Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 71281 - 71300 Napsat příspěvek

Band of Brothers

Nakonec jsem dal na Vaše doporučení a zvolil jsem BoB... Rozodně vám patří díky, jelikož se jedná přesně o to, co jsem hledal... A za luxusních 350 Kč jsem obdržel parádní ocelovej boxík...

Nicméně jedna věc je brutálním zklamáním... A to jsou české titulky... Snad nikdy jsem neviděl takhle hrozné titulky. A to nehodnotím překlad (kterej je občas také "zvláštní"), nýbrž překlepy, hovorou řeč ("řek" místo "řekl" atd.)

Jinak ale filmový materiál úplně parádní... 8)
577755
Nakonec jsem dal na Vaše doporučení a zvolil jsem BoB... Rozodně vám patří díky, jelikož se jedná přesně o to, co jsem hledal... A za luxusních 350 Kč jsem obdržel [link="http://g-ecx.images-amazon.com/images/G/01/ciu/ae/9b/b870c060ada0a1bd0d59d110.L.jpg"]parádní ocelovej boxík[/link]... Nicméně jedna věc je brutálním zklamáním... A to jsou české titulky... Snad nikdy jsem neviděl takhle hrozné titulky. A to nehodnotím překlad (kterej je občas také "zvláštní"), nýbrž překlepy, hovorou řeč ("řek" místo "řekl" atd.) Jinak ale filmový materiál úplně parádní... *8)*
Band of Brothers
0 0
reagovat

Emma Roberts

Já se asi zamiloval ?) (It's Kind of a Funny Story)8)
577744
Já se asi zamiloval *?)* (It's Kind of a Funny Story)*8)*
Emma Roberts
0 0
reagovat
Všem přeji krásné vánoce a vše nejlepší do nového roku.

Merry Buffy Christmas!
577728
Všem přeji krásné vánoce a vše nejlepší do nového roku. [link="http://www.youtube.com/watch?v=JnGQDL1wYsQ&feature=related"]Merry Buffy Christmas![/link]
0 0
reagovat
Vyzkoušeno a hoří...

Štastné a Veselé :)
577726
Vyzkoušeno a hoří... Štastné a Veselé :)
0 0
reagovat
Merry Chistmas from Wanaka New Zealand

wish to everyone in Moviezone :-))))

Radek :+
577712
Merry Chistmas from Wanaka New Zealand wish to everyone in Moviezone :-)))) Radek *:+*
0 0
reagovat

Tak já se přidám...

Krásné Vánoce vám všem, hodně zdravíčka, spoustu krásných filmových i nefilmových zážitků a více tolerance v novém roce 2012. :):+
577711
Krásné Vánoce vám všem, hodně zdravíčka, spoustu krásných filmových i nefilmových zážitků a více tolerance v novém roce 2012. *:)**:+*
Tak já se přidám...
0 0
reagovat

tak já začnu ..

Šťastné a Veselé všem na MZ, vypadá to že další rok bude filmově nadanej, tak ať se vám splní i ty ostatní ne-filmové a více důležité věci ?)
577710
Šťastné a Veselé všem na MZ, vypadá to že další rok bude filmově nadanej, tak ať se vám splní i ty ostatní ne-filmové a více důležité věci *?)*
tak já začnu ..
0 0
reagovat

TedGeorge

btw to nesmíš dělat (né že by mě to zajímalo kdybych to chtěl dělat sám, just sayin')
577709
btw to nesmíš dělat (né že by mě to zajímalo kdybych to chtěl dělat sám, just sayin')
TedGeorge
0 0
reagovat
To je tak, když lidi neumějí správně skloňovat. Pak jde všechno do kopru a zavládne chaos.
577708
To je tak, když lidi neumějí správně skloňovat. Pak jde všechno do kopru a zavládne chaos.
0 0
reagovat
:D:D Co se tu děje?
577707
*:D**:D* Co se tu děje?
0 0
reagovat

TedGeorge

Vyskúšaj si to sám. link :)
577706
Vyskúšaj si to sám. http://www.youtube.com/watch?v=iJkhDpLi-0U *:)*
TedGeorge
0 0
reagovat

Ted

Hoří, a to dokonce velmi dobře, zrovna dneska jsem stokorunou zapaloval v krbu ;)
577705
Hoří, a to dokonce velmi dobře, zrovna dneska jsem stokorunou zapaloval v krbu *;)*
Ted
0 0
reagovat
Nemohl by někdo prosím vyzkoušet, jestli a jak hoří peníze? Nikdo mi to není schopen potvrdit...

Debilní otázka, ale shodou okolností důležitá a teď zrovna zásadní :)
577704
Nemohl by někdo prosím vyzkoušet, jestli a jak hoří peníze? Nikdo mi to není schopen potvrdit... Debilní otázka, ale shodou okolností důležitá a teď zrovna zásadní :)
0 0
reagovat
Za 10 minut nejlepší Vánoční pohádka na ČT1, pánové... :+
577703
Za 10 minut nejlepší Vánoční pohádka na ČT1, pánové... *:+*
0 0
reagovat
Sedmero krkavců bych si taky dal. Večer Stardust a byl bych spokojen. Takhle jsem televizi zapl jen teď na Krakonošovo lyžníky a přepnu na Primu, až bude mít Arnold monolog o tumoru.
577702
Sedmero krkavců bych si taky dal. Večer Stardust a byl bych spokojen. Takhle jsem televizi zapl jen teď na Krakonošovo lyžníky a přepnu na Primu, až bude mít Arnold monolog o tumoru.
0 0
reagovat
Tak to vypadá, že nás o Vánocích čekají tradiční rozjásané pohádky, což je zkrátka po letech nuda. Radši bych si dal Herzovy Pannu a netvora a Deváté srdce a pak Rážovy Sedmero krkavců a O Janovi a podivuhodném příteli. Pohádkové horory jsou nejlepší a je velká škoda, že se jich natočilo velmi málo. Proč nezopakovat Sedmero krkavců jako štědrovečerní pohádku...
577701
Tak to vypadá, že nás o Vánocích čekají tradiční rozjásané pohádky, což je zkrátka po letech nuda. Radši bych si dal Herzovy Pannu a netvora a Deváté srdce a pak Rážovy Sedmero krkavců a O Janovi a podivuhodném příteli. Pohádkové horory jsou nejlepší a je velká škoda, že se jich natočilo velmi málo. Proč nezopakovat Sedmero krkavců jako štědrovečerní pohádku...
0 0
reagovat

crimson moon

Ten manual je ako Sagrada Familia - nikdy nebude "finished":)
577695
Ten manual je ako Sagrada Familia - nikdy nebude "finished":)
crimson moon
0 0
reagovat

@Mr. Hlad

ok then, let me know when it's finished :D
577689
ok then, let me know when it's finished *:D*
@Mr. Hlad
0 0
reagovat

crimson_moon

Každý příspěvek je posuzován individuálně. Na objektivním manuálu se pracuje, zatím máme něco přes čtyřista stran a jsme tak v půlce.
577688
Každý příspěvek je posuzován individuálně. Na objektivním manuálu se pracuje, zatím máme něco přes čtyřista stran a jsme tak v půlce.
crimson_moon
0 0
reagovat
OK, každej příspěvek to tomhle, kterej se bude vracet k tématu Havel, mizí v propadlišti internetových dějin.
577685
OK, každej příspěvek to tomhle, kterej se bude vracet k tématu Havel, mizí v propadlišti internetových dějin.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se