Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 74121 - 74140 Napsat příspěvek
machna ;)
567778
machna ;)
0 0
reagovat
Podľa kontextu to má byť nejaký vtipný opis fat woman...
567777
Podľa kontextu to má byť nejaký vtipný opis fat woman...
0 0
reagovat

Prekladateľské okienko

Vie niekto ako by sa dalo preložiť slovo "blobular"? :D
567776
Vie niekto ako by sa dalo preložiť slovo "blobular"? *:D*
Prekladateľské okienko
0 0
reagovat
BUCO, to nejsou orezy, to je OAR, jak rika deiwi, orez je vsechno ostatni
567773
BUCO, to nejsou orezy, to je OAR, jak rika deiwi, orez je vsechno ostatni
0 0
reagovat

BUCO

kup si 16:9 televizu a netrep, konecne se po 50 letech televize nekam dostala a snad i filmari zacali vic dbat na sirokouhlost (driv se komercnaky nataceli i s ohledem na to, ze na kazetach to pude ve 4:3, takze sirokouhlost nemela zadnou pridavnou informacni hodnotu)
567768
kup si 16:9 televizu a netrep, konecne se po 50 letech televize nekam dostala a snad i filmari zacali vic dbat na sirokouhlost (driv se komercnaky nataceli i s ohledem na to, ze na kazetach to pude ve 4:3, takze sirokouhlost nemela zadnou pridavnou informacni hodnotu)
BUCO
0 0
reagovat
Právě že je ořezaný. Podívej se na nějaký western, kde je souboj pistolníků. Kromě vyprahlé ulice neuvidíš nic. Bohužel.
567767
Právě že je ořezaný. Podívej se na nějaký western, kde je souboj pistolníků. Kromě vyprahlé ulice neuvidíš nic. Bohužel.
0 0
reagovat
Nato sa môžem vysrať. Ale ako to potom odstraňujú na verejných kanáloch, tam je ten film vždy neorezaný ?!
567766
Nato sa môžem vysrať. Ale ako to potom odstraňujú na verejných kanáloch, tam je ten film vždy neorezaný ?!
0 0
reagovat
Zbavit se toho můžeš, když si koupíš tohle - link
567765
Zbavit se toho můžeš, když si koupíš tohle - http://www.philips.cz/c/cinema-21-9/34325/cat/
0 0
reagovat
Orezaný obraz( čierne pruhy dole a hore) závisi od kamery akou je film točený alebo sa to dá nejak spraviť aby to tam nebolo, dosť mi to vadí. Rád by som vedel ako to funguje.
567764
Orezaný obraz( čierne pruhy dole a hore) závisi od kamery akou je film točený alebo sa to dá nejak spraviť aby to tam nebolo, dosť mi to vadí. Rád by som vedel ako to funguje.
0 0
reagovat

popik

:D no já jsem k*kot. Dik.;)
567759
*:D* no já jsem k*kot. Dik.*;)*
popik
0 0
reagovat

popik

Je to v dnešním výplachu.8)
567758
Je to v dnešním výplachu.*8)*
popik
0 0
reagovat

popik

hej lidi někdo tady nedávno postoval nějakej sestřih tuším, že ze všech dílů Harryho Pottera mám dojem, že to byl Macejkon nebo tak...jde mi o to, že tam hrála hudba od skupiny, na kterou si nemožu ani za boha vzpomenout nějak Dreg nebo tak...nemozu ten sestrih najít tady nejak, nevíte?
567757
hej lidi někdo tady nedávno postoval nějakej sestřih tuším, že ze všech dílů Harryho Pottera mám dojem, že to byl Macejkon nebo tak...jde mi o to, že tam hrála hudba od skupiny, na kterou si nemožu ani za boha vzpomenout nějak Dreg nebo tak...nemozu ten sestrih najít tady nejak, nevíte?
popik
0 0
reagovat

Jeffy

A nepřišlo ti divný, že Craig a Mara vypadaj nějak jinak ? :D
567756
A nepřišlo ti divný, že Craig a Mara vypadaj nějak jinak ? :D
Jeffy
0 0
reagovat
lol, klasicka Palace Cinema/Cinema city "ladies night" je planovana ku prilezitosti Brabcova opusu V perine :D:D
567751
lol, klasicka Palace Cinema/Cinema city "ladies night" je planovana ku prilezitosti Brabcova opusu V perine *:D**:D*
0 0
reagovat
tady je ještě nějakej klip z toho filmu link
567750
tady je ještě nějakej klip z toho filmu http://movies.nytimes.com/movie/453093/The-Girl-with-the-Dragon-Tattoo/trailers
0 0
reagovat
Hlavně to vypadá hrozně švédsky, Fincher prostě ví, jak na to :D
567744
Hlavně to vypadá hrozně švédsky, Fincher prostě ví, jak na to *:D*
0 0
reagovat
Bomba! Děkuji za upozornění:+
567743
Bomba! Děkuji za upozornění*:+*
0 0
reagovat
Genialne, ten Trentov cover Zeppelinov je genialny a Mara vyzera presne ako v knizke takze ja som spokojny! Navyse to vyzera snad este drsnejsie a temnejsie nez original...
567742
Genialne, ten Trentov cover Zeppelinov je genialny a Mara vyzera presne ako v knizke takze ja som spokojny! Navyse to vyzera snad este drsnejsie a temnejsie nez original...
0 0
reagovat
Nejde mi do hlavy volba songu a typ toho filmy. Není to moc dobrá reprezentace výborné detektivky :-
567740
Nejde mi do hlavy volba songu a typ toho filmy. Není to moc dobrá reprezentace výborné detektivky *:-*
0 0
reagovat
Mně tam vůbec nesedí Mara, ten její goth punk styl bych jí nevěřil, ani kdyby se s tím piercingem narodila
567739
Mně tam vůbec nesedí Mara, ten její goth punk styl bych jí nevěřil, ani kdyby se s tím piercingem narodila
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se