Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 74821 - 74840 Napsat příspěvek
Trochu přesněji... LM na webu, MS na ČT4.
565943
Trochu přesněji... LM na webu, MS na ČT4.
0 0
reagovat
Tak El Clásico samozřejmě vítězí. :)) Nicméně se teď dívám z okna a nečekal jsem, že se dožiju chvíle, kdy budou v květnu v Ostravě padat sněhové vločky. Hnus. :o
565941
Tak El Clásico samozřejmě vítězí. *:))* Nicméně se teď dívám z okna a nečekal jsem, že se dožiju chvíle, kdy budou v květnu v Ostravě padat sněhové vločky. Hnus. *:o*
0 0
reagovat
so slovenskými komentátormi je sranda, také výroky sa len tak nevidia, Niňaj ftw :D
565940
so slovenskými komentátormi je sranda, také výroky sa len tak nevidia, Niňaj ftw *:D*
0 0
reagovat
Od zaciatku majstrovstiev sa tesim, az pridem do Brna, ze nebudem musiet trpiet u tych slovenskych "komentatorov" a teraz to budu davat zo zaznamu. No nech sa idu bodnut aj s El Clasico.:-
565939
Od zaciatku majstrovstiev sa tesim, az pridem do Brna, ze nebudem musiet trpiet u tych slovenskych "komentatorov" a teraz to budu davat zo zaznamu. No nech sa idu bodnut aj s El Clasico.*:-*
0 0
reagovat
Jasně, blbé Ligy mistrů. :D
565938
Jasně, blbé Ligy mistrů. *:D*
0 0
reagovat
Dnešní zápas Slovensko - Rusko je nutno sledovat na slovenské jedničce, ČT jej odvysílá až ze záznamu po skončení blbé Ligy mistrů.:-
565937
Dnešní zápas Slovensko - Rusko je nutno sledovat na slovenské jedničce, ČT jej odvysílá až ze záznamu po skončení blbé Ligy mistrů.*:-*
0 0
reagovat
Já taky nejsem nějakej superhltač český ligy, ale včerejší zápas byl fakt parádní. Jinak jakožto plzeňák taky doufám a věřím.
565929
Já taky nejsem nějakej superhltač český ligy, ale včerejší zápas byl fakt parádní. Jinak jakožto plzeňák taky doufám a věřím.
0 0
reagovat
No doufam, ze fakt nerupnou v nejdulezitejsim zapase... Ale do te doby jsou jeste dalsi ctyri, tak uvidime... Odvarenej z fotbalu? No to ja take, nase liga me sice vubec nezajima, ale tento rok drzim Plzni, at se jim to jednou take podari!
565927
No doufam, ze fakt nerupnou v nejdulezitejsim zapase... Ale do te doby jsou jeste dalsi ctyri, tak uvidime... Odvarenej z fotbalu? No to ja take, nase liga me sice vubec nezajima, ale tento rok drzim Plzni, at se jim to jednou take podari!
0 0
reagovat
Jen doufám, že stále neplatí naše pravidlo, že pokud jsme vyhráli všechny zápasy - čtvrtfinále znamenalo rupnutí. Na druhou stranu, já byl dneska daleko víc odvařenej z Teplice-Sparta.
565910
Jen doufám, že stále neplatí naše pravidlo, že pokud jsme vyhráli všechny zápasy - čtvrtfinále znamenalo rupnutí. Na druhou stranu, já byl dneska daleko víc odvařenej z Teplice-Sparta.
0 0
reagovat
Hovno štěstí...dobře hráli. Asi 20 minut v oslabení a bez gólu to není náhoda. Stejně jako 6 gólů. Samozřejmě Finsko bude první pořádná zkouška.
565881
Hovno štěstí...dobře hráli. Asi 20 minut v oslabení a bez gólu to není náhoda. Stejně jako 6 gólů. Samozřejmě Finsko bude první pořádná zkouška.
0 0
reagovat

MS

Ja dúfam len v jediné, aby Rusi s nami prehrali, a to isté aj s vami a Fínmi a išli domov. :D
565880
Ja dúfam len v jediné, aby Rusi s nami prehrali, a to isté aj s vami a Fínmi a išli domov. *:D*
MS
0 0
reagovat

st39.6

Tsss... Trochu nadsázka, především jsem ale chtěl bejt populární a svýzt na vlně módního pesimismu :D

Víceméně všechny útoky se mi hodně líběj, obzvlášť Havlát, Eliáš, Michálek. Jejich akcička byla pěkná.
565879
Tsss... Trochu nadsázka, především jsem ale chtěl bejt populární a svýzt na vlně módního pesimismu *:D* Víceméně všechny útoky se mi hodně líběj, obzvlášť Havlát, Eliáš, Michálek. Jejich akcička byla pěkná.
st39.6
0 0
reagovat
my nejakou mame?
565878
my nejakou mame?
0 0
reagovat
stesti? jak si na to prisel?
565877
stesti? jak si na to prisel?
0 0
reagovat

Disk

Štěstí...

Ještě bych počkal, jak Finové vyzkoušej naši obranu.
565876
Štěstí... Ještě bych počkal, jak Finové vyzkoušej naši obranu.
Disk
0 0
reagovat

MS Česko - Dánsko

Nádherný zápas. Hlavně druhá třetina, to byla neskuečná jízda.:+
565874
Nádherný zápas. Hlavně druhá třetina, to byla neskuečná jízda.*:+*
MS Česko - Dánsko
0 0
reagovat

zmizení z MZ ?

Je tu pořád "těším se na filmy" v profilu a "hodnocení filmů od uživatelů" ? Nemůžu to tu nájit.
565873
Je tu pořád "těším se na filmy" v profilu a "hodnocení filmů od uživatelů" ? Nemůžu to tu nájit.
zmizení z MZ ?
0 0
reagovat
565872
[link="http://www.youtube.com/watch?v=cx8obpx4844"]Antipirátske PSA[/link]
0 0
reagovat

Macejko

Skus tento podnetny clanok, schvalne ho davam sem, mozno aj inych zaujme. Ak by si k tomu potom mal komentar, kludne do vzkazniku.
565871
Skus [link="http://www.sme.sk/c/5356884/konspiracne-teorie-vsetko-je-inak.html"]tento[/link] podnetny clanok, schvalne ho davam sem, mozno aj inych zaujme. Ak by si k tomu potom mal komentar, kludne do vzkazniku.
Macejko
0 0
reagovat

Gorecki

...bez komentára.
Mantreq: Obama chystá kampaň? No tak to je jasné...
565870
...bez komentára. Mantreq: Obama chystá kampaň? No tak to je jasné...
Gorecki
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se