Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 73421 - 73440 Napsat příspěvek
no vzhledem k tomu, ze Hardy ted dotocil ten film o UFC nebo tak neco, tak bych se nebál, že se neumí prát...mám takovej dojem, že on je jeden z těch herců, co do přípravy dávaj všechno 8) Návíc pokud se porvali mimo kamery, tak si myslim ze se mohli docela slusne dorezat 8)
569969
no vzhledem k tomu, ze Hardy ted dotocil ten film o UFC nebo tak neco, tak bych se nebál, že se neumí prát...mám takovej dojem, že on je jeden z těch herců, co do přípravy dávaj všechno *8)* Návíc pokud se porvali mimo kamery, tak si myslim ze se mohli docela slusne dorezat *8)*
0 0
reagovat
Ano, milionove placeny herce urcite nekdo necha porvat uprostred nataceni... idealne aby si rozbily ksichty, ze :)

A jinak... objem svalu preci jeste neznamena automaticky schopnost prat se, ne? Treba by SHiovi mr_lo v hlave a umlatil by ho :D
569967
Ano, milionove placeny herce urcite nekdo necha porvat uprostred nataceni... idealne aby si rozbily ksichty, ze :) A jinak... objem svalu preci jeste neznamena automaticky schopnost prat se, ne? Treba by SHiovi mr_lo v hlave a umlatil by ho *:D*
0 0
reagovat
už si zkoušel odtrhnout někoho nasranýho, kdo vypadá takhle link od někoho, kdo vypadá takhle link ? ty rozumbrado 8)
569964
už si zkoušel odtrhnout někoho nasranýho, kdo vypadá takhle http://www.thirdraildesignlab.com/rimages5/r3tom_hardy-bronson.jpg od někoho, kdo vypadá takhle http://famousmales.uk.net/forums/uploads/post-2268-1204281871.jpg ? ty rozumbrado *8)*
0 0
reagovat
Ale ve filmech to nechodi jako v realite, vis popiku... Lide se kuprikladu nezabijeji a nerozmazavaji. Vetsinou je nekdo asi do peti sekund odtrhne: a to stihnes dat prvni ranu a jednu dostat :)
569962
Ale ve filmech to nechodi jako v realite, vis popiku... Lide se kuprikladu nezabijeji a nerozmazavaji. Vetsinou je nekdo asi do peti sekund odtrhne: a to stihnes dat prvni ranu a jednu dostat :)
0 0
reagovat

popik

to All: :D Hardy by ho v současné formě rozmáznul, jak Optimus Prime malou baletku! :D
569961
to All: *:D* Hardy by ho v současné formě rozmáznul, jak Optimus Prime malou baletku! *:D*
popik
0 0
reagovat

verbst

Já nevěřím stránkám co mají růžovej vokraj .. :D
569959
Já nevěřím stránkám co mají růžovej vokraj .. *:D*
verbst
0 0
reagovat
569958
[link="http://haveuheard.net/2011/07/tom-hardy-shia-labeouf-fight/"]Shia je prostě borec[/link] *:+*
0 0
reagovat
Já teda nevím nic o míchání článků, ale obrázky občas měním. Někdy člověk neví, jak bude něco vypadat na main page (nápis ukusuje dolejšek). Někdy tam někdo nahodí v rychlosti něco špatně vypadajícího (když je třeba v zahraničí na blbým netu) A někdy se moc recykluje jeden obrázek. Zrovna toho Hobita jsem stčkovi vyměnil já, protože jeho Gandalf tam visel nedávno při prvních fotkách. A přišlo mi zbytečný ho tam cpát znova, tak jsem chvíli po vydání napral Serkise. O nic víc nejde ;)
569955
Já teda nevím nic o míchání článků, ale obrázky občas měním. Někdy člověk neví, jak bude něco vypadat na main page (nápis ukusuje dolejšek). Někdy tam někdo nahodí v rychlosti něco špatně vypadajícího (když je třeba v zahraničí na blbým netu) A někdy se moc recykluje jeden obrázek. Zrovna toho Hobita jsem stčkovi vyměnil já, protože jeho Gandalf tam visel nedávno při prvních fotkách. A přišlo mi zbytečný ho tam cpát znova, tak jsem chvíli po vydání napral Serkise. O nic víc nejde ;)
0 0
reagovat
LOL
569950
LOL
0 0
reagovat
Ale to co pise naigoto je bizarre :)
569949
Ale to co pise naigoto je bizarre :)
0 0
reagovat
Je to jednoducha snaha drzet nahore veci, ktery jsou nejzajimavejsi a nejvic cteny. Tohle vadi asi jen refreshujicim nejvernejsim ctenarum (dika za ne). Je proste logicky drzet nahore a vepredu clanky, co lidi hodne ctou a predsunout tak po par hodinach Bonda pred min cteny Vary.

Je to standardni redakcni politika, ktera funguje ve vsech mediich.

CO se tyce vymeny obrazku, tak k ty dochazi jen ve chvili, kdy se nekomu (vetsinou me nebo Karlovi) nelibi obrazek co tam dal puvodni autor - nekdy se to zmeni az po vydani holt. U Hobita o nicem nevim, ale nebyl jsem u netu, u Hanny slo o klasicky nahrazeni vyblityho screenu za cool pic :)
569936
Je to jednoducha snaha drzet nahore veci, ktery jsou nejzajimavejsi a nejvic cteny. Tohle vadi asi jen refreshujicim nejvernejsim ctenarum (dika za ne). Je proste logicky drzet nahore a vepredu clanky, co lidi hodne ctou a predsunout tak po par hodinach Bonda pred min cteny Vary. Je to standardni redakcni politika, ktera funguje ve vsech mediich. CO se tyce vymeny obrazku, tak k ty dochazi jen ve chvili, kdy se nekomu (vetsinou me nebo Karlovi) nelibi obrazek co tam dal puvodni autor - nekdy se to zmeni az po vydani holt. U Hobita o nicem nevim, ale nebyl jsem u netu, u Hanny slo o klasicky nahrazeni vyblityho screenu za cool pic :)
0 0
reagovat
zily mi to netrha, jen je to proste opruz... evidentne nejsem sam kdo z toho neni nadsenej... slo mi hlavne o nejaky rozumny zduvodneni... vlezu na web, vidim na prvnim miste neco co tam nebylo, vrhnu se na to jako na novej clanek s tim, ze si poctu a pak zjistim ze to je starsi vec s jinym obrazkem nebo prehozenym poradim... tot vse
569948
zily mi to netrha, jen je to proste opruz... evidentne nejsem sam kdo z toho neni nadsenej... slo mi hlavne o nejaky rozumny zduvodneni... vlezu na web, vidim na prvnim miste neco co tam nebylo, vrhnu se na to jako na novej clanek s tim, ze si poctu a pak zjistim ze to je starsi vec s jinym obrazkem nebo prehozenym poradim... tot vse
0 0
reagovat
Přiznám se že kvůli tomu tuto nabídku ignoruju a jestli je nějaká novinka zjišťuju podle nových komentářů v pravém sloupci ?)
569945
Přiznám se že kvůli tomu tuto nabídku ignoruju a jestli je nějaká novinka zjišťuju podle nových komentářů v pravém sloupci *?)*
0 0
reagovat
Tak přehazování pořadí mě teda někdy vadí taky, protože když otevřu main page a podívám se, co je první novinka, pak už dál nějak neřeším, jestli se náhodou nějaký novější text neukrývá až za ním... Ale je to detail a změna obrázků mě netrápí vůbec...
569942
Tak přehazování pořadí mě teda někdy vadí taky, protože když otevřu main page a podívám se, co je první novinka, pak už dál nějak neřeším, jestli se náhodou nějaký novější text neukrývá až za ním... Ale je to detail a změna obrázků mě netrápí vůbec...
0 0
reagovat
No zatím se fakt ještě nikdo neozval :)
569941
No zatím se fakt ještě nikdo neozval :)
0 0
reagovat

xxendxx

Dovolím si hádať, že si jediný, komu to vadí.
569940
Dovolím si hádať, že si jediný, komu to vadí.
xxendxx
0 0
reagovat

DOTAZ

co je to za módu, měnit po vydání článků po několika hodinách obrázek v náhledech (viz např. hobit) a nebo čachrovat s pořadím článků (viz Vary / Bond) Je to dost otravný a evokuje to novy clanky... kdyz sem nekdo chodi jednou za mesic, asi mu je jedno v jakym poradi to je, kdyz sem nekdo chodi nekolikrat denne, je to celkem pruda.
569938
co je to za módu, měnit po vydání článků po několika hodinách obrázek v náhledech (viz např. hobit) a nebo čachrovat s pořadím článků (viz Vary / Bond) Je to dost otravný a evokuje to novy clanky... kdyz sem nekdo chodi jednou za mesic, asi mu je jedno v jakym poradi to je, kdyz sem nekdo chodi nekolikrat denne, je to celkem pruda.
DOTAZ
0 0
reagovat
tady si nekdo koleduje o ovoce
569937
tady si nekdo koleduje o ovoce
0 0
reagovat
Najviac ma zatiaľ bavili Správcovia osudu.
569930
Najviac ma zatiaľ bavili Správcovia osudu.
0 0
reagovat
Melancholia... ale Fast Five i X-Meni taky dobrý.

Každopádně ale Melancholia tak silný zásah jako před dvěma lety Antikrist není, takže... pokoušet se něco takového odhadnout už teď v podstatě nejde, když do kin ještě filmy chystají Niccol, Malick, Scott, Spielberg, Fincher, a další.
569925
Melancholia... ale Fast Five i X-Meni taky dobrý. Každopádně ale Melancholia tak silný zásah jako před dvěma lety Antikrist není, takže... pokoušet se něco takového odhadnout už teď v podstatě nejde, když do kin ještě filmy chystají Niccol, Malick, Scott, Spielberg, Fincher, a další.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se