Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 74041 - 74060 Napsat příspěvek
nazdar, co rikate na Nostroma a jeho amv pociny ? tenhle je jedenz mnoha a je proste perfektni (takova napaditost a provedeni se proste nevidi)

link
568006
nazdar, co rikate na Nostroma a jeho amv pociny ? tenhle je jedenz mnoha a je proste perfektni (takova napaditost a provedeni se proste nevidi) http://www.youtube.com/watch?v=QwMSemZX81U&feature=fvwrel
0 0
reagovat
Vyšel trailer na reboot herní série Tomb Raider. Co na to říkáte na změnu Lary z akčního sexsymbolu na dívku bojující o přežití ?
link

btw. Trailer je bomba
568003
Vyšel trailer na reboot herní série Tomb Raider. Co na to říkáte na změnu Lary z akčního sexsymbolu na dívku bojující o přežití ? http://www.youtube.com/watch?v=nFBrgeSjj-0 btw. Trailer je bomba
0 0
reagovat

TR

Ten Tomb Raider vypadá senzačně! Jestli tomu vtisknout hratelnost starých dílů a nechají podobné video sekvence doplňující příběh, jako je trailer, tak 8)
568004
Ten Tomb Raider vypadá senzačně! Jestli tomu vtisknout hratelnost starých dílů a nechají podobné video sekvence doplňující příběh, jako je trailer, tak *8)*
TR
0 0
reagovat
Ne nevedel jsem že je to poskládaný když jsem si to pouštěl poprvý. Nevděl jsem vůbec co čekat.
Znejistěl jsem ve chvíli kdy je tam záběr na toho "bana" který vypadá zhruba stejně, jak ho očekávám ve filmu (realistický, ne komixový) a pak ta audionahrávka atd. No nic, mě to video docela dostalo a podle reakcí lidí na youtube jsem nebyl sám.
567997
Ne nevedel jsem že je to poskládaný když jsem si to pouštěl poprvý. Nevděl jsem vůbec co čekat. Znejistěl jsem ve chvíli kdy je tam záběr na toho "bana" který vypadá zhruba stejně, jak ho očekávám ve filmu (realistický, ne komixový) a pak ta audionahrávka atd. No nic, mě to video docela dostalo a podle reakcí lidí na youtube jsem nebyl sám.
0 0
reagovat
pockej, ty si vedel, ze je to poskladany z nekolika filmu a pres to sis myslel, ze je to teaser na tdkr? c´mooooon
567996
pockej, ty si vedel, ze je to poskladany z nekolika filmu a pres to sis myslel, ze je to teaser na tdkr? c´mooooon
0 0
reagovat
st39.6: No když jsem to pouštěl tak jsem si to myslel a hned ve třetí sekundě je záběr z TDK, ale pak je to tak hezky poskládaný z mnoha filmů, že jsem opravdu znejistěl a říkal jsem si, jestli to fakt nevyšlo.

p.s. A z jakého filmu je ten "bane"?
567995
st39.6: No když jsem to pouštěl tak jsem si to myslel a hned ve třetí sekundě je záběr z TDK, ale pak je to tak hezky poskládaný z mnoha filmů, že jsem opravdu znejistěl a říkal jsem si, jestli to fakt nevyšlo. p.s. A z jakého filmu je ten "bane"?
0 0
reagovat
Jeffy: To vypadá na fan-made video.;)
567994
Jeffy: To vypadá na fan-made video.*;)*
0 0
reagovat
tak to ses teda hodne pomalej, ja si toho vsimnul priblizne hned
567993
tak to ses teda hodne pomalej, ja si toho vsimnul priblizne hned
0 0
reagovat
TDKR trailer link

až ve 2/3 jsem si všimnul, že to není oficiální trailer:o Moc pěkně udělaný :+
567992
TDKR trailer http://www.youtube.com/watch?v=qCZdatww69w [spoiler]až ve 2/3 jsem si všimnul, že to není oficiální trailer*:o* Moc pěkně udělaný *:+*[/spoiler]
0 0
reagovat
jj, velice by sem to privital, i když jedu na Androidu... EDGE je slimák...
567980
jj, velice by sem to privital, i když jedu na Androidu... EDGE je slimák...
0 0
reagovat
tak ono i na androidy a iVeci je fajn mit mobile verzi co rychle nabiha treba i na EDGE.
567978
tak ono i na androidy a iVeci je fajn mit mobile verzi co rychle nabiha treba i na EDGE.
0 0
reagovat
Omluvám se, jestli tu tenhle dotaz už padnul, ale chtěl bych se (asi redakce) zeptat, jestli se třeba jen uvažuje o m.moviezone.cz
Nemám mobil s androidem a iCokoliv taky ne, mám jen klasickej Symbian, takže MZ mi na mobliu nabíhá docela složitě. A někdy vůbec.
Bylo by hodně moc perfektní.
567977
Omluvám se, jestli tu tenhle dotaz už padnul, ale chtěl bych se (asi redakce) zeptat, jestli se třeba jen uvažuje o [b]m.moviezone.cz[/b] Nemám mobil s androidem a iCokoliv taky ne, mám jen klasickej Symbian, takže MZ mi na mobliu nabíhá docela složitě. A někdy vůbec. Bylo by hodně moc perfektní.
0 0
reagovat

Garland

Bože, ten seriál je hrozný. Animáciu by som ešte strpel, som na ňu zvyknutý z freeware adventúr, na ktorých som tak trochu vyrástol, ale tie vtipy, resp. scenár... to je hrôza.
567970
Bože, ten seriál je hrozný. Animáciu by som ešte strpel, som na ňu zvyknutý z freeware adventúr, na ktorých som tak trochu vyrástol, ale tie vtipy, resp. scenár... to je hrôza.
Garland
0 0
reagovat

Bachy

:D Bude to narez :))
567964
*:D* Bude to narez *:))*
Bachy
0 0
reagovat

terminator

:D Tak to mě pobavilo...fakt je tam zelená. To bude nářez;)
567962
*:D* Tak to mě pobavilo...fakt je tam zelená. To bude nářez*;)*
terminator
0 0
reagovat
Tomuhle tady nikdo neholduje, to už vím. Ale: REŽÍROVAL TO SHIA ! ! ! :D8) Mně se to líbí. A dost ;)
567959
Tomuhle tady nikdo neholduje, to už vím. Ale: [link="http://www.youtube.com/watch?v=3jYCsHzp_Eo&feature=player_embedded"]REŽÍROVAL TO SHIA ! ! ![/link] *:D**8)* Mně se to líbí. A dost *;)*
0 0
reagovat

Jeržik

Ja si porad rikal, ze se mi to nelibi, diky :D Jinak zelena je fakt pekne zelena. Luc44: A co jsi cekal? :D
567957
Ja si porad rikal, ze se mi to nelibi, diky *:D* Jinak zelena je fakt pekne zelena. Luc44: A co jsi cekal? *:D*
Jeržik
0 0
reagovat
Prometheus
To je skvělé, už se nemůžu dočkat. Ta zelená je tak nádherně zelená :D:D:D
567956
Prometheus To je skvělé, už se nemůžu dočkat. Ta zelená je tak nádherně zelená *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Prometheusa? Fakt nic ve zlém ale...:D Když tak Promethea.:-)
567955
Prometheusa? Fakt nic ve zlém ale...*:D* Když tak Promethea.:-)
0 0
reagovat

termik

Nečekal jsem zázraky, ale ani tohle :D
567954
Nečekal jsem zázraky, ale ani tohle *:D*
termik
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se