Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 74921 - 74940 Napsat příspěvek
obzvlast kdyz hrajou slovaci :)
572223
obzvlast kdyz hrajou slovaci :)
0 0
reagovat
Tak příště se aspoň kroť, za rozbití layoutu stránky to fakt nestojí ?)
572222
Tak příště se aspoň kroť, za rozbití layoutu stránky to fakt nestojí *?)*
0 0
reagovat

noctambule

futbalových fanúšikov...ale whatever, musel som to vykričať :-*
572221
futbalových fanúšikov...ale whatever, musel som to vykričať :-*
noctambule
0 0
reagovat
Gorecki: super, na některé linky je tu skoro o život klikat, dopadla jsem podobně asi jako okkac se sluchátky:D

jakub.hapo.hazu: ehm, koho to zajímá?;)
572220
Gorecki: super, na některé linky je tu skoro o život klikat, dopadla jsem podobně asi jako okkac se sluchátky*:D* jakub.hapo.hazu: ehm, koho to zajímá?*;)*
0 0
reagovat

Gorecki

No fuj, jsme měl sluchátka a málem infarkt:o:D
572218
No fuj, jsme měl sluchátka a málem infarkt*:o**:D*
Gorecki
0 0
reagovat
Jj, skupina je to hodně atraktivní a šance na třetí místo tam nějaké jsou, ale s takhle úzkým kádrem to budou mít těžký...
572214
Jj, skupina je to hodně atraktivní a šance na třetí místo tam nějaké jsou, ale s takhle úzkým kádrem to budou mít těžký...
0 0
reagovat

TedGeorge

No v LM si už těžko vybírat, ale podle mě se přes BATE do EL dostat dá. A zahrát si na Nou Campu a San Siru jsou zážitky k nezaplacení, takže ideální skupina:+
572213
No v LM si už těžko vybírat, ale podle mě se přes BATE do EL dostat dá. A zahrát si na Nou Campu a San Siru jsou zážitky k nezaplacení, takže ideální skupina*:+*
TedGeorge
0 0
reagovat

Loki

První díl Nadace jsem už kdysi četl, ale pak mě to přestalo bavit. Ale bylo to už tak před 10 lety, když jsem byl děcko, třeba jsem do toho už dospěl :) Určitě tomu v budoucnu dám ještě šanci. Přece jen Asimov je můj nejoblíbenější autor. I když spíš povídek.
572212
První díl Nadace jsem už kdysi četl, ale pak mě to přestalo bavit. Ale bylo to už tak před 10 lety, když jsem byl děcko, třeba jsem do toho už dospěl :) Určitě tomu v budoucnu dám ještě šanci. Přece jen Asimov je můj nejoblíbenější autor. I když spíš povídek.
Loki
0 0
reagovat
Tak Plzeň má ve skupině Barcelonu a AC Milán s Borisovem, vau.... :D
572211
Tak Plzeň má ve skupině Barcelonu a AC Milán s Borisovem, vau.... :D
0 0
reagovat
572210
[link="http://www.jimcarreytrulife.com/video-post/jim-carreys-message-to-emma-stone"]Jim Carrey's message to Emma Stone[/link] *:D*
0 0
reagovat
orpavdu parádní cover na GoT theme na housle link
572208
orpavdu parádní cover na GoT theme na housle http://youtu.be/1yydcG9woWA
0 0
reagovat

Gorecki

Skvelo vymyslené (ale ZABIJEM ŤA! :D)
572207
Skvelo vymyslené (ale ZABIJEM ŤA! *:D*)
Gorecki
0 0
reagovat
Nadace ale už tak nějak neodpovídá jeho požadavkům, i když knížky jsou to výborné.

Na Hyperion se mimochodem ale taky chystám. Jen se musím prokousat poslednímy díly Tommorow série od Johna Marsdena. Film byl sice jen lehce nadprůměrný, ale v knižní podobě to funguje přece jen lépe.
572206
Nadace ale už tak nějak neodpovídá jeho požadavkům, i když knížky jsou to výborné. Na Hyperion se mimochodem ale taky chystám. Jen se musím prokousat poslednímy díly Tommorow série od Johna Marsdena. Film byl sice jen lehce nadprůměrný, ale v knižní podobě to funguje přece jen lépe.
0 0
reagovat
Scroochy: Ja rozhodne doporucim sagu Nadace. 6 dielov, prve tri uplne genialne a dalsie tri min. vyborne. A potom este Hyperion a Pad Hyperionu, este som to necital, ale kamos mi o tom v jednom kuse basni, ake je to dobre.
572205
Scroochy: Ja rozhodne doporucim sagu Nadace. 6 dielov, prve tri uplne genialne a dalsie tri min. vyborne. A potom este Hyperion a Pad Hyperionu, este som to necital, ale kamos mi o tom v jednom kuse basni, ake je to dobre.
0 0
reagovat
Krutě :+
572204
Krutě *:+*
0 0
reagovat

Gorecki

Ty si pekné hovado! :D Ale inak je to super. ;)
572203
Ty si pekné hovado! *:D* Ale inak je to super. *;)*
Gorecki
0 0
reagovat
Zaujimavy komix, netreba citat texty, staci scrollovat dolu obrazky.
572199
[link="http://comic.naver.com/webtoon/detail.nhn?titleId=350217&no=20&weekday=tue"]Zaujimavy komix[/link], netreba citat texty, staci scrollovat dolu obrazky.
0 0
reagovat

Hal, Neale

Ani jeden nemáte pravdu, předloha i film jsou stejně dobrý, akorát úplně jiný :))
572191
Ani jeden nemáte pravdu, předloha i film jsou stejně dobrý, akorát úplně jiný *:))*
Hal, Neale
0 0
reagovat

scroochy

R.A. Heinlein: Mesíc je drsná milenka, Dveře do léta a napsal předlohu Hvězdné pěchoty, nebo něco od Asimova.

Hal: dovolím si nesouhlasit. Knížka je iskrát lepší než film.:)
572190
R.A. Heinlein: Mesíc je drsná milenka, Dveře do léta a napsal předlohu Hvězdné pěchoty, nebo něco od Asimova. Hal: dovolím si nesouhlasit. Knížka je iskrát lepší než film.:)
scroochy
0 0
reagovat
Kdo si všimne G-Mana, dostane zilión internetů :D
572189
Kdo si všimne G-Mana, dostane zilión internetů *:D*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se