Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 74041 - 74060 Napsat příspěvek
Ta obhajoba nebyla nutná. Jenom mě to pobavilo, protože vím co to znamená "nemít čas" 8)
575715
Ta obhajoba nebyla nutná. Jenom mě to pobavilo, protože vím co to znamená "nemít čas" *8)*
0 0
reagovat

deiwi

Jo a ja teď fakt nemám čas sednout si na celý den k pc a hrát ;), když už čas mám tak si raději zajdu za přítelkyní nebo do posilovny. Neříkám, že o Vánocích ten čas nebude, to bude relativně klid od školy a od práce, ale stejně na to nemám stroj :)
575714
Jo a ja teď fakt nemám čas sednout si na celý den k pc a hrát *;)*, když už čas mám tak si raději zajdu za přítelkyní nebo do posilovny. Neříkám, že o Vánocích ten čas nebude, to bude relativně klid od školy a od práce, ale stejně na to nemám stroj *:)*
deiwi
0 0
reagovat

Fargo

Tohle se povedlo "zážitek na 6-8 hodin" vs. "mít na to ... čas" :))
575713
Tohle se povedlo "zážitek na 6-8 hodin" vs. "mít na to ... čas" *:))*
Fargo
0 0
reagovat

Vardant

A proč ti přijde nepřiměřené hodnocení u hry, jejíž styl (jak vidím) tě stejně nebaví? To, že je COD intenzivní zážitek na 6-8h je spíše jeho trademark, stejně jako filmová intenzita dělaná pomocí skriptů. Hra nemusí přinést nic nového, objevného aby si zasloužila 8-9/10 v recenzích. Jde o to jaký ti přinese zážitek, stejně jako u filmových hodnocení. Já bych si upřímně COD klidně koupil, mít na to mašinu a čas hrát a pěněz bych nelitoval, protože vím co mám očekávat. Sám bych ale třeba nikdy nedal žádné peníze do Elder Scrolls nebo Dialba, protože jsou to hry, které mě nemají čím nadchnout. Ale chápu, že mohou dostat klidně 9/10 od lidí co je to baví hrát.
575712
A proč ti přijde nepřiměřené hodnocení u hry, jejíž styl (jak vidím) tě stejně nebaví? To, že je COD intenzivní zážitek na 6-8h je spíše jeho trademark, stejně jako filmová intenzita dělaná pomocí skriptů. Hra nemusí přinést nic nového, objevného aby si zasloužila 8-9/10 v recenzích. Jde o to jaký ti přinese zážitek, stejně jako u filmových hodnocení. Já bych si upřímně COD klidně koupil, mít na to mašinu a čas hrát a pěněz bych nelitoval, protože vím co mám očekávat. Sám bych ale třeba nikdy nedal žádné peníze do Elder Scrolls nebo Dialba, protože jsou to hry, které mě nemají čím nadchnout. Ale chápu, že mohou dostat klidně 9/10 od lidí co je to baví hrát.
Vardant
0 0
reagovat

Vardant

Kto by za to zaplatil? Napriklad ja, ako uz par krat v minulosti.
Nemam cas vysedavat niekolko dni pred jednou hrou, preferujem kratsi, ale intenzivnejsi zazitok, povedzme pol hodku po praci... a o niekolko mesiacov si ju zahram znova a s rovnakou chutou.
575711
Kto by za to zaplatil? Napriklad ja, ako uz par krat v minulosti. Nemam cas vysedavat niekolko dni pred jednou hrou, preferujem kratsi, ale intenzivnejsi zazitok, povedzme pol hodku po praci... a o niekolko mesiacov si ju zahram znova a s rovnakou chutou.
Vardant
0 0
reagovat
dnes bohužiaľ dostáva kdejaká hra 9/10, aj keď nič nové neprinesie, len lepšiu grafiku, inú kampaň, hra to nemusí byť zlá, ale podľa mňa si tých 9 proste nezaslúži , 7-8 beriem, ale keď vidím tie recenzie bum 10, bum 9 každá druhá hra, poviem si: "Wow to bude super" , skúsim, chvíľu zahrám, odiinštalujem, kedysi to číslo niečo znamenalo
575710
dnes bohužiaľ dostáva kdejaká hra 9/10, aj keď nič nové neprinesie, len lepšiu grafiku, inú kampaň, hra to nemusí byť zlá, ale podľa mňa si tých 9 proste nezaslúži , 7-8 beriem, ale keď vidím tie recenzie bum 10, bum 9 každá druhá hra, poviem si: "Wow to bude super" , skúsim, chvíľu zahrám, odiinštalujem, kedysi to číslo niečo znamenalo
0 0
reagovat

popik

já si to (MW3) koupil hlavne pro SP :) na MP nemám čas 8)
575709
já si to (MW3) koupil hlavne pro SP *:)* na MP nemám čas *8)*
popik
0 0
reagovat
Tohle je ale forma protestu. Jak jinak srazíš dolů nepřiměřeně vysoká hodnocení? Známky jsou samozřejmě přehnané, ale podle komentářů je fakt poznat, že to ti lidé hráli a nejsou to jen výkřiky do tmy s nulovou hodnotou.
575708
Tohle je ale forma protestu. Jak jinak srazíš dolů nepřiměřeně vysoká hodnocení? Známky jsou samozřejmě přehnané, ale podle komentářů je fakt poznat, že to ti lidé hráli a nejsou to jen výkřiky do tmy s nulovou hodnotou.
0 0
reagovat

Vardant

To s tím mozkem platí i směrem dolů. Hodnocení u dna náleží hrám za 99 korun v supermarketech. Ačkoliv je mi CoD u zadku, tak si takový hodnocení nezaslouží.
575707
To s tím mozkem platí i směrem dolů. Hodnocení u dna náleží hrám za 99 korun v supermarketech. Ačkoliv je mi CoD u zadku, tak si takový hodnocení nezaslouží.
Vardant
0 0
reagovat

xxendxx

Asi tak nějak. Chtěl jsem se zeptat už dřív, kdo tady vážně zaplatil jen za ten single.

deiwi
Divil by ses, ale ty nuly z metacritic jsou dost často frustrovaní zákazníci, kterým se nelíbí, jak je recenze krmí devítkama a desítkama, když je ta hra potom průměrná.
575705
Asi tak nějak. Chtěl jsem se zeptat už dřív, kdo tady vážně zaplatil jen za ten single. [b]deiwi[/b] Divil by ses, ale ty nuly z metacritic jsou dost často frustrovaní zákazníci, kterým se nelíbí, jak je recenze krmí devítkama a desítkama, když je ta hra potom průměrná.
xxendxx
0 0
reagovat

Gonzi

S tím můžu jen souhlasit. Hateři se snaží hru odstřelit všude kde to jen jde a recenzenti jsou nadšení z toho, že hrají mírně interaktivní film. Lehce nadprůměrný hodnocení je proto maximum, který podobným hrám může člověk s mozkem dát.
575704
S tím můžu jen souhlasit. Hateři se snaží hru odstřelit všude kde to jen jde a recenzenti jsou nadšení z toho, že hrají mírně interaktivní film. Lehce nadprůměrný hodnocení je proto maximum, který podobným hrám může člověk s mozkem dát.
Gonzi
0 0
reagovat
kdo z vas "hlavne at je to kratky a dobry, mult nehraju" si to za tech 60 Ecek koupil? :D
575703
kdo z vas "hlavne at je to kratky a dobry, mult nehraju" si to za tech 60 Ecek koupil? :D
0 0
reagovat

popik

to Fargo: Episody jsem nehrál, ale původní HL2 mě osobně přišlo docela nudný.
to All: CoD/MW se u mě stalo takovým každoročním rituálem, kdy jsem ochotnej si tu hru koupit a vypláchnout si s ní mozek, prostě něco jako vánoční kapr...myslim, že to takhle má hodně lidí, proto taky ty prodejní čísla a velkej zástup fanoušků.
575700
to Fargo: Episody jsem nehrál, ale původní HL2 mě osobně přišlo docela nudný. to All: CoD/MW se u mě stalo takovým každoročním rituálem, kdy jsem ochotnej si tu hru koupit a vypláchnout si s ní mozek, prostě něco jako vánoční kapr...myslim, že to takhle má hodně lidí, proto taky ty prodejní čísla a velkej zástup fanoušků.
popik
0 0
reagovat

Popicek

Natahované nudy? Sorry, ale od dob HL2, hlavně episody 2, tady nebyla lepší hra ;)
575699
Natahované nudy? Sorry, ale od dob HL2, hlavně episody 2, tady nebyla lepší hra *;)*
Popicek
0 0
reagovat
Je to úplně jasné.

COD série měla a má lepší SP, ale BF série měla a má lepší MP.

Kdo chce hrát SP, ať bere COD, kdo MP, tak rozhodně lepší je BF. :+
575698
Je to úplně jasné. COD série měla a má lepší SP, ale BF série měla a má lepší MP. Kdo chce hrát SP, ať bere COD, kdo MP, tak rozhodně lepší je BF. *:+*
0 0
reagovat

popik

btw. Cpt.Price je skvělej charakter :D
575696
btw. Cpt.Price je skvělej charakter *:D*
popik
0 0
reagovat

popik

Ne, HL2 by spadal do té natahované nudy ;)8).
Taky jsem zastáncem MW..akční, monumentální, přepálený, s tahem na branku a pro mě se solidním dějem/příběhem (na akční koridorovou hru), kterej je ve 3ce šikovně provázanej s předchozíma dílama. 5ti hodinová akční jízda, která vyplachuje mozek, ale zatraceně dobře se hraje a člověk se u ní nádherně odreaguje.
575695
Ne, HL2 by spadal do té natahované nudy *;)**8)*. Taky jsem zastáncem MW..akční, monumentální, přepálený, s tahem na branku a pro mě se solidním dějem/příběhem (na akční koridorovou hru), kterej je ve 3ce šikovně provázanej s předchozíma dílama. 5ti hodinová akční jízda, která vyplachuje mozek, ale zatraceně dobře se hraje a člověk se u ní nádherně odreaguje.
popik
0 0
reagovat
Já jsem to taky netušil, kde se ty možnosti jen vzaly... Jsou i vyjímky, jestli to teda můžu napsat, aby mě nikdo hned nekillnul. Chtěl jsem jen napsat, že mám radši, když je hra krátká a dobrá a ne to druhý (ale možností může být nekonečně mnoho).
575694
Já jsem to taky netušil, kde se ty možnosti jen vzaly... Jsou i vyjímky, jestli to teda můžu napsat, aby mě nikdo hned nekillnul. Chtěl jsem jen napsat, že mám radši, když je hra krátká a dobrá a ne to druhý (ale možností může být nekonečně mnoho).
0 0
reagovat
Já jsem netušil, že jsou na výběr jen tyhle dvě možnosti. To by potom Half-Life 2 musel v dnešní době dostat asi 15/10.
575693
Já jsem netušil, že jsou na výběr jen tyhle dvě možnosti. To by potom Half-Life 2 musel v dnešní době dostat asi 15/10.
0 0
reagovat
Tjn, ale pořád lepší krátký a dobrý, než zbytečně natahovaný a nudný.
575692
Tjn, ale pořád lepší krátký a dobrý, než zbytečně natahovaný a nudný.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se