 -1
reagovat
reaguje na: RainMakeR
Já jsem ti říkal, ať se na to stalkovani holek v Budapešti pořádně oblečeš...
906888
Já jsem ti říkal, ať se na to stalkovani holek v Budapešti pořádně oblečeš...
906877
7 0
reagovat
reaguje na: esmo
link

Tady to je bez cenzury + vysvětlení jaký použili náboje a proč.
Absolutní profici :+:+:+
906880
https://funker530.com/video/nsfw-florida-swat-sniper-drops-suspect-between-hostages/ Tady to je bez cenzury + vysvětlení jaký použili náboje a proč. Absolutní profici *:+**:+**:+*
906866
0 0
reagovat
reaguje na: Barv666
Ležím doma s černým kašlem, tak se nudím 8)
Rád si vychutnam každý příspěvek co tu kdo vyblije

Teď jsem stáhnul dokument o Hitlerovi z Netflixu, tak se jdu na pár hodin zabavit :+
906877
Ležím doma s černým kašlem, tak se nudím *8)* Rád si vychutnam každý příspěvek co tu kdo vyblije Teď jsem stáhnul dokument o Hitlerovi z Netflixu, tak se jdu na pár hodin zabavit *:+*
906874
0 -8
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist