Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 72421 - 72440 Napsat příspěvek

děj z CoD MW1-3

imo na 2 filmy určitě s rozpočtem aspon 100 mega každej by to mohlo být velmi slušný
574157
imo na 2 filmy určitě s rozpočtem aspon 100 mega každej by to mohlo být velmi slušný
děj z CoD MW1-3
0 0
reagovat
Jestli tu kampaň pořád zkracují, tak už by to nemuselo být dost dlouhé ani na film :D
574150
Jestli tu kampaň pořád zkracují, tak už by to nemuselo být dost dlouhé ani na film *:D*
0 0
reagovat

RainMakeR

A už to konečně přestali falešně vydávat za hru a pustí to do kin?
574149
A už to konečně přestali falešně vydávat za hru a pustí to do kin?
RainMakeR
0 0
reagovat

CoD MW3

jo je tam i pak v cca 0:49 a v 0:36 je Karlův most :))
574147
jo je tam i pak v cca 0:49 a v 0:36 je Karlův most :))
CoD MW3
0 0
reagovat

CoD MW3

Je to Staromák v té osmnácté vteřině, že jo?
574146
Je to Staromák v té osmnácté vteřině, že jo?
CoD MW3
0 0
reagovat

Mildík

Dobrý je aj Nightmare House. :)

RainMakeR
Po prvýkrát ma začala tá séria zaujímať.
574139
Dobrý je aj [link="http://www.youtube.com/watch?v=PUjTvDDHxis"]Nightmare House[/link]. *:)* [b]RainMakeR[/b] Po prvýkrát ma začala tá séria zaujímať.
Mildík
0 0
reagovat
Když už jsme u těch her... Stáhnul jsem si demo hry Amnesia: The Dark Descent a jako... no... člověk musí zkusit...

Ono už jenom úvodní nastavování (viditelnost ve tmě) a doporučení autorů (sluchátka, hrát ve tmě, nesnažit se vyhrát) jak si hru užít svědčí o tom, že to bude zážitek na nervy...

A taky že je...
574134
Když už jsme u těch her... Stáhnul jsem si demo hry [b]Amnesia: The Dark Descent[/b] a jako... no... člověk musí zkusit... Ono už jenom úvodní nastavování (viditelnost ve tmě) a doporučení autorů (sluchátka, hrát ve tmě, nesnažit se vyhrát) jak si hru užít svědčí o tom, že to bude zážitek na nervy... [link="http://www.youtube.com/watch?v=5Gue5ktS4I4"]A taky že je...[/link]
0 0
reagovat

CoD MW3

trailer na single player
link

totálně našlapanej ! už se nemůžu dočkat :-)))
574131
trailer na single player http://www.youtube.com/watch?v=AdKgDVruHfo totálně našlapanej ! už se nemůžu dočkat :-)))
CoD MW3
0 0
reagovat
Bullshit Man, najlepší superhrdina na svete! 8):D
574120
[link="http://30.media.tumblr.com/tumblr_lsl9ga4NSd1qbla8eo1_500.jpg"]Bullshit Man[/link], najlepší superhrdina na svete! *8)**:D*
0 0
reagovat
574119
[link="http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/GPU121AMDCatRagePerfDriver.aspx"]nové ovládače, pre RAGE[/link] [link="http://www.geforce.com/News/articles/how-to-unlock-rages-high-resolution-textures-with-a-few-simple-tweaks"]ako odomknút najvyššie textury[/link]
0 0
reagovat

popik

ha a máte to!8)
574114
ha a máte to!*8)*
popik
0 0
reagovat
v CCC si vypni Catalyst AI, přestane ti to mrznout každých pár vteřin. Pokud máš HD4xxx, tak se ti ale začnou rozpadávat textury. To de spravit staršíma driverama 10.8, ale tím dojdeš o polovičku frameratu. Ti, co jim to valí bez problémů mají štěstí. V mém okolí to nejede nikomu...
574111
v CCC si vypni Catalyst AI, přestane ti to mrznout každých pár vteřin. Pokud máš HD4xxx, tak se ti ale začnou rozpadávat textury. To de spravit staršíma driverama 10.8, ale tím dojdeš o polovičku frameratu. Ti, co jim to valí bez problémů mají štěstí. V mém okolí to nejede nikomu...
0 0
reagovat

popik

já osobně s GTA4 taky neměl problémy, ale vím, že kolem toho byl slušnej bordel 8) PCverze samo.
574105
já osobně s GTA4 taky neměl problémy, ale vím, že kolem toho byl slušnej bordel *8)* PCverze samo.
popik
0 0
reagovat
Stěžovat si na GTA IV může jen někdo, kdo si nepřečetl na krabici doporučenou sestavu. Ta hra jen potřebovala 4-jádro nic víc...
574104
Stěžovat si na GTA IV může jen někdo, kdo si nepřečetl na krabici doporučenou sestavu. Ta hra jen potřebovala 4-jádro nic víc...
0 0
reagovat

Gonzi

mam Atinu a tam jsem to nikde nenasel. pustil sem to ve vokne o stejnym rozliseni jako ma monitor a je to v pohode, akorat vidim nahore listu, ale na to kaslu, stejne furt prepinam do jinejch oken
574102
mam Atinu a tam jsem to nikde nenasel. pustil sem to ve vokne o stejnym rozliseni jako ma monitor a je to v pohode, akorat vidim nahore listu, ale na to kaslu, stejne furt prepinam do jinejch oken
Gonzi
0 0
reagovat

popik

no, já jsem jeden z těch, kterejm to co 2 sekundy mrzne a pak se to zas na 2 sek rozjede, prostě na pi*u. ATI HD5700
574099
no, já jsem jeden z těch, kterejm to co 2 sekundy mrzne a pak se to zas na 2 sek rozjede, prostě na pi*u. ATI HD5700
popik
0 0
reagovat

xxendxx

vsync (samozrejme s triple bufferingem) si muzes vynutit v primem nastaveni ovladacu (jestli mas nvidiu) - bez toho se to nedalo, nebot to ma MNOHEM vyditelnejsi tearing nez cokoli jineho.
574094
vsync (samozrejme s triple bufferingem) si muzes vynutit v primem nastaveni ovladacu (jestli mas nvidiu) - bez toho se to nedalo, nebot to ma MNOHEM vyditelnejsi tearing nez cokoli jineho.
xxendxx
0 0
reagovat

rage

Me to jede v pohode, nemrzne, nepada, nedoskakuji textury tak aby me to rusilo a to to hraju na notasu (GT550M a i7 sandy). Ovsem prvni hodina (dal jeste nejsem) je vylozene nudna, dialogy jsou otravne, jejich odklikavani na xkrat je otravne, decline moznost je naprosto zbytecna atd. Mnohem vetsim problemem toho enginu jsou ale assety. Ta technologie JE nadupana, clovek se diva na skalu 1km od nej a vypada to dobre a vypada to porad stejne dobre jak se k tomu blizi, zadne problikavani ruznych LOD objektu a takove veci se nekonaji... jenze vsechno co je bliz nez 10m vypada jak vyblitek. Net je plny screenu z te hry, ktere jsou totalnim vysmechem v ramci dnesni doby. Hodne lidi ceka na bethesda/id/ati/nvidia patch/hotfix, ja osobne ale cekam na nejaky 150GB texture pack, protoze pak to prestane vypadat jako ho*no.
574093
Me to jede v pohode, nemrzne, nepada, nedoskakuji textury tak aby me to rusilo a to to hraju na notasu (GT550M a i7 sandy). Ovsem prvni hodina (dal jeste nejsem) je vylozene nudna, dialogy jsou otravne, jejich odklikavani na xkrat je otravne, decline moznost je naprosto zbytecna atd. Mnohem vetsim problemem toho enginu jsou ale assety. Ta technologie JE nadupana, clovek se diva na skalu 1km od nej a vypada to dobre a vypada to porad stejne dobre jak se k tomu blizi, zadne problikavani ruznych LOD objektu a takove veci se nekonaji... jenze vsechno co je bliz nez 10m vypada jak vyblitek. Net je plny screenu z te hry, ktere jsou totalnim vysmechem v ramci dnesni doby. Hodne lidi ceka na bethesda/id/ati/nvidia patch/hotfix, ja osobne ale cekam na nejaky 150GB texture pack, protoze pak to prestane vypadat jako ho*no.
rage
0 0
reagovat
574092
[link="http://crazycafe.centrum.cz/vtipna-videa/2011/10/7/videa/kocka-stalker-bacha-uz-vas-ma/?utm_medium=widget&utm_source=centrumHP"]Tohle musíte vidět![/link] *:D**:+*
0 0
reagovat
problem je asi u tebe... jsem nekde v pulce a ani jednou to nepadlo, textury fungujou ok... jediny co me stve je absence jakyhokoli grafickyho nastaveni (fullscreen bez V-sync je nehratelnej)
574091
problem je asi u tebe... jsem nekde v pulce a ani jednou to nepadlo, textury fungujou ok... jediny co me stve je absence jakyhokoli grafickyho nastaveni (fullscreen bez V-sync je nehratelnej)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se