Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 73921 - 73940 Napsat příspěvek
Štve mě, že už dlouho nebyla pořádná SW hra na PC. Teď je to samá konsole, samé pohybové ovladače a samé MMO. S tím ať se jdou vycpat. Ať raději udělají nové Jedi Academi nebo Republic Commando,:)
568295
Štve mě, že už dlouho nebyla pořádná SW hra na PC. Teď je to samá konsole, samé pohybové ovladače a samé MMO. S tím ať se jdou vycpat. Ať raději udělají nové Jedi Academi nebo Republic Commando,*:)*
0 0
reagovat
Ten trailer na The Old Republic nakopává všem ostatním trailerům prdel!
568291
Ten trailer na The Old Republic nakopává všem ostatním trailerům prdel!
0 0
reagovat
Na BF3 jsem zvedavej, stejne tak jako na MW3, Lara vypada moc pekne, novy styl se mi libi, ale proste number ONE je opet: link :))
568277
Na BF3 jsem zvedavej, stejne tak jako na MW3, Lara vypada moc pekne, novy styl se mi libi, ale proste number ONE je opet: http://www.gametrailers.com/video/e3-2011-uncharted-3/714975 *:))*
0 0
reagovat

nechápu

V Americe rozhodně na stejné úrovni nejsou. Jakmile se objeví jakkoliv sebemírně kontroverznější hra, tak tam z toho místní noviny udělají takový humbuk, že se ti u nás můžou stydět.

Někdy ani ta kontroverze není potřeba, viz. Portal 2 a adopce...:-

Japonsko je celkově úplně jinde, takže tam se to srovnává dost blbě. Já bych řekl, že nejlépe je na tom Jižní Korea, kde vysílají zápasy ze Starcraftu v TV živě, zvou se tam popové hvězdy a celkově se tam točí hodně peněz.
568276
V Americe rozhodně na stejné úrovni nejsou. Jakmile se objeví jakkoliv sebemírně kontroverznější hra, tak tam z toho místní noviny udělají takový humbuk, že se ti u nás můžou stydět. Někdy ani ta kontroverze není potřeba, viz. Portal 2 a adopce...*:-* Japonsko je celkově úplně jinde, takže tam se to srovnává dost blbě. Já bych řekl, že nejlépe je na tom Jižní Korea, kde vysílají zápasy ze Starcraftu v TV živě, zvou se tam popové hvězdy a celkově se tam točí hodně peněz.
nechápu
0 0
reagovat

Snipsley

Jj, je. Podle hlasu určitě.

Jinak, když jsem koukal na trailer a pak i gameplay z tý chystaný Lary ... tak jedenáct let zpátky, když jsem jí hrál a byla ještě hranatá, ani by mě nenapadlo, že bude jednou vypadat takhle :).
568275
Jj, je. Podle hlasu určitě. Jinak, když jsem koukal na trailer a pak i gameplay z tý chystaný Lary ... tak jedenáct let zpátky, když jsem jí hrál a byla ještě hranatá, ani by mě nenapadlo, že bude jednou vypadat takhle *:)*.
Snipsley
0 0
reagovat

bf3

U.S. Army at its best, s podporou kulervoucího enginu... jestli to GTX460 nebude dávat téměř naplno, tak letí oknem a dveřma přijde něco silnějšího. Dlouho nebyla hra, pro kterou by stálo za to, zajít si do alfy s pěknou hromádkou bankovek (damn you, consoles).
568274
U.S. Army at its best, s podporou kulervoucího enginu... jestli to GTX460 nebude dávat téměř naplno, tak letí oknem a dveřma přijde něco silnějšího. Dlouho nebyla hra, pro kterou by stálo za to, zajít si do alfy s pěknou hromádkou bankovek (damn you, consoles).
bf3
0 0
reagovat

popik

BF 3 si naplno užíjí jen kucí z NASA na těch jejich mašinkách :D my máme smůl ?)
568269
BF 3 si naplno užíjí jen kucí z NASA na těch jejich mašinkách *:D* my máme smůl *?)*
popik
0 0
reagovat

Snipsley

to už je v dnešní americe, japonsku... fakt, jen čecháčci ve svým maloměšťáství škatulkujou do zemdlení...
568260
to už je v dnešní americe, japonsku... fakt, jen čecháčci ve svým maloměšťáství škatulkujou do zemdlení...
Snipsley
0 0
reagovat
No, pokud to s těma hrama půjde takhle dál, filmový a herní průmysl získají stejnou váhu i v očích široké veřejnosti. Cool. :)
568263
No, pokud to s těma hrama půjde takhle dál, filmový a herní průmysl získají stejnou váhu i v očích široké veřejnosti. Cool. *:)*
0 0
reagovat

Snipsley

Za pár let, pokud bude chtít MZ přežít, se bude muset přejmenovat na MovieGameZone. ;)
:D
568265
Za pár let, pokud bude chtít MZ přežít, se bude muset přejmenovat na MovieGameZone. *;)* *:D*
Snipsley
0 0
reagovat
Nj, jak to tak vypadá, po dobu E3 je tohle herní fórum ;) BF3 skutečně vypadá tak, jako svého času Crysis 1.
Lara Croft je úžasná, stejně jako třetí Uncharted, Far Cry 3 mně po dvojce taky moc nezajímá, ale i přesto ta akční sekvence v gameplayi vypadal adrenalinově... Mohl bych pokračovat, ale nemá to smysl, E3 je prostě napěchováno skvělými videjky. Blížím se k jedinému závěru - musím někde splašit konzoli :D
568262
Nj, jak to tak vypadá, po dobu E3 je tohle herní fórum *;)* BF3 skutečně vypadá tak, jako svého času Crysis 1. Lara Croft je úžasná, stejně jako třetí Uncharted, Far Cry 3 mně po dvojce taky moc nezajímá, ale i přesto ta akční sekvence v gameplayi vypadal adrenalinově... Mohl bych pokračovat, ale nemá to smysl, E3 je prostě napěchováno skvělými videjky. Blížím se k jedinému závěru - musím někde splašit konzoli *:D*
0 0
reagovat
Assassin
- u mně boduje předně příběhem, snad mě AR pohltí stějně jak A2, to o AB mapsat nemůžu.
Uncharted
- 3d osobně není pro mě hlavním lákadlem, ale atmosféra, hratelnost, příběh. Pokud 3 půjde ve stopách 2, kupuji.
MW
- gameplay (Typhoon) má úžasnou atmosféru, a ukazjue že i torzo IW jsou mistři scriptu. A i když je MW3 defacto 2 datadiskem mw, nadávat na celou sérii (větev IW) můžou jen pokrytci, kteří se snaží zviditelnit. V případě MW3 se klidně stanu jednou z ovcí.
Hitman
- potěšil a nabudil (a jak píše S, ta zrzka je podle mě diana).
Ghost Recon
- důraz na koperaci s živejma lidma? Proč ne, ostaně je to logický krok.

TO VŠE BYCH ALE VYMĚNIL ZA BATLEFIELDA 3

p.s..
FILMOVEJ PRŮMYSL BY SE MĚL STYDĚT - imho koho ještě dnes zajímá nudnej a pomalej Bay s Transformers 3...

568261
Assassin - u mně boduje předně příběhem, snad mě AR pohltí stějně jak A2, to o AB mapsat nemůžu. Uncharted - 3d osobně není pro mě hlavním lákadlem, ale atmosféra, hratelnost, příběh. Pokud 3 půjde ve stopách 2, kupuji. MW - gameplay (Typhoon) má úžasnou atmosféru, a ukazjue že i torzo IW jsou mistři scriptu. A i když je MW3 defacto 2 datadiskem mw, nadávat na celou sérii (větev IW) můžou jen pokrytci, kteří se snaží zviditelnit. V případě MW3 se klidně stanu jednou z ovcí. Hitman - potěšil a nabudil (a jak píše S, ta zrzka je podle mě diana). Ghost Recon - důraz na koperaci s živejma lidma? Proč ne, ostaně je to logický krok. [b]TO VŠE BYCH ALE VYMĚNIL ZA BATLEFIELDA 3[/b] p.s.. FILMOVEJ PRŮMYSL BY SE MĚL STYDĚT - imho koho ještě dnes zajímá nudnej a pomalej Bay s Transformers 3...
0 0
reagovat

Hitman

Není ta zrzka Diana? Ta, co mu zadávala úkoly?
568257
Není ta zrzka Diana? Ta, co mu zadávala úkoly?
Hitman
0 0
reagovat
Furt si radši dám jednou ročně AC se změnou prostředí, lehkým updatem vybavení a pár dalšíma vychytávkama (ta hra se prostě musí pohybovat ve světě, kde se minimálně střílí), než se hrabat ve 100+1 sci-fi/futuristickejch/postapokalyptickejch střílečkách, kterejch je totální záplava a už se mezi nima fakt začínám ztrácet :D
568258
Furt si radši dám jednou ročně AC se změnou prostředí, lehkým updatem vybavení a pár dalšíma vychytávkama (ta hra se prostě musí pohybovat ve světě, kde se minimálně střílí), než se hrabat ve 100+1 sci-fi/futuristickejch/postapokalyptickejch střílečkách, kterejch je totální záplava a už se mezi nima fakt začínám ztrácet *:D*
0 0
reagovat
Já myslím, že si tak s tím šíleným příběhem v přítomnosti zavařili, že nevědí jak to ukončit. Samozřejmě se to taky snaží vyždímat, ale tohle by mě vůbec nepřekvapilo.
568253
Já myslím, že si tak s tím šíleným příběhem v přítomnosti zavařili, že nevědí jak to ukončit. Samozřejmě se to taky snaží vyždímat, ale tohle by mě vůbec nepřekvapilo.
0 0
reagovat
to nic nemeni na tom, ze je to stejnej vopruz jako Call of duty... nic proti tem hram nemam, ale az dodelaj tohle, vyjde milion dalsich prequelu, spinoffu a buhvi co jeste quelu a offu, jen to bude mit jiny skiny a jiny jmena. Chtelo by to trosku inovace
568250
to nic nemeni na tom, ze je to stejnej vopruz jako Call of duty... nic proti tem hram nemam, ale az dodelaj tohle, vyjde milion dalsich prequelu, spinoffu a buhvi co jeste quelu a offu, jen to bude mit jiny skiny a jiny jmena. Chtelo by to trosku inovace
0 0
reagovat
Zakončení trilogie s Eziem.
568245
Zakončení trilogie s Eziem.
0 0
reagovat
zakonceni trilogie ctvrtym dilem a vydavani 1 dilu rocne? to je divna trilogie...
568244
zakonceni trilogie ctvrtym dilem a vydavani 1 dilu rocne? to je divna trilogie...
0 0
reagovat
ACčko se v zakončení trilogie fakt nepotřebuje zrestartovat :D
568243
ACčko se v zakončení trilogie fakt nepotřebuje zrestartovat *:D*
0 0
reagovat
vzdyt je to furt stejny, akorat tomu meni skiny... tombraider vypada o trochu lip, alespon nejaka zmena v ramci serie
568242
vzdyt je to furt stejny, akorat tomu meni skiny... tombraider vypada o trochu lip, alespon nejaka zmena v ramci serie
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se