Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 72041 - 72060 Napsat příspěvek
kdo z vas "hlavne at je to kratky a dobry, mult nehraju" si to za tech 60 Ecek koupil? :D
575703
kdo z vas "hlavne at je to kratky a dobry, mult nehraju" si to za tech 60 Ecek koupil? :D
0 0
reagovat

popik

to Fargo: Episody jsem nehrál, ale původní HL2 mě osobně přišlo docela nudný.
to All: CoD/MW se u mě stalo takovým každoročním rituálem, kdy jsem ochotnej si tu hru koupit a vypláchnout si s ní mozek, prostě něco jako vánoční kapr...myslim, že to takhle má hodně lidí, proto taky ty prodejní čísla a velkej zástup fanoušků.
575700
to Fargo: Episody jsem nehrál, ale původní HL2 mě osobně přišlo docela nudný. to All: CoD/MW se u mě stalo takovým každoročním rituálem, kdy jsem ochotnej si tu hru koupit a vypláchnout si s ní mozek, prostě něco jako vánoční kapr...myslim, že to takhle má hodně lidí, proto taky ty prodejní čísla a velkej zástup fanoušků.
popik
0 0
reagovat

Popicek

Natahované nudy? Sorry, ale od dob HL2, hlavně episody 2, tady nebyla lepší hra ;)
575699
Natahované nudy? Sorry, ale od dob HL2, hlavně episody 2, tady nebyla lepší hra *;)*
Popicek
0 0
reagovat
Je to úplně jasné.

COD série měla a má lepší SP, ale BF série měla a má lepší MP.

Kdo chce hrát SP, ať bere COD, kdo MP, tak rozhodně lepší je BF. :+
575698
Je to úplně jasné. COD série měla a má lepší SP, ale BF série měla a má lepší MP. Kdo chce hrát SP, ať bere COD, kdo MP, tak rozhodně lepší je BF. *:+*
0 0
reagovat

popik

btw. Cpt.Price je skvělej charakter :D
575696
btw. Cpt.Price je skvělej charakter *:D*
popik
0 0
reagovat

popik

Ne, HL2 by spadal do té natahované nudy ;)8).
Taky jsem zastáncem MW..akční, monumentální, přepálený, s tahem na branku a pro mě se solidním dějem/příběhem (na akční koridorovou hru), kterej je ve 3ce šikovně provázanej s předchozíma dílama. 5ti hodinová akční jízda, která vyplachuje mozek, ale zatraceně dobře se hraje a člověk se u ní nádherně odreaguje.
575695
Ne, HL2 by spadal do té natahované nudy *;)**8)*. Taky jsem zastáncem MW..akční, monumentální, přepálený, s tahem na branku a pro mě se solidním dějem/příběhem (na akční koridorovou hru), kterej je ve 3ce šikovně provázanej s předchozíma dílama. 5ti hodinová akční jízda, která vyplachuje mozek, ale zatraceně dobře se hraje a člověk se u ní nádherně odreaguje.
popik
0 0
reagovat
Já jsem to taky netušil, kde se ty možnosti jen vzaly... Jsou i vyjímky, jestli to teda můžu napsat, aby mě nikdo hned nekillnul. Chtěl jsem jen napsat, že mám radši, když je hra krátká a dobrá a ne to druhý (ale možností může být nekonečně mnoho).
575694
Já jsem to taky netušil, kde se ty možnosti jen vzaly... Jsou i vyjímky, jestli to teda můžu napsat, aby mě nikdo hned nekillnul. Chtěl jsem jen napsat, že mám radši, když je hra krátká a dobrá a ne to druhý (ale možností může být nekonečně mnoho).
0 0
reagovat
Já jsem netušil, že jsou na výběr jen tyhle dvě možnosti. To by potom Half-Life 2 musel v dnešní době dostat asi 15/10.
575693
Já jsem netušil, že jsou na výběr jen tyhle dvě možnosti. To by potom Half-Life 2 musel v dnešní době dostat asi 15/10.
0 0
reagovat
Tjn, ale pořád lepší krátký a dobrý, než zbytečně natahovaný a nudný.
575692
Tjn, ale pořád lepší krátký a dobrý, než zbytečně natahovaný a nudný.
0 0
reagovat
Dohnat těch 9h kampaně za poslední tři díly Modern Warfare zas tak dlouho nezabere :))
575691
Dohnat těch 9h kampaně za poslední tři díly Modern Warfare zas tak dlouho nezabere *:))*
0 0
reagovat
Když jsem naposledy hrál BF 1942, tak jsem asi trochu mimo debatu, že...
575690
Když jsem naposledy hrál BF 1942, tak jsem asi trochu mimo debatu, že...
0 0
reagovat

terminator007

Hráči tomu dávají nízká hodnocení z principu (2/10 apod je výsměch...), jenže recenzenti napíšou 2 A4 opěvného textu a daj tomu 9/10 což je taky špatně. Jeden se musí hodně moc snažit, aby našel nějaké použitelné recenze. Osobně celkem můžu styl bit-techu a i souhlasím s jejich hodnocením u 55%. Podle mě je ta hra úplně stejná, jako předchozí dva díly, jen je tam trochu jiný obsah - což je imo datadisk a né plná hra.
575689
Hráči tomu dávají nízká hodnocení z principu (2/10 apod je výsměch...), jenže recenzenti napíšou 2 A4 opěvného textu a daj tomu 9/10 což je taky špatně. Jeden se musí hodně moc snažit, aby našel nějaké použitelné recenze. Osobně celkem můžu styl [link="http://www.bit-tech.net/gaming/pc/2011/11/10/call-of-duty-modern-warfare-3-review/1"]bit-techu[/link] a i souhlasím s jejich hodnocením u 55%. Podle mě je ta hra úplně stejná, jako předchozí dva díly, jen je tam trochu jiný obsah - což je imo datadisk a né plná hra.
terminator007
0 0
reagovat
Jo reklama je super, vypada to na zajimavy telefonek ;)
575686
Jo reklama je super, vypada to na zajimavy telefonek *;)*
0 0
reagovat

Vardant

Te reklame by vubec neuskodila minimalne dvojnasobna stopaz :+
575684
Te reklame by vubec neuskodila minimalne dvojnasobna stopaz *:+*
Vardant
0 0
reagovat
Jo pravda, obcas hazi 9 a 10 zavedenym seriim jen tak, na druhou stranu, kdyz uz je to zavedena serie, lidem se to libi a jsou spokojeni... Proc to menit, kdyz se clovek podiva na prodeje?! Jinak BF 3 grafika kort na nadupanem PC je fakt pekna, ale jak pise xxendxx, ktery me potesil (podotykam, ze jsem jeste ani jednu hru nehral celou, takze nemuzu hodnotit) a to navic jako BF fanda, ze MW3 je zabavne neboli zabavnejsi a o to mi jde, ja budu hrat SP, multak nedavam, tam hraje na muj vkus hodne blaznu :))
575683
Jo pravda, obcas hazi 9 a 10 zavedenym seriim jen tak, na druhou stranu, kdyz uz je to zavedena serie, lidem se to libi a jsou spokojeni... Proc to menit, kdyz se clovek podiva na prodeje?! Jinak BF 3 grafika kort na nadupanem PC je fakt pekna, ale jak pise xxendxx, ktery me potesil (podotykam, ze jsem jeste ani jednu hru nehral celou, takze nemuzu hodnotit) a to navic jako BF fanda, ze MW3 je zabavne neboli zabavnejsi a o to mi jde, ja budu hrat SP, multak nedavam, tam hraje na muj vkus hodne blaznu *:))*
0 0
reagovat
co se ciste single playeru tyka, tak prvni mise v COD je lepsi atmosferictejsi a zabavnejsi, nez celej singl BF3 dohromady. (a to mluvim jakoBF fanda, kteryho CoD nechava pomerne chladnym (az na multak MW2) Je videt, ze kluci infinitywardacky maj tyhle scriptovany vyplachy v maliku
575681
co se ciste single playeru tyka, tak prvni mise v COD je lepsi atmosferictejsi a zabavnejsi, nez celej singl BF3 dohromady. (a to mluvim jakoBF fanda, kteryho CoD nechava pomerne chladnym (az na multak MW2) Je videt, ze kluci infinitywardacky maj tyhle scriptovany vyplachy v maliku
0 0
reagovat
Motorola Razr reklama - link
575680
Motorola Razr reklama - http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yj9yisLa4ao
0 0
reagovat

terminator007

Mně ta grafika skutečně přišla jako nejlepší, co jsem zatím viděl, i když hodně z tohoto pocitu autentičnosti dělalo taky perfektní ozvučení.

Každopádně co do hratelnosti MP to má s CoD pár důležitých rozdílů, takže tě asi zástupci BF za chvíli rozmetou. :D
575678
Mně ta grafika skutečně přišla jako nejlepší, co jsem zatím viděl, i když hodně z tohoto pocitu autentičnosti dělalo taky perfektní ozvučení. Každopádně co do hratelnosti MP to má s CoD pár důležitých rozdílů, takže tě asi zástupci BF za chvíli rozmetou. *:D*
terminator007
0 0
reagovat
Jeden člověk to vystihnul celkem dobře. Recenzentům se 9/10 dává lehce, když za těch pár hodin zábavy nemusí platit $60.

terminator007

To já zas recenzím poslední dva/tři roky nevěřím, protože zavedeným sériím rozdávají pořád ty samé známky, ať už se opakují jak chtějí a novou za to samé strhají...
575677
Jeden člověk to vystihnul celkem dobře. Recenzentům se 9/10 dává lehce, když za těch pár hodin zábavy nemusí platit $60. terminator007 To já zas recenzím poslední dva/tři roky nevěřím, protože zavedeným sériím rozdávají pořád ty samé známky, ať už se opakují jak chtějí a novou za to samé strhají...
0 0
reagovat
Aha, tak to me nenapadlo :)) Asi takhle, komu se libily prvni dva dily, tak si i zahral trojku a byl opet spokojen, ja se na to tesim, zahraji si i nekdy BF3, ale co okolo teto hry udelali lide nebo co si mysleli, ze z ni bude, to byl celkem masakr, jak kdyby se mela blizit historicka inovace a nikdy nevidena grafika... Ja zkousel zatim jen MP demo a bylo to proste dalsi COD s mozna mirne lepsi grafikou 8)
575676
Aha, tak to me nenapadlo *:))* Asi takhle, komu se libily prvni dva dily, tak si i zahral trojku a byl opet spokojen, ja se na to tesim, zahraji si i nekdy BF3, ale co okolo teto hry udelali lide nebo co si mysleli, ze z ni bude, to byl celkem masakr, jak kdyby se mela blizit historicka inovace a nikdy nevidena grafika... Ja zkousel zatim jen MP demo a bylo to proste dalsi COD s mozna mirne lepsi grafikou *8)*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se