Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 8001 - 8020 Napsat příspěvek
Můj syn mi právě řekl, že Rowan Atkinson by byl skvělej Wolverine :D:D:D
905067
Můj syn mi právě řekl, že Rowan Atkinson by byl skvělej Wolverine *:D**:D**:D*
5 0
reagovat
Dakujem vsetkym za tipy:):+
905062
Dakujem vsetkym za tipy*:)**:+*
0 0
reagovat
reaguje na: belasis
Ano, v Mariánkách je krásně, ale nevím, jestli by to bavilo pětileté dítě. Ale rád vás tu uvítám. 
905034
Ano, v Mariánkách je krásně, ale nevím, jestli by to bavilo pětileté dítě. Ale rád vás tu uvítám. 
905032
2 -1
reagovat
Jako první bych řekl Adršpach a taky kolem Mariánek jsou památky a krásná příroda.
905032
Jako první bych řekl Adršpach a taky kolem Mariánek jsou památky a krásná příroda.
1 -1
reagují: Disketa1
reagovat
reaguje na: RidleyCrowe
Pálava rozhodně :+

Edit: Stačí si pustit Bobule a je to jasná volba8)
905029
Pálava rozhodně *:+* Edit: Stačí si pustit Bobule a je to jasná volba*8)*
905025
3 0
reagovat
Tam bych případně přihodil Lednici a okolí (lužní lesy kolem Břeclavi - cyklostezky po rovině a v chládku...)
905027
Tam bych případně přihodil Lednici a okolí (lužní lesy kolem Břeclavi - cyklostezky po rovině a v chládku...)
905025
6 0
reagovat
:+
905026
*:+*
905025
0 0
reagovat
Alebo ešte Južná Morava - Mikulov a okolie. Tam nie je moc veľké prevýšenie a určite je tam veľa cyklistických trás. Poprípade ešte Moravské toskánsko. 
905025
Alebo ešte Južná Morava - Mikulov a okolie. Tam nie je moc veľké prevýšenie a určite je tam veľa cyklistických trás. Poprípade ešte Moravské toskánsko. 
8 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
No jo, asi máš recht, na 5 letýho kluka je tam přeci jen kopců trochu víc.
905024
No jo, asi máš recht, na 5 letýho kluka je tam přeci jen kopců trochu víc.
905022
3 0
reagovat
Já se nechci hádat protože to i tam mám moc rad, ale u Adršpachu je docela převýšení a jestli si to pamatuju správně tak buď silnice nebo lesní cesty.

Třeboňská pánev je rovina jak když střelí s mrakama asfaltek a cyklostezek kam můžou jenom kola a lesnici.
Což mi u kola a prckem přijde obojí podstatné.
905022
Já se nechci hádat protože to i tam mám moc rad, ale u Adršpachu je docela převýšení a jestli si to pamatuju správně tak buď silnice nebo lesní cesty. Třeboňská pánev je rovina jak když střelí s mrakama asfaltek a cyklostezek kam můžou jenom kola a lesnici. Což mi u kola a prckem přijde obojí podstatné.
3 0
reagují: Barv666
reagovat
reaguje na: Barv666
V Polsku tam velmi doporučuji hrad Ksiąz a masivní podzemní město které pod ním stavěli nacisté (Projekt Riese). Je to tak 30 km od Adršpachu. 
905017
V Polsku tam velmi doporučuji hrad Ksiąz a masivní podzemní město které pod ním stavěli nacisté ([url=https://cs.m.wikipedia.org/wiki/Projekt_Riese]Projekt Riese[/url]). Je to tak 30 km od Adršpachu. 
905016
1 0
reagovat
Zrovna jsem to chtěl napsat. Je toho tady fakt spousta. Samozřejmě skalní město. Ale třeba westernový městečko v Jívce. Muzeum Merkuru v Polici nad Metují. Babiččino údolí. Opevnění v Dobrošově. Zřícenina Vízmburgu. Hodně toho je i kousek od hranic v Polsku.
905016
Zrovna jsem to chtěl napsat. Je toho tady fakt spousta. Samozřejmě skalní město. Ale třeba westernový městečko v Jívce. Muzeum Merkuru v Polici nad Metují. Babiččino údolí. Opevnění v Dobrošově. Zřícenina Vízmburgu. Hodně toho je i kousek od hranic v Polsku.
905015
2 0
reagují: HAL
reagovat
reaguje na: Cobretti
Adršpach a okolie. 
905015
Adršpach a okolie. 
905005
3 -1
reagují: Barv666
reagovat
Lipno 
905014
Lipno 
905005
1 0
reagovat
Souhlasím s tím Třeboňskem, máme tam chatu a na kolo pro rekreanty a malý děti naprosto ideální místo. A je tam obecně moc hezky.
905013
Souhlasím s tím Třeboňskem, máme tam chatu a na kolo pro rekreanty a malý děti naprosto ideální místo. A je tam obecně moc hezky.
905005
2 0
reagovat
Od mého raného dětství jezdí celá moje široká rodina na týden do České Kanady, každé léto, teď už je tam druhá generace dětí. Na turistiku i kola skvělé. 
905010
Od mého raného dětství jezdí celá moje široká rodina na týden do České Kanady, každé léto, teď už je tam druhá generace dětí. Na turistiku i kola skvělé. 
905005
2 0
reagovat
My loni byli týden na Šumavě. Rovinky na kolo asi úplně ne, ale příroda/výlety TOP. 
905007
My loni byli týden na Šumavě. Rovinky na kolo asi úplně ne, ale příroda/výlety TOP. 
905005
1 0
reagovat
Na lesy s kolem Třeboňsko.

Můžu poradit kam přesně a kam se podívat. Možnosti mraky.
905006
Na lesy s kolem Třeboňsko. Můžu poradit kam přesně a kam se podívat. Možnosti mraky.
905005
5 0
reagovat

Otazka do plena

Rozmyslame so zenou, ze kam sa vybrat v lete na dovolenku a zislo nam na um, ze mozno by sme zavitali niekde do CR. Vedeli by ste nam poradit, kde by sa dala uskutocnit nejaka dobra dovca s 5-rocnym krpcom. Kde su najeke lesy, kde by sa dalo ist niekde na bike. Krpec sa tento rok naucil bicyklovat, cize nieco rovinate. A kde by sa dalo vseobecne co to popozerat a nejako prijemne stravit 7-10 dni? Dik
905005
Rozmyslame so zenou, ze kam sa vybrat v lete na dovolenku a zislo nam na um, ze mozno by sme zavitali niekde do CR. Vedeli by ste nam poradit, kde by sa dala uskutocnit nejaka dobra dovca s 5-rocnym krpcom. Kde su najeke lesy, kde by sa dalo ist niekde na bike. Krpec sa tento rok naucil bicyklovat, cize nieco rovinate. A kde by sa dalo vseobecne co to popozerat a nejako prijemne stravit 7-10 dni? Dik
Otazka do plena
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Uh oh! 😁
905004
Uh oh! 😁
904997
2 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.