Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 71321 - 71340 Napsat příspěvek

Louis C.K.

577649
http://www.cnews.cz/komik-louis-ck-sam-prodava-zaznam-sveho-vystoupeni-uz-ma-milion-dolaru *:+*
Louis C.K.
0 0
reagovat
Si musím stejně rýpnout, ale snad už budu poslední. Žádný pedák ani peďák, ale pajdák!!! ;)
577648
Si musím stejně rýpnout, ale snad už budu poslední. Žádný pedák ani peďák, ale pajdák!!! *;)*
0 0
reagovat
A co neutně Karel, to jako absolvent peďáku utnu já :)
577647
A co neutně Karel, to jako absolvent peďáku utnu já :)
0 0
reagovat
Samozřejmě je to peďák, a jelikož jsem admin, tak tuhle pitomou diskuzi utínám :D
577646
Samozřejmě je to peďák, a jelikož jsem admin, tak tuhle pitomou diskuzi utínám *:D*
0 0
reagovat

popik

no konečně, už jsem myslel, že mě každej zazdil :D
577645
no konečně, už jsem myslel, že mě každej zazdil *:D*
popik
0 0
reagovat
Já bych vám tu pitomou diskuzi utnul, ale bohužel nejsem admin :D

*peďák bude vždycky peďák

Jinak je zajímavý, že ještě nikdo nereagoval na popika, zřejmě už všem to "všeobecný smutnění" taky trochu leze na nervy...

Konec výkřiků do tmy. :)
577644
Já bych vám tu pitomou diskuzi utnul, ale bohužel nejsem admin *:D* *peďák bude vždycky peďák Jinak je zajímavý, že ještě nikdo nereagoval na popika, zřejmě už všem to "všeobecný smutnění" taky trochu leze na nervy... Konec výkřiků do tmy. *:)*
0 0
reagovat

Memphis

Však som sa len spýtal :)
577643
Však som sa len spýtal *:)*
Memphis
0 0
reagovat

Memphis

Jedině pedák...
577642
Jedině pedák...
Memphis
0 0
reagovat
pedak noooooooooooooooooooooooo 8)
577641
pedak noooooooooooooooooooooooo *8)*
0 0
reagovat

Macejko

Děláš, jakobyste na Slovensku slang neměli... Já osobně třeba mluvim divnou směsí ústečtiny, východočeštiny, se spoustou výrazů pochycených od moravských nebo slovenských kamarádů, spolužáků apod.

Jedna věc je ale jistá, pedák dycky bude peďák :D
577640
Děláš, jakobyste na Slovensku slang neměli... Já osobně třeba mluvim divnou směsí ústečtiny, východočeštiny, se spoustou výrazů pochycených od moravských nebo slovenských kamarádů, spolužáků apod. Jedna věc je ale jistá, pedák dycky bude peďák *:D*
Macejko
0 0
reagovat
Ďakujem za objasnenie :)
577639
Ďakujem za objasnenie *:)*
0 0
reagovat
Co by to mělo znamenat? Petrovo noviny jsou pořád Petrovy noviny...nedovedu si představit, že by to změnilo význam.
577638
Co by to mělo znamenat? Petrovo noviny jsou pořád Petrovy noviny...nedovedu si představit, že by to změnilo význam.
0 0
reagovat
Ukázka z nářečí okolí zbirovského:

převzato z časopisu Český lid, ročník XI, léta páně 1903
Národní ústav lidové kultury
(sebral Ant. Helebrant)

..."Hloupý jako dudy, kovářovo boty. Přisvojovací adjektivum jmenné končí ve všech rodech i pádech na zanedbané -o -vo, kovářovo žena, kovářovo botám. Rodová koncovka -ovic se stahuje. Správné Novákovic statek na Hořovicku stahují Nováko(v)ic, Novákojic statek a na Zbirovsku docela Novák-oje statek. Říká se také u Nováků, u Tomšů."
577636
Ukázka z nářečí okolí zbirovského: převzato z časopisu Český lid, ročník XI, léta páně 1903 Národní ústav lidové kultury (sebral Ant. Helebrant) ..."Hloupý jako dudy, kovářovo boty. Přisvojovací adjektivum jmenné končí ve všech rodech i pádech na zanedbané -o -vo, kovářovo žena, kovářovo botám. Rodová koncovka -ovic se stahuje. Správné Novákovic statek na Hořovicku stahují Nováko(v)ic, Novákojic statek a na Zbirovsku docela Novák-oje statek. Říká se také u Nováků, u Tomšů."
0 0
reagovat
Myslím, že to neznamená nic speciálního. Petrovo noviny = Petrovy noviny. Honzovo taša = Honzova taška. Že by to mělo ÚPLNĚ jiný význam je myslím blbost.
577635
Myslím, že to neznamená nic speciálního. Petrovo noviny = Petrovy noviny. Honzovo taša = Honzova taška. Že by to mělo ÚPLNĚ jiný význam je myslím blbost.
0 0
reagovat

Bachy

Děkuji za objasnění, ale pořád nevíme co to znamená .. ?)
577634
Děkuji za objasnění, ale pořád nevíme co to znamená .. *?)*
Bachy
0 0
reagovat

Macejko

Tohle by mohlo rozject další diskuzi o pajdě a pedáku:D:D

Mr.Hlad má pravdu. Tohle je od nás z Plzeňska. Petrovo kufr, Petrovo noviny atd.
577633
Tohle by mohlo rozject další diskuzi o pajdě a pedáku*:D**:D* Mr.Hlad má pravdu. Tohle je od nás z Plzeňska. Petrovo kufr, Petrovo noviny atd.
Macejko
0 0
reagovat
Hmm, po přečtení diskuze bych se přikláněl k názoru, že uživatel neumí čeština mluvit.
577623
Hmm, po přečtení diskuze bych se přikláněl k názoru, že uživatel neumí čeština mluvit.
0 0
reagovat
Buď je to nějaký archaismus, ale to bych se divil, a nebo to vychází z nářečí či slangu. A nebo je taky možnost, že je to úplná blbost.:D
577622
Buď je to nějaký archaismus, ale to bych se divil, a nebo to vychází z nářečí či slangu. A nebo je taky možnost, že je to úplná blbost.*:D*
0 0
reagovat

Macejko

Myslím, že je to z nějakého dialektu (tuším, že Plzeň), ale kecal bych.
577621
Myslím, že je to z nějakého dialektu (tuším, že Plzeň), ale kecal bych.
Macejko
0 0
reagovat

Macejko

To bude určite len nejaké pozérstvo :D V živote som to nevidel nikde inde iba v diskusiách.
577632
To bude určite len nejaké pozérstvo *:D* V živote som to nevidel nikde inde iba v diskusiách.
Macejko
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se