Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 71501 - 71520 Napsat příspěvek

Bachy

Je tu dlouho. "His thing" je , že sebeblbějšímu filmu dává 9 nebo 10 z 10ti, narozdíl od takovýho Diska má ale trochu soudnosti, a když se ztrapní, tak chvíli nevylejzá. Na Zélandu je už minimálně rok, jeho aktivita od té doby na moviezone klesla. Jeho složka je v archívu vedena pod kódovým označením "Drak". Miluje nadevše fantasy, v redakci moviezone se těší relativní přízni. Banem mu snad ještě ani vyhrožováno nebylo. Jednu dobu bojoval o místo maskota moviezone s Michaelem Bayem (uživatelem). Až se jednou o moviezone bude psát kniha, bude mu věnována kapitola.
577178
Je tu dlouho. "His thing" je , že sebeblbějšímu filmu dává 9 nebo 10 z 10ti, narozdíl od takovýho Diska má ale trochu soudnosti, a když se ztrapní, tak chvíli nevylejzá. Na Zélandu je už minimálně rok, jeho aktivita od té doby na moviezone klesla. Jeho složka je v archívu vedena pod kódovým označením "Drak". Miluje nadevše fantasy, v redakci moviezone se těší relativní přízni. Banem mu snad ještě ani vyhrožováno nebylo. Jednu dobu bojoval o místo maskota moviezone s Michaelem Bayem (uživatelem). Až se jednou o moviezone bude psát kniha, bude mu věnována kapitola.
Bachy
0 0
reagovat
Wow, Lucasova přítelkyně. link
577177
Wow, Lucasova přítelkyně. http://www.latimes.com/media/photo/2011-12/66719937.jpg
0 0
reagovat
Jo, ale jestli už byl na Zélandu ti fakt neřeknu :D
577176
Jo, ale jestli už byl na Zélandu ti fakt neřeknu *:D*
0 0
reagovat

vardant

Pochopil jsem z toho odkazu, že Ravenhorn sem chodí od roku 2004 správně?
577175
Pochopil jsem z toho odkazu, že Ravenhorn sem chodí od roku 2004 správně?
vardant
0 0
reagovat

roman.cestmir.

link

Tohle myslíš?
577172
http://www.moviezone.cz/diskuzni-forum/kecarna/3426 Tohle myslíš?
roman.cestmir.
0 0
reagovat

Marvin

Smartass... :D
577171
Smartass... *:D*
Marvin
0 0
reagovat
...a aby toho nebylo málo, dle stránek ústavu jazyka českého "bo = zajisté" což má k "protože" zhruba stejně daleko jako k "nebo" :D
577170
...a aby toho nebylo málo, dle stránek ústavu jazyka českého "bo = zajisté" což má k "protože" zhruba stejně daleko jako k "nebo" *:D*
0 0
reagovat
Ne že by mě to nějak výrazně štvalo, ale udělat by se s tím klidně něco mohlo, to je fakt. :)
577169
Ne že by mě to nějak výrazně štvalo, ale udělat by se s tím klidně něco mohlo, to je fakt. *:)*
0 0
reagovat
ja už nikdy nemam šanci se dohrabat prvního příspěvku. jsem na 54 stránce a už mě fakt nebaví klikat. Klucí udělejte s tím něco pls
577168
ja už nikdy nemam šanci se dohrabat prvního příspěvku. jsem na 54 stránce a už mě fakt nebaví klikat. Klucí udělejte s tím něco pls
0 0
reagovat
Imho samozřejmě pajdák...
577167
Imho samozřejmě pajdák...
0 0
reagovat
Tahle diskuze začíná nabírat diskovských rozměrů. Nebylo by tam nějaké zajímavější téma? ?)
577165
Tahle diskuze začíná nabírat diskovských rozměrů. Nebylo by tam nějaké zajímavější téma? *?)*
0 0
reagovat

xxendxx

já nehraju :D vzdávám se, můžete střílet, ale přiznejte - prvotní myšlenka nebyla zlého úmyslu :D
577166
já nehraju *:D* vzdávám se, můžete střílet, ale přiznejte - prvotní myšlenka nebyla zlého úmyslu *:D*
xxendxx
0 0
reagovat
peďák a pajďák tu nikoho nezajíma, ale duel zahron VS okkac by mohl mit uroven :D

Cip VS Cyp 8)
577163
peďák a pajďák tu nikoho nezajíma, ale duel[b] zahron VS okkac[/b] by mohl mit uroven *:D* [b]Cip VS Cyp[/b] *8)*
0 0
reagovat

Memphis

Nesnažím se bojovat, a je to tak jak říká Vardant - většina cipů si ani neuvědomila význam slova a vysvětlila si to po svém :D
577162
Nesnažím se bojovat, a je to tak jak říká Vardant - většina cipů si ani neuvědomila význam slova a vysvětlila si to po svém *:D*
Memphis
0 0
reagovat

zahron

Marnej boj, tady má pravdu většina, vzdej to...

krajec
Nechytne, páč by to podruhý už nebylo vtipný.
577161
Marnej boj, tady má pravdu většina, vzdej to... krajec Nechytne, páč by to podruhý už nebylo vtipný.
zahron
0 0
reagovat

Loki

Protože správně je samozřejmě pedák 8) :D and here we go agin
541518
Protože správně je samozřejmě pedák *8)* *:D* and here we go agin
Loki
0 0
reagovat
Pro ostravaka je pouze bo=protože. Pokud někdo používá bo= nebo, tak je to cyp a chuj jak lampa.:D
541563
Pro ostravaka je pouze bo=protože. Pokud někdo používá bo= nebo, tak je to cyp a chuj jak lampa.*:D*
0 0
reagovat

Loki

Jéžiš tos neměl psát. Ještě se toho někdo chytne
541562
Jéžiš tos neměl psát. Ještě se toho někdo chytne
Loki
0 0
reagovat
Toto mi pripomina debatu peďák/pajďák. :D
544178
Toto mi pripomina debatu peďák/pajďák. *:D*
0 0
reagovat
Já bych se klidně vsadil, že to bo jako nebo vzniklo právě jen proto, že to lidi slyšeli a došli k špatnému závěru, co to znamená. Než jim to někdo pak vysvětlil, tak se to zažilo tak, že jsou teď přesvědčení, že mají s nebo pravdu.
545269
Já bych se klidně vsadil, že to bo jako nebo vzniklo právě jen proto, že to lidi slyšeli a došli k špatnému závěru, co to znamená. Než jim to někdo pak vysvětlil, tak se to zažilo tak, že jsou teď přesvědčení, že mají s nebo pravdu.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se